Sevgilim neden sevdiği halde bıraktı?

Konu sahibinin sevgilisi konu sahibi çok saf görüyor da ben tam tersi konu sahibini daha akıllı gördüm, bu numaraları bence yemez. 😊

Bir yandan kuzenle evlenmek için annesine biat edip hazırlık yapacak, bir yandan da sevgilim bile demediği konu sahibiyle buluşup kullanacak. Sonra da onu ortada bırakacak, sevgilim bile değildi tanımıyorum diyip kapıyı yüzüne kapatacak, başka? 🤦‍♀️

Sonra da boy boy nişan fotoları instagrama düşecek. 🙄

Engelleyin gidin konu sahibi, bence açıklama yapmanıza bile gerek yok.

Ne için biraktiysa bıraktı.Bu çocukla devam etseydin ileriki hayatın ;
Kaynanasiyla oturan ,ekonomik özgürlüğü olmayan, sömürülmüs ,küçük yaşta 3 çocuk doğurmuş bunlardan sebepte bosanamayan hayati bitmiş bır kadın olarak devam ederdi.

Bence konu sahibini iliğine kadar çalıştırıp bir de maaş kartını isterlerdi. Üstüne bütün ev temizliği, annesinin bakımı, çocuk bakımı da yüklerlerdi. Sonra da eşsiz eşi televizyonda futbol izlerken çay soğudu diye konu sahibine böğürüp erkeklik taslardı.

Annesi var diye ağız tadıyla bir romantik dizi asla izlenemez, sarılamaz, elele bile tutuşamazlardı. Annesine hizmet etmemek zaten eziyet sebebi oraya hiç girmiyorum.

Tam cehennemlik.

Abartıyorsun demeyin, burada tek başına evi geçindirip üstüne dayak yiyen çok kadın derdini yazdı.

Ailen seni kisitlamakta hakli sen daha cocuksun 20 yasinda ipsiz sapsiz okumamis biriyle ne isin var ayrica sevgili bile degilsiniz bunun farkinda degilsin hic gorusmeden olmuyor erkeklerin beklentileri vardir karsilamamissin ayrilmia sevdiğinden nerden bukadar emin olabiliyosun sen daha cok ufaksin bunlari anlaman mumkun degil sen sadece derslerine odaklan lutfen

Ay daha çok küçüksün ya, nolur bu yaşadığını bu yaşta aşk falan sanma olur mu :)) oku, mesleğini eline al ve bu ipsiz sapsiz adamı düşünme bile.

Merhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..

İyi ki ailen izin vermiyormuş. Kendinden büyük, tanımadığın internetten bulduğun insanlarla da biz zahmet buluşma.

Çocukça diyeceğim ama zaten çocuksun. Sana sadece şunu söyleyeyim. Kesin ve net olarak bu doğru ki o seni hiç sevmiyor. Sen de sevmiyorsun. Sadece çok safsın o da uyanık. Seninki ne biliyor musun? 4 duvara tıkılmış hayatındaki tek rengin o insan olmasının verdiği bağlılık. Hayatına kalıcı olarak girse o sorumsuz, okul bile bitirmemiş, evliliği bile anasına amcasına bırakacak kadar aciz şahsın sana vereceği tek renk siyah olabilir. O karanlıkta kaybolur gidersin.
Bu yaşlarda yaşadığın şeyi aşk sanman normal ama daha 16 yaşındasın. Yani 3 4 yıl öncesinde sokakta sek sek oynayan bir çocuktun. 1 2 yıldır hissettmeye başladığın bu duygulara güvenme sakın çünkü o duygular bu yaşlarda süzgeçsiz gelirler. Şu afedersin ama malı düşündüğün her ana yazık. Hayat üniversiteye gidip kendi paranı kazandıktan sonra başlıyor asıl. Ve senin hayatın daha başlamadı. Kendi ayakların üzerinde durmazsan da başlamayacak sürekli başkalarına yaslanmış devam edecek akıllı ol bu kritik yıllarını elin hödüğü için ağlayacağına otur dersine çalış. Klişe bir laf ama en doğru klişe de bu söz!! En gerçekçi olan bu çünkü

İmkansızlık harici okulu bırakan bir erkekten sorumluluk beklemek boşuna olur. Varsay ki evlendiniz. Hayat kafandaki gibi toz pembe değil. Sevgi herşeyin üstesinden gelmiyor.
Aslında sana iyilik yapıyor bilerek yada bilmeyerek.
Şu an ilk hedefin ve önceliğin kesinlikle okulun ve iş sahibi olman. BDV yi şöyle bir gez oku neler göreceksin. Hepsi de yaşanmışlık.

Merhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
16 yaşında olduğunu okudum ve gerisini okumadım. Başka şeylere odaklan uğraşma sevgili işleriyle

Kuzum Allah aşkına ilkokul mezunu, annesi istiyor diye kendi kuzeniyle evlenecek olan adamla ne işin var senin? O kendinin farkında gözün açılınca onu istemeyeceğini çok iyi biliyor o yüzden kendi hayatına bakıyor. Pandemiyi saymazsak yaşıtları şuan üniversitede kendi yaşıtı kızlarla konserlere cafelere şenliklere gidiyor. Seninki bunları yapamadığı için mecburen hayatında sanaldan da olsa ona ilgi gösteren bir kız olsun diye 16 yaşında telefonda bile konuşamadığı sana sarmış. Hayatında daha fazla bir flört yaşayamayacağını bildiği için şimdi de kuzeniyle evleniyor. Ama senin hayatın şimdi oturup derslerine odaklanırsan ileride güzelleşecek. O yüzden yoluna bak. Arkadaş filan da kalma bu çocukla engelle geç.

Bu cocukla gorusme canim benim uğurlamaya falanda asla gitme lisenin bitir guzel bir üniversiteye girmeye harca enerjini boyle bos seylerle öldürme vaktini daha çok seversin sevilirsin ben ne yapmışım dersin önüne bak hayat senin en başındasın ve nasil inşaa edecegin senin elinde kendi değerinin farkında ol ve kimse icin uzulme

16 yaşındayken tanımadığım insanlar mesaj atınca bile tedirgin olurdum, sen hem internetten tanışıyorsun hem de senden büyük. Çok büyük bir cesaret. Başına bir şey gelmediğine şükret. Bu çocuktan uzak dur. Tabii ki de sevgilin olacak ama kendi çevrenden yaşıtın biri olsun.

Ortaokul mezunu adam için mi bu tantana? Bu devirde liseyi bile bitirememiş adama neden yapışıyorsun? Biraz denginizi bulsan olmuyor mu?

Hem ailen gündüz 1 saat bile dışarı salmayacak kadar tutucuyken, telefonda görüntülü arama bile yapmazken çocuk ne yapsın seninle sevgili olup? Böyle sevgililik mi olur; varlık içinde yokluk çekiyor resmen.

Boşver sevgililiği, günü gelince o aile görücü usulü evlendirir seni nasıl olsa.

Bak canım kardeşim insanlar arasında 4/5-6-7 yaş olabilir ama kendini bilen 20 yaşında hiçbir kimse 16 yaşında birine sevgili gözüyle bakamaz bir dur düşün ki 20 yaşındakilerle niye yapamıyor adam seni kullanmak istiyor çünkü gözün açılmamış daha ne dese he dersin beni seviyor ya dersin yaparsın bak sen 20-21 olursun karşındaki 24-25 olur okey önce bunu kafana yerleştir sen erkek olsan 20 yaşında olsan bilgili kültürlü cidden kaçırılmayacak erkek olsan 16 yaşında çocuğu napcan ister miydin ? Ama böyle serseri cahil cühela kadını hizmetçi gören anana baksın sussun sessiz olsun seviyorum de her şeyi yaptır istersen ancak çoluk çocukla ilgilenirsin çünkü yaşıtın sana hasss.. çeker çocuğu kandırmak kolay olur yani o yüzden kendini frenle bu ilişkide sevgi yok ileride çok güzel yerlere geleceksin meslek sahibi olacaksın yanında bu adamı mı taşıyacaksın ? Kendini layık gördüğün hayat gezmeden tozmadan ayakların üstüne basmadan milletin annesine hasta bakıcılık yapmak mı ? Üstüne para verseler yapamam dersiniz ama bu çocuk kaç gel çok aşığım diye senin iki ay kanına girse yaparsın o yüzden bu çocukla iletişimi kes önüne bak kendine layık gördüğün hayatı bul yaşa ayrıca reşit olmamış birine bunları hissedenlere pedefoli deniliyor bu adam sapık dikkat et

Allah rızası için böyle adamlara şans vermeyin.

Madde madde yazıyorum:
1) İlişki başında siz 14, o ise 18 yaşındaymışsınız. Bir ilişki yaşasanız sizin yasal olarak onay verme hakkı olmayacağınız için o hapse girecek. Ben seviyorum diyorsunuz da bir erkek bu kadar küçük kıza ilgi duyuyorsa ağır sorunlu olmasını beklerim öyle de olmuş zaten.

2) Okulu bırakmış ne olacağı belli değil, sen ise devam etmişsin. Önün parlak, niye böyle tiplerle vakit kaybediyorsunuz ki? Üniversiteye bir gir, elin ekmek tutsun sonra istediğin kişiyle görüşürsünüz.

3) Doğru dürüst işi olmadığı için anne babası ne derse biat eder, öyle de olmuş zaten. Kendi kararlarını verebilecek, sevdiğini böyle böyle ortada bırakmayacak bir sürü erkek var.

Sizi bir şekilde görse bile annesinin eteğinden ayrılmaz, ayrılamaz, olan da size olur. Evlenseniz bile tek maaş (senin maaşın) ile ev geçinir, hem de annesini sana baktırır, üstüne bir de aşağılar. Kaynana ile aynı evde yaşatacak sana sormuyor bile. 🤦‍♀️

Bu ülkede okuyamayanın alacağı para belli, ticaret/zanaat yapıyor desek o da yok.

Mis gibi okuyup, bileğinize altın bileziği taktıktan sonra geçim korkusu, işsizlik, yok hasta bakımı gibi dertlerle uğraşmadan tertemiz ilişkilere açılın derim.
+10000000000000000000000000000

Back
X