• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim olmasa seninle görüşürdüm...

tatlım yenı ortamlara gır bak
tamam kotu dusunmuorsun ama
bıde bu ısın cocugun sevgılısı boyutu var
ben ole ahlar ettımkı

senınde o tarz bı ah almanı ıstemem

yenı ortamlara gır
gıyın suslen baska ortamlara
sevgılısı olmayan erkeklerle flort et onlardan hoslandıgın bırı ıle sende bı ılıskıye basla

bencede hic normal degi oglanin öyle demesii...., yuva yikanin yuvasi olmaz bu cok dogru bir söz... kendini kizin yerine koy düsün sevgilin var ve birden bi kiz cikiyor araniza giriyor... naparsin ? dünyan yikilir..., sende o yikan kiz olma derim... oglana ne yaz nede konus iletisimimini kes derim... sonra bisey olur ayrilirlar.. iste su kiz yüzünden dimi diye laf cikar birde...

bencede hic normal degi oglanin öyle demesii...., yuva yikanin yuvasi olmaz bu cok dogru bir söz... kendini kizin yerine koy düsün sevgilin var ve birden bi kiz cikiyor araniza giriyor... naparsin ? dünyan yikilir..., sende o yikan kiz olma derim... oglana ne yaz nede konus iletisimimini kes derim... sonra bisey olur ayrilirlar.. iste su kiz yüzünden dimi diye laf cikar birde...

evet aynen katılıyorum ben de..
senin için demiyorum ama sevgilisi olan adamlara ne diye böyle sırnaşırlar hiç anlamıyorum öyle kızlardan da nefret ediyorum kötükedihüso

bu iyi bişeymi diye sorarken ciddi değilsindir heralde. bundan iyi bir anlam çıkarıyorsan senin konuşulanları anlamanda bir sorun var demektir.

ben iletişimi kessem o başka kızla aldatacak çıktığı kızı, o kıza üzülüyorum...
ben şanslıyım. ucuz kurtuldum.

çocuk sevgilisi olduğu halde hangi mantıkla seninle görüştü ve bi kaç kezde görüşmeye devam etti :37: sadık biri değil anlaşılan başka görüştükleride olabilir benceeeee

Merhaba kızlar çok hoşlandığım biri var, bir defa görüştük onunla farklı şehirlerdeyiz, bir arkadaşının yanına gelmişti bizde görüştük. arkadaş olarak tabi o zamanlar hoşlanmıyordum.
onun kız arkadaşı varmış yaklaşık 8 aylıkmış bilmiyordum... duygularımı açtıktan sonra öğrendim...
herneyse ona duygularımı açtım bana'' sen cok güzel ve düzgün bir kızsın benim konuştuğum biri var o olmazsa kesinlikle seninle beraber olurdum'' dedi...
sizce bu iyi bişe mi?
ne yapmalıyım şimdi...
yardımcı olun lütfen...
bilmiyorumkismile

bence hic iyi birsey degil...farzetki senin basina böyle bir olay geliyor ve sen o kizin yerindesin...kendini nasil hissederdin...sakin aralarina gireyim deme...o cocukla da görüsme..baskasiyla birlikte iken sana bu sözleri derse,,seninle birlikte iken de ayni sözleri baskasina der..

Back
X