sevgilim olmasa seninle görüşürdüm...

hala sevineyim mi üzüleyim mi diyorsun.
neye sevinecekseniz artıkbilmiyorumkismile
adamın söylediği laf hoş mu yani buna mı sevineceksiniz?
o olmasaydı siz olurmuşsunuz.
sizle olsa siz olmasanız başkası olurdu.
bu böyle uzar gider.
hayır anlamıyordum bu adamların totosunu kim bu kadar kaldırıyor diye, sayenizde anladım.

o kıza yazık değil mi? ne yani onu hiç mi sevmiyo? bu nasıl sevgi kavramısenağlama

Sewseydi eğer , size yedekte kalın mesajı wermezdi .

Unutmayın ! Bir gün size werilen bu mesaj , başkası için de werilebilir .

Belki bu yazdıklarımız sizi kızdırıyor , sinirleniyorsunuz . Gerçekler bunlar , hayat öyle tozpembe değil :olmaz:

bence cok yanlis bi hareket:olmaz:
tamam sevgilisi oldugunu bilmiyormussunuz
ama ogrendikten sonra bile bu iyi biseymi diyosunuz??

ki karsidakinin soyledigide cok sacma
ne demek olmasa senle gorusurdum

eger olmasini istemiyosan zaten birak bosu bosuna
kimseyi yipratma oyle bisey yoksada bu tarz cumleler
kurmaalsanaalsanasmile

sana gelincede, sen bilirsin ama bu kisiden hayir bekleme derim ben
bi iliskinin senin yuzunden bitme ihtimali olabilir
bu sorumlulugu kaldirabilecekmisin?

O erkekten ne sana yar olur nede öteki kıza
Sevgilisi varken sana bunu diyen , yarın senin sevgilin olduğunda neler yapar allah bilir..

o kıza yazık değil mi? ne yani onu hiç mi sevmiyo? bu nasıl sevgi kavramısenağlama

şöyle bir sevgi kavramı, ikinizi de sevmiyor. kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. emin olabilirsin. bu tipler kadınları zerre kadar adam yerine koymayan tiplerdir. sen şimdi bu lafının hesabını sormaya kalkarsan da, sana rahatlıkla "ben sevgilimi seviyodum sen aklımı karıştırdın huzurumu bozdun" diyebilir. valla bak, yaşadım ondan biliyorum. ki senin bahsettiğin eleman gene dürüstmüş hemen sölemiş sevgilisi olduğunu, ben itirafımdan 3 ay sonra hal ve hareketlerinden anlamıştım başka sevgilisi olduğunu, canına okuyunca itiraf etmişti. bütün suçuna rağmen ben ona yapışmış olmuştum :))) yüzsüzlük böyle bişi canım. aldatsa da pişman olmazlar, bunlarla uğraşılmaz, laf anlatılmaz. ona göre haktır cepte ikinciyi tutmak, çünkü onlar erkektir ve kadın nereye çekerse gitmeleri en doğal haklarıdır :) bak şanslı olduğumuz bi nokta var, sevgilileri gibi dünyadan bihaber değiliz adamların ne mal olduğunu biliyoruz. dediğim gibi, hiç uğraşma. uzaklaş. ha şu var, sen uzaklaştıkça o yakınlaşacak eminim. sakın kafan karışmasın sakın, unutma sen onla beraber olsan, senin arkandan da başka kıza "o olmasaydı sen olurdun" diyebilecek tiyniyette bir adam bu. fırsat verme. yoksa çok acı çekersin.

o çok düzgün biri gibi duruyordu, çok iyiydi bana karşı...
bana o olmasaydı sen olurdun dediğinde ne diyeceğimi bilemedim o günden beri hiç kouşmuyoruz oda aramıyo sağolsun...
sevgilisi adına üzgünüm, gerçek yüzünü gördüm kimseye güvenmiyceksin.
sevgilin varsa benimle neden konuşuyorsun ki... bunu bile diyemedim hiç kouşmadık...

sevgilisi olduğunu bile bile dediysen çok yanlış yapmışsın hemen tövbe et çok günah çünkü..

sevgili olmak sevap yani, sevgili olunca helal mi oluyo ne alaka :))))))

sevgilisi olan bir kişiye açılmak günah diyorum yani

sallama arkadaşım yok öle bişi. sevgililik dinde geçerli olan bişi değildir ki başkasının açılması günah olsun. patlıcan üstü yoğurt senin dediğin.

acaba varmıdır diye de düşünmen lazımdı

olur, arkadaş bi dahakine MİTden ayrıntılı dosya çıkarıp öyle aşkını itiraf etsin, başüstüne. sanki kız üstüne atlamış çocuğun ne laka yahu??

sevgilisi oldugu halde benimle konuşan oydu, madem sevgilisi var beni aramasın sormasın. bana ilgisi var gibi davranıp ben sana ilgi duymaya başladım dediğim de görüştüğüm var sen çok güzel ve düzgün bir kızsın o olmasaydı kesinlikle seninle beraber olurdum diyor. ne yani ben mi suçluyum? :(

melike he de geç gülüm. tabi ki de değilsin.

söylenenler beni üzüyor sanki ben suçluymuşum gibi...
çok da üzgünüm...

Neden seni suçlamak isteyelim ki ? Görüşlerimizi sormuşsun , bizde yazdık . Senin istediğin gibi cewap wermek zorunda değil ki kimse ...

Ayrıca ; sorun senin teklifin değil . Konu başlangıcı yazındaki son ifaden . Bu ifade seni bu noktaya getirdi a.s

ya benim sevgilime biri gidip eğer benim olduğumu bile bile açılıosa allah bildiği gibi yapsın öle kızları ama sen bilmiodum diosun o yüzden o konuda bşiy diyememde sevgilisi varmış iyisi kötüsü seni pek de ilgilendirmez ki yani CADIARZU

artık elını cekeceksın cocuktan
bak canım benım sevgılıme benım oldugm halde yanı hayatında benım varlıgımı bılmesıne ragmen
ıkı kız delı gıbı sardırmıslardı
oyle bır beddua ettım kı onlara sende aynısını ıstemıyorsan elını cek

benim onları ayırmak gibi bir niyetim yok ki, ben kimse üzülsün istemiyorum..
olan yine bana oldu ben üzülüyorum sadece ben acı çekiyorum...
sevgilisi olan biriyle görüşmem zaten...
işin kötü yanı ona hala ilgim var gururum buna karşı çıkıyor. nasıl unutacam onu ne yapıcam şimdi.
ilk defa böyle birşey başıma geliyor.
çok mutsuzum...

Back
X