sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

melisTurkcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
87
2
46
İstanbul
. 3 yılı geçik bir ilişkim var. bazen bakirelik ile ilgili konu açıldığında keşke bakire olsaydın ozaman herşey çok farklı olurdu diyor. nedemek istiyorsun diyince konuyu kapatıyor. ben onunlayken ona sadığım bağlıyım sadece onunlayım ama o ondan önce yaşadıklarım ile ilgileniyor. bu benim canımı çok sıkıyor, zaten çok kıskanç bir erkek, ona olan bağlılığıma şefkatime bu sözleriyle riyakarlık yapıyor. onunla böyle bir konu açılırsa nasıl konuşmalıyım? kendimi basit bir bayan gibi hissettiriyor bu cümleler. bana bir akıl verin arkadaşlar.

sanırım erkek arkadaşın seninle ciddi düşünmüyor.ben bunu anladım.yani sankikeşke bakire olsaydın ozaman seninle evlenirdim der gibi geldi bana.bence sen bunu ona sor.seninle ciddimi degilmi.

bende sizin gibi düşündüm
tam aradığım insansın ama bakire olmaman işleri değiştiriyo der gibi geldi bana

evet seninle ciddi düşünmüyo gibi geldi bana da.yani bakire olsaydın seninle ciddi düşünürmüş ama olmadığın için düşünemiyo..madem böyle düşünüosun ayrılalım de.yani ona mecburmuşsun gibi davranma bence.yoksa bu cocuk seni cok üzücek gibime geldi tatlım.

Son düzenleme:
"onunla olduğumda" dediğine göre beraber oluyorlar sanırım tatlım :26: Bence de sevgilin ciddi düşünmüyor, ilişkinin geleceğini görmüyor. Sen onunla niye berabersin anlamadım çünkü dost acı söyler ama o seninle ihtiyaçları için beraber gibi ve ayrıca belki duygusal ihtiyaçları için de.. Ama gelecek düşünmediğini belli etmiş..Peşine düş gerçek düşüncelerini öğren yoksa kullanılırsın üzgünüm..

Kurduğu cümlelere bakılırsa, bencedee ciddi düşünmüyor gibi. Ya zaten daha sevgiliyken bakireliğini sorun ediyorsa sen kendin onunla ciddi düşünmemen lazım. Yinede karar senin.

erkeklerdekı bakırelık merakını anlamıyorum anlayamıyorum !
boyle sacma sapan konusanlarada gıcık oluyorum bakıre olsaydn daha ıyıydı ne demek ya:47:
bana bırı evlılık gecmısın olmasaydı senınle kesın ben evlenırdım dedi terbıyesız...
güldüm bende bakalım ben senınle evlenecekmıyım bu kadar emın olma kendınden dedım :37:
sanırım verılecek en ıı cevap buydu

Bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Onunla olduğun için devam ediyor ilişkiniz ama ciddi düşünmüyor, diye düşündüm bende :ssz:

Erkek arkadaşın ciddi düşünmüyor ve bu laf başladıysa ilişkinin bitişi yakındır. Hem bakire değilsin hemde bununla ilişki yaşıyorsun yazdığına göre "Sana nasıl güveneyim kim bilir kaç kişi ile oldun" gibi cümlelere hazır ol. Eğlencek kızsın muhtemelen gözünde.

erkekler böyle işte her çiçekten bal toplarlar evlenmeye gelince çiçeği solmamış kız ararlar :113: valla canım aklını kullanacaktın evlenmeden kmseyle birlikte olmayacaktın doğru mu yanlış mı orası tartışılır tebi ama erkekler böyle yapacak birşey yok

. 3 yılı geçik bir ilişkim var. bazen bakirelik ile ilgili konu açıldığında keşke bakire olsaydın ozaman herşey çok farklı olurdu diyor. nedemek istiyorsun diyince konuyu kapatıyor. ben onunlayken ona sadığım bağlıyım sadece onunlayım ama o ondan önce yaşadıklarım ile ilgileniyor. bu benim canımı çok sıkıyor, zaten çok kıskanç bir erkek, ona olan bağlılığıma şefkatime bu sözleriyle riyakarlık yapıyor. onunla böyle bir konu açılırsa nasıl konuşmalıyım? kendimi basit bir bayan gibi hissettiriyor bu cümleler. bana bir akıl verin arkadaşlar.

erkek arkadaşın seninle ciddi düşünüyor ama!...bekaret konularına da çok önem veriyor, o yüzden durup durup kafana kakıyor bu durumu...sırf bu yüzden evlenmeyebilir seninle...
ciddi düşünmeseydi zaten bu konulara bıle gırmezdi..
bazı erkekler vardır içinde yaşar, bazıları vardır söylemekten bıkmaz
o misal yani.

sorsaydın kendisinin senden önce yaşanmışlıkları olmamış mı acaba? ve malesef katılıyorum ciddi düşünmediği konusunda.

hadi onu geçtim de hayvanlık etmiş yani başka bir açıklaması yok bunun. ha bir de biyolojik olarak bakire olup

defalarca anal veya oral sex yaşamış kızlardan da haberi var mıymış meraklandım açıkçası

Bakire olan ama feleğin çemberinden geçmiş kızlara ne demeli?yada gerdek öncesi kızlık zarı diktirenlere?yada o ilişki hariç her türlü pozisyonda seks yaşayan kızlar? ama erkek anlamaz bakire olunca eline erkek eli değmemiş sanırlar:))

Son düzenleme:

Öncelikle seninle ciddi düşünmüyor diyenlere aldırma...
Dile kolay 3 seneni geçirmişsin bu adamla....
Kimse 3 senesini ciddi olmadığı bi insan için geçirmez...
Şimdi madem ciddi neden böyle diyor diyen arkadaşlar olucak...
Erkekler görünüşlerinde çok farklı içlerinde ise çok farklıdır...
Duygusal olarak çok zayıftırlar...
Bi çok şeyi içlerinde yaşarlar sıkıntılarını üzüntülerini hep içlerine atarlar...
Bazen bi yerden patlak verir ama tamamen içini açmazlar....
Sevgilin seni seviyor bence... sevmese 3 sene yanında olmazdı....
Böyle demesi hoş bir şey değil evet... seni ne hissettiğini çok iyi anlıyorum....
Fakat o da kendince haklı...Nasıl haklı diceksiniz....
Bi insan çok sevdiği biri olduğunda karşısında onu her haliyle kabul eder... Eder ama söz konusu cinsellik olunca ondan önce bi başkasının sana dokunmuş olması senin bi başkasıyla onda yaşadıklarını yaşaman onu üzer....onlar düşünür ki benden önce bi ilişkisi oldu ya onu unutamadıysa ya onu düşünüyorsa ya onun hissettirdiklerini ben ona hissettiremiyorsam vs...
İşte keşke bakire olsaydın lafı bunları düşündüğü için..Keşke sana benden başkası dokunmasaydı demek ister kendince... ama düşünemez karşısındaki kırılır mı üzülür mü diye... Sen onu ne kadar uyarırsan uyar bi süre kendine hakim olur sonra yine o lafı söylicektir...
Sen ona " sen böyle deyince ben kendimi kötü hissediyorum ben şu an senleyim sana sadığım ama sen bunları söyleyince beni kötü biri gibi görüyormuşsun gibi hissediyorum yapma bunu" desen de ondan alıcan cvp şu olucaktır" seni seviyorum biliosun sana kötü bir şey demiyorum ama sende beni anla aklıma geliyor bazen kabullenemiyorum ama seni çok seviyorum..." böyle bi cvp alıcaksındır...
Konuşmayı dene ne hissediyorsan dök içini umarım düzelir bu durum...

Back
X