. 3 yılı geçik bir ilişkim var. bazen bakirelik ile ilgili konu açıldığında keşke bakire olsaydın ozaman herşey çok farklı olurdu diyor. nedemek istiyorsun diyince konuyu kapatıyor. ben onunlayken ona sadığım bağlıyım sadece onunlayım ama o ondan önce yaşadıklarım ile ilgileniyor. bu benim canımı çok sıkıyor, zaten çok kıskanç bir erkek, ona olan bağlılığıma şefkatime bu sözleriyle riyakarlık yapıyor. onunla böyle bir konu açılırsa nasıl konuşmalıyım? kendimi basit bir bayan gibi hissettiriyor bu cümleler. bana bir akıl verin arkadaşlar.
Öncelikle seninle ciddi düşünmüyor diyenlere aldırma...
Dile kolay 3 seneni geçirmişsin bu adamla....
Kimse 3 senesini ciddi olmadığı bi insan için geçirmez...
Şimdi madem ciddi neden böyle diyor diyen arkadaşlar olucak...
Erkekler görünüşlerinde çok farklı içlerinde ise çok farklıdır...
Duygusal olarak çok zayıftırlar...
Bi çok şeyi içlerinde yaşarlar sıkıntılarını üzüntülerini hep içlerine atarlar...
Bazen bi yerden patlak verir ama tamamen içini açmazlar....
Sevgilin seni seviyor bence... sevmese 3 sene yanında olmazdı....
Böyle demesi hoş bir şey değil evet... seni ne hissettiğini çok iyi anlıyorum....
Fakat o da kendince haklı...Nasıl haklı diceksiniz....
Bi insan çok sevdiği biri olduğunda karşısında onu her haliyle kabul eder... Eder ama söz konusu cinsellik olunca ondan önce bi başkasının sana dokunmuş olması senin bi başkasıyla onda yaşadıklarını yaşaman onu üzer....onlar düşünür ki benden önce bi ilişkisi oldu ya onu unutamadıysa ya onu düşünüyorsa ya onun hissettirdiklerini ben ona hissettiremiyorsam vs...
İşte keşke bakire olsaydın lafı bunları düşündüğü için..Keşke sana benden başkası dokunmasaydı demek ister kendince... ama düşünemez karşısındaki kırılır mı üzülür mü diye... Sen onu ne kadar uyarırsan uyar bi süre kendine hakim olur sonra yine o lafı söylicektir...
Sen ona " sen böyle deyince ben kendimi kötü hissediyorum ben şu an senleyim sana sadığım ama sen bunları söyleyince beni kötü biri gibi görüyormuşsun gibi hissediyorum yapma bunu" desen de ondan alıcan cvp şu olucaktır" seni seviyorum biliosun sana kötü bir şey demiyorum ama sende beni anla aklıma geliyor bazen kabullenemiyorum ama seni çok seviyorum..." böyle bi cvp alıcaksındır...
Konuşmayı dene ne hissediyorsan dök içini umarım düzelir bu durum...