sevgilim onunla olduğumda bakire olmadığım için bazen şikayet ediyor.

benim de erkek arkadaşım çok kafasını takardı bu duruma ben de her defasında 10 kat çok bağırırdım ondan ne demek bu ben mal mıyım defo buluyosun diye hatta hiç beklemediği bi an yumruk atıp aptal etmiştim :D böyle böyle bitirdim bu muhabbeti sadık olduğunu gördükçe zaten zamanla sakinleşiyor...

arkadaşlar merhaba. ben de bu konuyla alakalı bir şey yaşadım ve yeni üye olduğum için konuyu burdan yazmak istedim. öncelikle ben yaklaşık 2 senedir sevgilimleyim. birbirimizi çok seviyoruz çünkü gerçekten en dar zamanda en olmadık zamanda yardımlaşıyoruz aynı şehirde yaşıyoruz her gün en az 5-6 saat buluşuyoruz onunlayken ona karşı asla hatam olmadı ve bana çok güveniyordu yani ne bileyim telefon karıştırmaca arkadan iş çevirme bizde hiç olmadı neyse ben . ben 11 ayın sonunda eski sevgilimle birşeyler yaşadığımı söylemek istedim ama bu çok zordu ve ilk başta yaşamadım dedim çünkü gerçekten yaşamadım sadece kızlık zarım yok.. eskiden bana eğer elimle onu yaparsam evleneceğini söyleyen bi salağa inandım ve sonuç olarak yok. o eskisi zorladı ama ben hep iğrendim zaten sonunda ben ayrıldım. şimdi ben bunu sevgilime anlattığımda gerçekten bana yapmadığını bırakmadı ( dayak küfür falan bizde hiç olmaz) çok süründürdü. hala da öyle yani bakire olsan farklı olurdu falan diyor. ama evlilik istiyoruz çünkü dediğim gibi bu konu dışında benden bi hata görmedi hiç. ve o da başka biriyle para karşılığında ilişkiye girmiş ama bunu ilk gün bana söyledi bende aynı hatadan benim de var diyerek susmuştum ama o susmuyor sürekli konuşuyor. ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. benim kesin bununla evlenmem lazım çünkü ailelerle tanıştık gayet mutlu gidiyor her şey. ama bu sorun var ve hep yüzüme çarpılıyor. tartışmalarda bile sesim sırf bu konudan dolayı çıkmıyor. sizce ne yapmalıyım :(
lütfen fikirlerinize ihtiyacım var..

Namussuzlugun önü, arkasi, sagi, solu, kadini, erkegi olmaz. Evlenecek diye kandirdi, iliskiye girmedim, ama kizlik zarim yok diye bir mantikta olamaz. Böyle birsey dogustan olabilir böyle bir durumdada Doktor ile ispat edilebilir ayni sekilde halti yerken yürekli olup sonrasinda arkasinda duracak ayni yüregi gösteremeyipte ameliyat olan gibi.
Eger karsinizdaki adam dindar ise ve ayni sekilde temizligini koruduysa size bunu sorma cürettinde bulunabilir ama "iliskiye girmeyelim ben bir doktorculuk oynayim o arada kizlik zarina rastlayim sonra evleniriz" ??.baska ?? Allah askina buna degil en saf insan inanmak biraz kendine saygisi olan biri bu insana Doktorla ispat etmeye bile tenezzül etmeden kapiyi gösterir. Suanki erkek arkadasiniz daha öncesinde iliskiye girmediyse zaten bir geleceginiz olamaz. Sartlariniz esitse ya en gec simdi erkek olmakla kalmaz Adamliga adim atar, susup olmasi gerektigi gibi kabul eder yada sizin artik kendinize deger vermeye baslayip kapiyi göstermeniz gerekir.

Bu arada benim ülkeme, milletime en kötüsü dinime ne oluyor hayret icinde izliyorum. Yazik...bizler birde kendi ülkemizde bile yasamiyoruz..

Back