- 26 Ağustos 2017
- 3.802
- 11.204
- 208
- Konu Sahibi user728381939
Acilen cevap veriyorum biyoloji öğren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bir daha tıklatmaya gitmiştir emin olmak içinKonuda acil dediğiniz için koşa koşa geldimdi "Tebrikler, hamilesiniz!" demeye ama siz konuyu açıp kaçmışsınız. Yoksa acile mi gittiniz?
Geldiyse 3 kere kapıya vursunBelki bir daha tıklatmaya gitmiştir emin olmak için![]()
Güzel tam yerinde espiriTerbiye etmiş![]()
merhaba, böyle şeyi yaşayıp aynı korkulara sahip olan birisi olarak sizin şu an ki korkunuzu ve endişenizi anlayabiliyorum.bugun sevgilimle ilişki esnasindayken ikimizde ciplaktik penisini vajinamin dis dudaklarına vurdu birkac kez, ama hissettigim ve onun soyledigi kadar kuruydu. bas kısmı ust kısma geliyordu ve vajina girisine degmedi, govdesi degdi. bosalma da olmamıstı ve icine sokma gibi bir durum yok. ovulasyon dönemindeyim sizce hamile kalma olasiligim var mı? acil cevap yazarsanız cok sevinirim
Sizin olmaya bilir ama zevk suyu ile tek denemede bile hamile olan var korunurken bile hamile kalan var yanlis bilgi vermeyinmerhaba, böyle şeyi yaşayıp aynı korkulara sahip olan birisi olarak sizin şu an ki korkunuzu ve endişenizi anlayabiliyorum.endişelenmenize gerek yok çünkü hamile kalabilmek için yumurtlama dönemlerinizde birkaç kez denemeniz gerekiyor hatta bir kez denemeyle olmuyor bile. ayrıca penisin vajinanın içine hatta en dibine girip boşalma olması ve spermin yumurtaya ulaşması gerekiyor. rahat olun
Tek denemeyle olmuyor lafina tavim ben de. Sanki uc dort seferde birike birike oluyorSizin olmaya bilir ama zevk suyu ile tek denemede bile hamile olan var korunurken bile hamile kalan var yanlis bilgi vermeyin
Canım 7 ay deneme de hamile kaldım ve hiç bir sorun gozukmemesine rağmen kimisi ilk tek denemede hamile kalıyor onu anlatmaya çalıştımTek denemeyle olmuyor lafina tavim ben de. Sanki uc dort seferde birike birike oluyor![]()