Sevgilim penisini vajinama değdirdi

bugun sevgilimle ilişki esnasindayken ikimizde ciplaktik penisini vajinamin dis dudaklarına vurdu birkac kez, ama hissettigim ve onun soyledigi kadar kuruydu. bas kısmı ust kısma geliyordu ve vajina girisine degmedi, govdesi degdi. bosalma da olmamıstı ve icine sokma gibi bir durum yok. ovulasyon dönemindeyim sizce hamile kalma olasiligim var mı? acil cevap yazarsanız cok sevinirim
İkizlere hamilelik böyle gerçekleşiyor diye biliyorum bence hamilesin hemde ikiz

bugun sevgilimle ilişki esnasindayken ikimizde ciplaktik penisini vajinamin dis dudaklarına vurdu birkac kez, ama hissettigim ve onun soyledigi kadar kuruydu. bas kısmı ust kısma geliyordu ve vajina girisine degmedi, govdesi degdi. bosalma da olmamıstı ve icine sokma gibi bir durum yok. ovulasyon dönemindeyim sizce hamile kalma olasiligim var mı? acil cevap yazarsanız cok sevinirim
Sen burada hamile değilsin diyenlere bakma kesin hamilesin bu şekilde ikiz bile olabilir git aldır )))

Sizin olmaya bilir ama zevk suyu ile tek denemede bile hamile olan var korunurken bile hamile kalan var yanlis bilgi vermeyin
yani çok çok zor bir ihtimal. öyle olan kimse merak ettim açıkçası. sperm vajinaya ulaşmadıkça nasıl hamile kalınsın? bence bu şekilde insanları endişelendirmeye gerek yok

yani çok çok zor bir ihtimal. öyle olan kimse merak ettim açıkçası. sperm vajinaya ulaşmadıkça nasıl hamile kalınsın? bence bu şekilde insanları endişelendirmeye gerek yok
20 yaşında mısınız gerçekten?
Google'a "zevk suyundan hamile kalmak" diye yazıp ararsanız konuyla ilgili birçok bilimsel yazıya ulaşabilirsiniz.
Bilgi verme hevesinizi anlıyorum ama bilgi verdiğiniz konuda bilginiz olursa daha faydalı olabilirsiniz.

merhaba, böyle şeyi yaşayıp aynı korkulara sahip olan birisi olarak sizin şu an ki korkunuzu ve endişenizi anlayabiliyorum. 👌🏻 endişelenmenize gerek yok çünkü hamile kalabilmek için yumurtlama dönemlerinizde birkaç kez denemeniz gerekiyor hatta bir kez denemeyle olmuyor bile. ayrıca penisin vajinanın içine hatta en dibine girip boşalma olması ve spermin yumurtaya ulaşması gerekiyor. rahat olun
1. Uygulamaların verdiği ovulasyon tarihlerine çok güvenme. Benim gerçek ovulasyon tarihimle uygulamaların verdiği arasında 5 gün fark var.
2. Sperm hareketli ya hani, bir de 72 saat canlı kalabiliyor. En dibe kadar girmeye falan gerek yok. Öyle olsaydı 7-8 cm penisler hamile bırakamazdı.
3. Hamile kalmak için tek bir canlı ve hareketli sperm yeterli, öyle günlerce denemeye, banka hesabı gibi birikim yapmaya gerek yok.

tek denemeyle olmuyor deme sebebim çoğu kişinin deneyimine dayanarak söyledim 😌
4. İnsanlar gelip size hamilelik deneyimlerini mi anlatıyorlar?

5. Bir şeyler öğrenmişsin ama eksik ve yanlış öğrenmişsin. Bu kafayla sürtünürken hamile kalma ihtimalin çok yüksek.

1. Uygulamaların verdiği ovulasyon tarihlerine çok güvenme. Benim gerçek ovulasyon tarihimle uygulamaların verdiği arasında 5 gün fark var.
2. Sperm hareketli ya hani, bir de 72 saat canlı kalabiliyor. En dibe kadar girmeye falan gerek yok. Öyle olsaydı 7-8 cm penisler hamile bırakamazdı.
3. Hamile kalmak için tek bir canlı ve hareketli sperm yeterli, öyle günlerce denemeye, banka hesabı gibi birikim yapmaya gerek yok.

5. Bir şeyler öğrenmişsin ama eksik ve yanlış öğrenmişsin. Bu kafayla sürtünürken hamile kalma ihtimalin çok yüksek.
valla bu kadar insan kalınmaz derken sorun yok ben yazınca mı problem oldu anlayamadım. insan vücudu hakkınızda olan bilginizi merak ettim. gerçekten tarihe geçmiş sadece sürtünme yoluyla vajinaya sperm ulaşmadan hamile kalan kim var bu bilgiyi bize göstermenizi istiyorum. sperm vajinanın içine ulaşmadan nasıl kalınabiliyor tam olarak ya

20 yaşında mısınız gerçekten?
Google'a "zevk suyundan hamile kalmak" diye yazıp ararsanız konuyla ilgili birçok bilimsel yazıya ulaşabilirsiniz.
Bilgi verme hevesinizi anlıyorum ama bilgi verdiğiniz konuda bilginiz olursa daha faydalı olabilirsiniz.
google’a herhangi bir hastalık belirtisi yazarsanız size zaten en kötü ihtimali sunar. imkansız demiyoruz çok zor bir ihtimal diyoruz buna

ayrıca hareketli dediğiniz sperm sürtünme sonucu zevk suyundan çıkacak sonra yolunu bulup yumurtaya mı ulaşacak? vallahi bunca hamile kalmayı deneyen insan varken gerçekten bu ihtimal mi var?

ayrıca hareketli dediğiniz sperm sürtünme sonucu zevk suyundan çıkacak sonra yolunu bulup yumurtaya mı ulaşacak? vallahi bunca hamile kalmayı deneyen insan varken gerçekten bu ihtimal mi var?
Var. Çok yakın bir arkadaşım yaklaşık 20 yıl önce 19 yaşındayken başardı bunu. Bakireyken kürtaj oldu. Hala dalga geçeriz bekaretini çatala verdin diye.

Evet düşük bir ihtimal ama imkansız değil.

Back
X