meraba arkadaşlar bu aralar çok konu açıp kafanızı şişiriyorum affolaa
yanlış düşünüyorda olabilirim para konularından nefret ederim de anlatıp fikrinizi almak istedim :44:
önce durumu anlatayım sonra kafamı karıştıran soruyu sorayım.
sevgilimle üniversitede tanıştık yaklaşık 1 buçuk yıllık ilişkimiz var. Allah nasip ederse ciddi düşünüyoruz. ikimizde 22 yaşında öğrenciyiz hala.
annesi sürekli evin bişeyini değiştiriyo tanıdığımdan beri :S mutfağın sıfırdan yaptırdılar misafir yatak odası yenilendi filan. gereksiz boş masraflarada başladı televisyon ünitesini yeniletcekmiş eski olmadığı halde sevgilimde gereksiz buldu bunu.
sevgilim evinden okuyo kredi alıyo babasından kuruş para almıyo babasıda hiç sormuyo zaten ihtiyacın varmı falan filan diye :44: herneyse sevgilim yaz tatilinde 1 aylık iş buldu çalışıyo.
aylar önce altın yapmayı düşünüyorum demişti bu maaşı için.
annesine demiş maaşı napayım diye annesi demiş olduğu gibi babana ver :44: [yine eve bişey aldırcaktır kesin] kendi oğlu için para biriktirmiyo oğlunun da biriktirmesine izin vermiyo :44::44:
babasından normalde kuruş para almıyo ailesinin durumu kötü değil zenginde değiller babasına vermesine ne gerek var .s yani ailesine vermesini gerektiren bi durum yok koysun köşeye ilerde evlenirken lazım olur
kötü gaddar mı düşünüyorum paragöz mü düşünüyorum olması gereken bu :44::44: beni yanlış anlar diye ona bi yorum yapmadım bu para konusunda :44:
yanlış düşünüyorsam afola yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden