sevgilim sabaha kadar internette :(

marduks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
79
0
86
Adana
su anda birbirimizden ayrı sehirlerdeyiz.. aksam arıyorum konusmak için bi bahane uyduruyor su işim var bu işim var diye.. sabah 5 te 6 da anca arıyor ve o arada hep internette.. bu hep kavga sebebimiz oluyor beni sıkma o kadar diyor :( napmalıyım bilmiyorum.. hangi sitelere üyedir nette nerde gezer onu da :(

ah şu internet...:(
valla uzakta olmanız kötü bilemezsinki ne halt yiyo nette...
aradığında bahane uydurup nette mi takılıyo

benim eşimde aynı malesef.. ama benim eşim araba meraklısı.. ben ankara ya yani memlkete gittigim zamn sabahlara kadar internete bakıyordu.. insan ister istemez rahat edemiyordu.. sen yanında olmadıgın için yapabilcegin bir sey yok sanırım.. belki onunda bi hobisi vardır onlara bakıyosur arastırıyordur..

benim eşimde aynı malesef.. ama benim eşim araba meraklısı.. ben ankara ya yani memlkete gittigim zamn sabahlara kadar internete bakıyordu.. insan ister istemez rahat edemiyordu.. sen yanında olmadıgın için yapabilcegin bir sey yok sanırım.. belki onunda bi hobisi vardır onlara bakıyosur arastırıyordur..

Hobi degilde, bagimlilik diyebilirim.
Gercekten cok kotu birsey..

soruyorum napıyosun diye tabi ama cevap alamıyorum :( dolasıyorum öyle diyo.. beni kızdıran benimle konusmak yerine neti tercih etmesi en çok

Hobi degilde, bagimlilik diyebilirim.
Gercekten cok kotu birsey..

evet bagımlilik ama bi sey de diyemiyorum ki tw izlemiyor ve dogu da yasıyoruz adamın bilgisayar dısında yaptıgı başka hiç bi seyde yok onda stres atıyor anca.. günde en fazla 3 saat bakıyor.. ama yanından ayrılmıyorum tabi.. şeytan bu.. başka seylere bakıyosun ki bi bakmişsın başka seyler acılmış..:9:

internette baskalarıyla konussam bile nolur diyo bu sadece konusmaktan öteye gitmez diyo bana güvenmiyomusun diyo kafam çook karışık :/

yaptınmı sana dediğim şeyi.. bu arda valla ben artık geçtim ya önceden eşimin başında beklerdim ama işti bebekti derken uyuyp bırakıyorum onu sabah geçmişe baktığımda herşey silinmiş oluyor ama canı cehenneme nereye girerse girsin hatta karar verdim bende girecem öyle yerlere :)))

yaptınmı sana dediğim şeyi.. bu arda valla ben artık geçtim ya önceden eşimin başında beklerdim ama işti bebekti derken uyuyp bırakıyorum onu sabah geçmişe baktığımda herşey silinmiş oluyor ama canı cehenneme nereye girerse girsin hatta karar verdim bende girecem öyle yerlere :)))

walla bizde henüz bebek olmadıgı için ben basındayım.. yani yan yana oturuyoruz o pc ye bakıo ben diziye .. yanımdaykende giremez heralde.. yalnış anlama ama gecmişi sildigine göre bi haltlar karıstırıo..

hım gerçek ismini kullanmıyorsa.ama dur ya hemen fesat düşünmeyelim belki yoktur öyle bişi. ama bi taraftada yapabileceğinini sinyalini vermiş sana hiççç ayrıl falan diyemem klay olsa ben yapardım

walla bizde henüz bebek olmadıgı için ben basındayım.. yani yan yana oturuyoruz o pc ye bakıo ben diziye .. yanımdaykende giremez heralde.. yalnış anlama ama gecmişi sildigine göre bi haltlar karıstırıo..

bilmezmiyim ne yanlış anlıycam herşey ortada ama hata biraz bende vursaymışım tkmeyi o zaman ama adam gidince süklüm püklüm ağlarım anca iyi oluyo müstehak bize

Anlasip teamviewer kurabilirsin, istedigin zaman onun bilgisayarina girebilirsin.
gerci o girdigini gorur ama en azindan icinde kurt kalmaz,
sor bakalim kurmak istermii?

bilmezmiyim ne yanlış anlıycam herşey ortada ama hata biraz bende vursaymışım tkmeyi o zaman ama adam gidince süklüm püklüm ağlarım anca iyi oluyo müstehak bize

ben daha 16 aylık ewliyim.. benim eşim face ine bile girmez.. şimdiye kadar hiç bir seyini görmedim ama erkek milleti güven olmaz.. hiç bir zamnda güvenmem.. artık onu bırakıp memlkete bile gitmiyprum.. gittigim zamn aklım onda kalıo.. rahat edemiyorum en iyisi gitmemek..

kaç senelik sevgilim kolay değilki ayrılmak.. ama her gün 8 10 saat sabaha kadar napar insan nette diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. bi de birileriyle konussa o gecenin köründe kim olur nette diye düşünüp avutuyorum kendimi.. günde 4 5 saat uykuyla geziyo gece kuşu

ben daha 16 aylık ewliyim.. benim eşim face ine bile girmez.. şimdiye kadar hiç bir seyini görmedim ama erkek milleti güven olmaz.. hiç bir zamnda güvenmem.. artık onu bırakıp memlkete bile gitmiyprum.. gittigim zamn aklım onda kalıo.. rahat edemiyorum en iyisi gitmemek..

maşallah diyelim ozaman :nazar:
ama napim banada bu düştü belkide bişey yapmıyodur adamcağız günahını alıyorumdur :))
bide şurdan bakalım bende gün boyu netteyim kötü bişi yapmıyorum belki oda yapmıyodur

kaç senelik sevgilim kolay değilki ayrılmak.. ama her gün 8 10 saat sabaha kadar napar insan nette diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. bi de birileriyle konussa o gecenin köründe kim olur nette diye düşünüp avutuyorum kendimi.. günde 4 5 saat uykuyla geziyo gece kuşu

walla canım bence iyi düşün çünkü sürekli pc ile ilgilenen bi adamla ewlilik gecmez.. biz bu yüzden çok kavga ettik.. ayrılma noktasına bile gelmiştik.. ilgisiz bi adam olup cıkmıstı.. aynı ewde ayrı yaşıyo gibiydik.. cok huzursuz oldukk.. ama şimdi orta yolu bulduk..

Back
X