- Konu Sahibi depresifduygu
1 senedir beraberiz , 2 3 aydır böyleOldu canım. Elo boost yapıyormuş bir de. Beyinsiz bir adamla nasıl hala birlikte olabiliyorsun anlamadım. Sana ondan hayır gelmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 senedir beraberiz , 2 3 aydır böyleOldu canım. Elo boost yapıyormuş bir de. Beyinsiz bir adamla nasıl hala birlikte olabiliyorsun anlamadım. Sana ondan hayır gelmez.
Bir şey söyleyeyim mi sana bu sevgilin en az 5 yılda düzelmez. Şu an tamda oyun bağımlılığı yaşında çünkü. Adam olmadıkça sana hayır gelmez.1 senedir beraberiz , 2 3 aydır böyle
Bu oyunu kardeşimden duymuştum kardeşim oynamıyor ama arkadaşları oynuyor hele bir kaç arkadaşı var resmen bağımlı olmuşlar sabahlara kadar oynuyorlar,turnuvalara katılıyorlar tabi bir sürü para gidiyor onlarda bağımlı olmuş resmen lol oyunu için doğru düzgün uyku bile uyumuyorlar ders çalışmıyorlar.18 yaşında olduğu halde deli gibi LoL oynuyor ve tüm parasını o oyuna yatırıyor. Yetmezmiş gibi benden yol parasıda istiyor. Ben bunun önüne nasıl geçicem? Oyunlara para yatırmasını nasıl engelliycem. 1 senelik ilişkimizde hiç cimri olmadığı kadar cimri oldu , eli sıkı artık gittiğimiz yerlerde hesapları bile ben ödemeye başladım bunun önüne nasıl geçicem yardımcı olun
Arkana bile bakmadan kaç bundan...ben senelerce ugrastim adami vazgecirmeyi birak azalttiramadim bile..bagimli hale geliyor.tavsiyem kendini yipratma bosuna hemen ayril18 yaşında olduğu halde deli gibi LoL oynuyor ve tüm parasını o oyuna yatırıyor. Yetmezmiş gibi benden yol parasıda istiyor. Ben bunun önüne nasıl geçicem? Oyunlara para yatırmasını nasıl engelliycem. 1 senelik ilişkimizde hiç cimri olmadığı kadar cimri oldu , eli sıkı artık gittiğimiz yerlerde hesapları bile ben ödemeye başladım bunun önüne nasıl geçicem yardımcı olun