Sevgilim sanal oyunlara para yatırıyor

Oyun bağımlılığı yeni başlamış, hevesini alması uzun zaman alacak. Nerden biliyorsun diyeceksin, Mmorpg oyunları çok severek oynardım bir ara yemiyor içmiyor oyun oynuyordum üniversitedeyken. Bir çok oyun arkadaşım oldu, herkeste aynı olmuştu. Ben birden oyun oynamaktan soğudum ama 4 yılımı aldı oyun hastalığım. Eşim Aion oynuyordu deli gibi, birden soğudu ama 5 seneyi geride bıraktıktan sonra. Yalnız biz oyuna para harcamıyorduk. Senin ki böyle en az 1 sene daha devam etse işin çok zor.. Şimdiden ayrıl sen ..

Hiç güleceğim yoktu. Para verme aç kalınca yatırmaz. Millet ne yapacağını şaşırmış. :D

yuh ben de LOL oynuyorum ama beş kuruş vermedim
madem çok istiyor o kostümlerden iddiaya girip oyun kazanarak alsın
para vermesi şart değil
ve çooook saçma!

Zaten yaşlarınız da çok küçük. Erkek arkadaşın hele daha çocuk bence. Ayrıl gitsin. Sen mi büyütücen onu elinde..

18 yaşında olduğu halde deli gibi LoL oynuyor ve tüm parasını o oyuna yatırıyor. Yetmezmiş gibi benden yol parasıda istiyor. Ben bunun önüne nasıl geçicem? Oyunlara para yatırmasını nasıl engelliycem. 1 senelik ilişkimizde hiç cimri olmadığı kadar cimri oldu , eli sıkı artık gittiğimiz yerlerde hesapları bile ben ödemeye başladım bunun önüne nasıl geçicem yardımcı olun
Bu oyunu kardeşimden duymuştum kardeşim oynamıyor ama arkadaşları oynuyor hele bir kaç arkadaşı var resmen bağımlı olmuşlar sabahlara kadar oynuyorlar,turnuvalara katılıyorlar tabi bir sürü para gidiyor onlarda bağımlı olmuş resmen lol oyunu için doğru düzgün uyku bile uyumuyorlar ders çalışmıyorlar.

Bence ayrıl. Adama bak yahu, Iphone 5 alacaksın, hemde kendi paranla, adam sana surat yapıyor öyle mi?

Bak canım, sevgilinle yaşıt erkek kardeşim var, o da oynuyor bir sürü oyun ama inan daha toplasan 100 tl harcamıştır kaç senede. Yapma Allah aşkına, sende kardeşim yaşındasın. Yazık günah. Onunla gezip tozacağına , paranı iyi işlere harca. Sen onun bankası değilsin. Konsere git, tiyatroya git, alışveriş yap ama paranı o çocuğa yedirme.

Benim eşim de bir oyuna bağımlı resmen ama oyuna para yatırmıyor aksine oyundan para kazanıyor.
Para yatırıp acaba daha fazlasını geri alıyor olabilir mi diyeceğim ama cimri demişsin.

Bi ara Metin2 bagimlisiydim bende.
Aman Allahim.
Sabah 5-6 ya kadar oynardim.
Bi suru para yatirmisimdir bende.
Stardoll vardi onu da oynuyordum o ara.
Ama o Metin2 felaketti.
Yeni yeni atlattım.
Sunu söyleyeyim sana kolay kolay birakilmaz o oyun.
Seni birakir onu birakmaz.

Valla kuruşsuz kalsın vermem o herife, hesap mesap da ödemem.
Adam olsun da sevdiğim kadının önünde küçük düşmeyeyim diye düşünsün.
Oyun derdine düşeceğine derdi bu olsun.

aynen o tür oyunlar felakat bağımlılık yapıyor bende metin2 oynuyordum :D çok para yatıran var o oyunlara

bağımlılık ciddi bir problem ve bağlandığı madde evet uyuşturucu değil belki ama uyuşturucu etkisi yaratıyor belli ki onda ,kesinlikle bir uzmanla görüşmeni tavsiye ediyorum canım ben psikoloji öğrencisiyim yani boş keseden sallamıyorum bağımlı diye. eğer onu çok fazla seviyorsan böyle yap,o seninle birlikte gelmese bile sen tek başına git konuş ne yapabileceğini öğren önce sonra al onu karşına konuş,tabiki sen bağımlısın işte bıdıbıdı gibi suçlayıcı bir uslupla değil de daha çok onun bu davranışlarının senin üzerinde bıraktığı etkiyi anlat konuşurken ; ben......hissediyorum bu yüzden, ...................... için kendimi suçluyorum,çok üzgünüm böyle davrandığın için vs. yani BEN diliyle konuş sen şöylesin sen bunu yapıyorsun minvalinde konuşma ve gerçekten etkili bir şekilde konuşursan bence seninle gelmeyi kabul edecektir bir uzmana. bu tabiki onu çoook seviyorsan dedim yok ben uğraşamam ilgilenemem diyorsan ayrıl ama zaten ayrılmak kafanda olsa buraya yazmazdın diye düşünüyorum,yardımcı olmaya çalıştım ,umarım her şey gönlünce olur,kal sağlıcakla:)

Oyunda başarı sahibi olamayanlar para yatırarak bi yere gelirler. Beceremiyo demekki oynamayı hırs yapıyo bide. Yoksa oyunu aldığında para yatırması yeterli oluyo. Bu alışkanlıkda berbat bişey.öyakınlarımızda var böyle biri kredi kartı borç dolmuş katlanmış. Sırf hırs yaptığı için yenildiği için iyi oynayamadıpı için

18 yaşında olduğu halde deli gibi LoL oynuyor ve tüm parasını o oyuna yatırıyor. Yetmezmiş gibi benden yol parasıda istiyor. Ben bunun önüne nasıl geçicem? Oyunlara para yatırmasını nasıl engelliycem. 1 senelik ilişkimizde hiç cimri olmadığı kadar cimri oldu , eli sıkı artık gittiğimiz yerlerde hesapları bile ben ödemeye başladım bunun önüne nasıl geçicem yardımcı olun
Arkana bile bakmadan kaç bundan...ben senelerce ugrastim adami vazgecirmeyi birak azalttiramadim bile..bagimli hale geliyor.tavsiyem kendini yipratma bosuna hemen ayril

daha yas 18. ne iliskisi ne ciddiyeti ne parasi.
bu kisiye para vermek icin mal olmak lazim.
mal olmadigina gore, bu kisiye para vermeyi su an itibariyle kesip, iliskini de bitirmen senin icin en iyisi olacaktir.
bagimligi ve parasiyla ailesi ugrassin. isin mi yok hayatin mi yok. derslerini dusun, senin hayatini onlar saglayacak, belirleyecek, o kisi degil.

Back
X