sevgilim Sandığım kişinin gerçek yaşamı...

Cansu020

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
70
35
8
31
1 senelik ilişkim vardı bu süre içerisinde askerdi yolunu bekliyordum sürekli gelecekle ilgili konuşuyordu seven adama bürünmüştü hatta ilk öpüğümü bile onla paylaştım şimdide kendimden utanıyorum inanıp güvendiğim için...Dün benden ayrıldı sebebiyse uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti benden en başında saklamış neden insanlar bu kadar yalancı iki yüzlü artık birdaha kimseye inanıp güvenemicem :cry:

Onun için çok daha zor bir durum olduğundan eminim. İlk öpücük vs diye düşünmeyin, kendinizi yiyip bitirmeyin, hayat tecrübelerle güzelleşiyor bunu unutmayın. Siz de bir sonraki ilişkinizde karşınızdaki insanı iyice tanıyıp öyle adım atarsınız, bu da size en azından zarar görmeden atlattığınız bir tecrübe olarak kalır.

canım üzülmeni anlıyorum,ama buna takılacağına bir insan uyuşturucu batağında,buna üzülüp dua etmen gerekiyor,ne bencıl insnalarız,bıraz sana yalanına,adam normal değil ki buna takılsan,çok üzüldüm o adam adına,sevgi bencilse sevgi değildir

Dürüst bir insan en başında söylerdi darbe atıp gitmezdi ki ama :KK43:
Bunlar erkek canım, neyi ne zaman yapacakları belli değil ki. İlk başta bu ilişkiyi ve sizi çok önemsemedi, zamanla demek ki bazı şeyleri kafasında oturttu. Daha çok sevdi. Sizin için en iyisi oldu ama. Evlendikten sonra söyleyenler, hatta hiç söylemeyenler var. Şükredin.

O kişiyle, iyisiyle kötüsüyle 1 sene flört etmişsiniz.. Sana karşı kendini mahçup hissetti ki, itiraf etmiş. Kendini kandırılmış, kötü hissetme. Duygusallığa bağlama.. Mantıklı düşün... Kendi iç sesini dinle..

canım üzülmeni anlıyorum,ama buna takılacağına bir insan uyuşturucu batağında,buna üzülüp dua etmen gerekiyor,ne bencıl insnalarız,bıraz sana yalanına,adam normal değil ki buna takılsan,çok üzüldüm o adam adına,sevgi bencilse sevgi değildir
onun için dua edeceğim ama kandırılmış olmak canımı yaktı

Siz adamın sıze karsı sonradan da olsa durust olduguna sukredın bence..

Sukret ki soylemis ogrenmissin. Ya evlenseydin?
Aklima bir uye geldi. Nisanlisinin tum yasami, her seyi yalanmis. Her seyi. Of hala unutmam. Yine sukredin bence..

Back
X