- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
Merhabalar, dört aylık bir ilişkim var ilişkimizin başından beni erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile uğraşıyoruz. Kız tam saplantılı bir manyak sürekli erkek arkadaşıma mesaj atıyor . Erkek arkadaşım cevap vermiyor. Erkek arkadaşım cevap vermeyince buda tutup erkek arkadaşımın anne babasını facebooktan bulup aramış. Ayrı bir rezalet. Adam sınava giricek sınav sabahı yine aramalar illa benimle konuşacaksın benimle görüşeceksin diyor yada eski günlerin muhabbetini yapıyor. Kızın yazışmalarını gördüm whatsapptan destan yazmış erkek arkadaşımda işim var git başımdan gibi cümleler yazmış. Sevgilim öyle insanları kırıp çirkefleşebilen bir insan değil sert çıkıp tehdit etmiyor ben tehdit edelim savcılıkla diyorum çok çirkin muhabbetler bunlar diyor. Engelleyemiyoruz engelleyip ulaşamayınca bu sefer sevgilimin ailesine ulaşıyor. Yani ben ne yapacağım bilmiyorum sürekli sevgilimi suçluyor sen beni istemedin ailenize yakıştırmadın bana yazık değil mi bilmem ne bir sürü safsata ya ben bir şey yapayım diyorum ama bu sefer sevgilimle aramda problem olur diye korkuyorum bir akıl verin bu kızdan nasıl kurtulacağız :/ ?