Sevgilim sebepsiz yere soğuk davranmaya davranış değiştirmeye başladı??

beyazfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
201
24
98
Sevgilim durduk yere soğuk davranmaya başladı, davranışları değişti. 4-5 gündür böyle iki kelime bile konusmuyoruz, yazmıyor hal hatır bile sormuyor. Ben yazınca konuşma 2 dakikayı geçmiyor konuşmayı bitiriyor. çok bir şey beklemiyorum ama 5 dakika bile vaktini ayırıp yazmıyor, daha önce kesinlikle böyle değildik saatlerce konuşur yazışırdık, bir de instagram şifresini de hiç bir şey demeden değişti. Düşünüyorum aniden neden böyle davranmaya başladı hiç bir sebep gelmiyor aklıma, üstüne bile gitmiyorum boğmamak için... Biraz ters davranmıştım canım sıkkındı falan ertesi günü böyle oldu, sebebi bu mu diye düşünüyorum ama elde tutulacak büyütülecek bir şey bile değildi. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum... düşünceniz fikriniz veya nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım diyecek bir şeyiniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Herşey gün gibi ortada ama siz görmek istemiyorsanız.
Ben yerinizde olsaydim bana ulaşacağı her yerden siler, tepkisini beklerdim.
Kaybetme korkusuyla gönlümü almaya çalışırsa, olayların sebebini (mantıklı bir şekilde ) söyleyip özür dilerse ne ala, ama tenezzül etmezse onu ayrılık konuşmasi yapmaktan da kurtarmış olurdum^^

Ben biliyorum sebebini. Yeni biriyle tanismis, tanismak uzere ya da feci hoşlanıyor.
Cok ilginc ya yeni bir ksii her seyi unutturabiliyor insana. Mutlulugunu, mutsuzlugunu, yasini. Mucize gibi bir sey bu.

Geçmiş olsun. Sizde uzak durun negwtif olmayi pek sevmem ama bu sizin iyiliğiniz için. Kendini bir anda soyutladi ise ya kendi kendine çözmesi gereken bir sorun vardır (pozitif bakış ile) yada yol coktan bitmiştir

Bence neden böyle yaptığını sorun eğer hiçbir şeyi anlamaya çalışmaz sorgusuz sualsiz siz de her yerden silerseniz sizi suçlayacak bir sebebi olmuş olacak size bana bir şey sormadın kendi kendine kurdun yargıladın diyecek size vicdan yaptıracak bir halt yiyorsa da böylece üstünü kapatacak o yüzden bence güzelce sorun derdini öğrenmeye çalışın baktınız düzgün cevap vermiyor ısrarla sorun baktınız tersliyor işte o zaman ağzınıza geleni sayabilirsiniz sonra da silip engelleyebilirsiniz her yerden he ama erkek bu durup dururken ortaya çıkıp yine bir bahane bulup sizi suçlayabilir birkaç gün belki birkaç ay sonra bu onların genel huyu çünkü o zaman da gönül rahatlığı ile hadi canım hadi geçti bolu pazarı sür eşeğini niğdeye diyebilirsiniz.

Ben kesinlikle ilk etapta ayna olunması taraftarıyım.
Yani o size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın bir kaç gün, sizi önemsiyorsa tavrınızı fark edip soracaktır zaten.
Tavrını anlamak için kendinize de ona da bir süre müddet verin, belki başka biri değil de ailesi işiyle ilgili canını sıkan bir şey de vardır. (genelde ufak ihtimal ama göz ardı etmemek lazım :)
Ama baktınız bir şey demiyor, işine gelmiş demektir, böyle böyle ara açılacak diye düşünür.
Bir şey demezse açık açık sorun, genelde tatmin edici cevap vermezler, o zaman gitme zamanınız gelmiş demektir.
Ayrılık konuşmasının topunu size atmaya çalışıyor demektir.
Her yerden silin, bir konuşma yapmanıza gerek yok.
Böyle ters tepki verildiğinde de hoşlarına gidiyor ayrıca, ben de çözemedim kafaları ama köpek çekilmesini seviyorlar biraz.

bence yanlış bir uygulama neden. belki de gerçektende işiyle ailesiyle ilgili bir sorunu var belki çocuk bunu sormasını bekliyor karşı taraftan. hanfendi de aynısını yaptı diyelim. sonra çocuk demez mi. en zor günümde yanımda olmadın ben nasıl davranıyosam öyle davrandın diye.
her yerden silip konuşamama yapmamakta bana göre çok saygısız bir davranış. karşısnıza alıp sorun bi oluru yoksa baktınız olmuyor konuşarak bitti dersiniz saygı çerçeveleri içinde.
sormadan hiç bişey bilinmez. alın karşınıza son zamanlarda böylesin bir sorun mu var. deyin zor bir şey değil bunu sormak. erkekler bizim gibi değil çünkü. anlatmazlar öyle herşeyi.

Erkekler farkındayım biz gibi değiller ama hangi erkeğin hakkı var ki hayatındaki kadının moralini bozmaya, kafasını onun davranışlarını bir şeylere yormayla gününü geçirmeye. Kızın şu an iş/sosyal hayatı etkilenmiş olabilir, günlük akışı bile bozulmuştur neden böyle yapıyor diye düşünmekten. Ben de şuna karşıyım hiç hoşlanmam bir sorun varsa ortada ailevi, özel. Gelsin söylesin; canım şu sıra canımı sıkan şeyler var diye. Müneccim gibi anlamamızı beklemesinler. Ama dediğiniz mantıksız değil olabilir de, benim takıldığım nokta şu, şifresini bile değiştirmiş çocuk. Ne alakası var ki ? Niye aklına o gelmiş direk, ben burada art niyet ararım maalesef üzgünüm. Direk silip atsın demedim, önce gözlemlemesi gerek demeye getirdim aslında ben de burada bir sorun yok :) Bir anda hiç bir şey konuşmadan silip atmak asla bana göre de değil. Arkadaşın hakkında hayırlısı olsun inşAllah :)

Ben biliyorum sebebini. Yeni biriyle tanismis, tanismak uzere ya da feci hoşlanıyor.
Cok ilginc ya yeni bir ksii her seyi unutturabiliyor insana. Mutlulugunu, mutsuzlugunu, yasini. Mucize gibi bir sey bu.
Sevgilim bana neden böyle davranıyor diyen kıza da yeni ilişkinin mucizesinden bahsetmek baya iyi olaymis tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…