Sevgilim sebepsiz yere soğuk davranmaya davranış değiştirmeye başladı??

Ona sormalısın bence. Mantıklı bir yanıt alamazsan da salla gitsin. Ya ilişkiyi kafasında bitirmiş ya da sen farketmeden bir hata yapmışsın. Sormadan bilemezsin.

İnstagram şifresini değiştirdi demeseydin git sor sonuna kadar git derdim ama bu şifre durumu biraz karıştırdı ortalığı

İnstagram şifresini değiştirmesinden belli değil mi sizce neden soğuduğu? Belli ki oradan biriyle konuşuyor.Size de ayrılalım demiyor bu şekilde davranarak sizin kendi kendinize ayrılmanızı istiyor olayın özeti bu maalesef.

herşey ortada. herif başka birine akmiş. asla soru sorma çek git. En azindan güc sende kalsin. Ve bir daha dönme bu karaktersize.

Sevgilim durduk yere soğuk davranmaya başladı, davranışları değişti. 4-5 gündür böyle iki kelime bile konusmuyoruz, yazmıyor hal hatır bile sormuyor. Ben yazınca konuşma 2 dakikayı geçmiyor konuşmayı bitiriyor. çok bir şey beklemiyorum ama 5 dakika bile vaktini ayırıp yazmıyor, daha önce kesinlikle böyle değildik saatlerce konuşur yazışırdık, bir de instagram şifresini de hiç bir şey demeden değişti. Düşünüyorum aniden neden böyle davranmaya başladı hiç bir sebep gelmiyor aklıma, üstüne bile gitmiyorum boğmamak için... Biraz ters davranmıştım canım sıkkındı falan ertesi günü böyle oldu, sebebi bu mu diye düşünüyorum ama elde tutulacak büyütülecek bir şey bile değildi. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum... düşünceniz fikriniz veya nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım diyecek bir şeyiniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Al karşına konuş sor noldugunu bence

Back
X