Seni seviyorum demesi bu kadarmi önemli. Sözcüklere fazla anlamlar yüklememek gerek. Agizinda olana degil yüreginde olana bak. SEvdigini belli ediyormu, deger veriyormu, saygi duyuyormu, mutlu olman icin elinden geleni yapiyormu?
Ya doğru söylüyorsunuz .. :) teşekkür ederim :) ama hani insan seni seviyorum felan bunları duymak istiyor ..
Canım evet insan duymak istiyor haklısın.mesela benim erkek arkadasım telefonu her kapatışımızda söyle gün içinde sık sık diler getirir hoşuma gidiyormu evet çok ama mesela bazı şeyler vardır benim için.yani ondan beklediğim şeyler buyüzden ona bazen bana seni seviyorum demene bedel bunları yapman derim.oyüzden sıkma canını yeterki sevdiğini hissettirsin sana.arada birde söyler olur biter :)Merhaba . Yaklaşık 1 yillik bir ilişkim var . Mutluyuz ama sevgilim seni seviyorum diyemiyor. Hareketlerinden anlıyorum beni sevdiğini ama seni seviyorum demiyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim. Bu konuyu ne zaman acsam hep bu şekilde ikna ediyor beni ama kendimi değersiz hissediyorum haksız miyim ? Bir erkek neden seni seviyorum demez..Düşüncelerinizi bekliyorum kızlar ..