Sevgilim sinirlenince kendini kontrol edemiyor

çok tehlikelii dikkat et sonu sokak ortası ölüm olmasın .... !

tatlıımmmmmmmm noolur duygusallaşma ve kendini üzme..kalbinle seviyosun ama aklınla ayrılmak zorundasın..

benım 4 yıllık eski sevglmden (sevgılım derken tıksınıyorum) aynen boyle baslamıstı hafıften hırpalamalar çekiştrmeler falan sonra ne oldu bılıormusun 4 yılın sonunda bı baktım kırılmş yamuk kalmş bır parmak kolumda basılmş bir sigara izi bacagmda kalan koca bır morluk bunlar kalanlar o adi Allahsızdan ki bunun gıbı daha çk sey yaptı bana .

bu olayın çok ama çok benzerini bende yaşadım canım maalesef benim sevgilimde sinirine hakim olamıyor hakarette var ayrıca :(

benım 4 yıllık eski sevglmden (sevgılım derken tıksınıyorum) aynen boyle baslamıstı hafıften hırpalamalar çekiştrmeler falan sonra ne oldu bılıormusun 4 yılın sonunda bı baktım kırılmş yamuk kalmş bır parmak kolumda basılmş bir sigara izi bacagmda kalan koca bır morluk bunlar kalanlar o adi Allahsızdan ki bunun gıbı daha çk sey yaptı bana .
yok artık:53: Allah korumus kardes seni

hep ama hep böyle başlıyor. benim bi ablamada aynen böyle oldu sevgiliyken hırpalamalar nişanlanınca tokatlar evlenince mor gözler. şimdi boşandı çok şükür kurtuldu o pislikten. evlemeden önce yapılan uyarıları hiç dinlemedi ne oldu çok pişman şimdi nasıl gözüm görmedi o hayvanlıkları diye.. hiç birimizi dinlemedi adam nasıl etkilediyse artık yaa çok zor benim sevdiğim bi insanın başından böyle bişey geçtiği için yazmadın suramadım böyle ahkam kesiyor gibi olmak istemem ama dikkatli ol derim ben..

2 yıldır beraber olduğum bir sevgilim var. ama çok büyük bir sorunum var sinirlenince kendini kontrol edemiyor. aslında çok iyidir her konuda yanımdadır. ama bu siniri beni öldürüyor. bugün ben biraz kızdım tavır yaptım. resmen yolun ortasında kolumdan tutup sürükledi beni montumun düğmesi koptu ellerim kızardı o kadar kötü oldum ki elim ayağım titredi. ne yapacağımı bilemiyrm şimdi böyle yapan ilerde ne yapmaz diye düşünmekten alamıyorum kendimi

benm eşim olcak insanda sinirini kontrol edimiyordu . 4 sene beraberliğimizin sonucunda evlendim. ve aynı evin içine girince ne dayaklar ne işkenceler gördüm. açtığım konuyu okursan ne demek istediğimi daha ii anlarsın. inan bana sevgiliyken bunu yapabiliyosa aynı evin içinde 10 katını görürsün. bak ben 2 ay bile evli kalamadm. şuan boşanmaya çalışıyorum. lütfen devam edipte benm durumuma düşme. lütfen geleceğini onun için heba etme.

Back
X