Sevgilim şizofren mi ?

Canım o zaman annene çıtllat konuyu ki ailenden biri bilsin daha fazla vakit kaybetmemeni öneririm çünkü takıntılı insanlar gün geçtikçe daha da bağlımlı olur karşısındakine
Katılıyorum. Bi' an önce bitirmesi gereken bi' ilişki. Gerçi burdan söylemesi kolay oluyor. Ama bizimki sadece öngörü yani. İlerde pişman olmaması için noktayı koymalı. Ki kendisi de bunun farkında zaten ama anladığım kadarıyla olacaklardan korkuyor.

Malesef her insan takıntılarını yenemiyor.. ve tehlikeli oluyor

Kızlar aramaz heralde ya sanmıyorum çünkü bana son zamanlarda seninle ayrı olunca işlerim çok iyi gidiyor barışınca da hıc isim olmuyor diyodu herseyi bana bağlamış anlayacaginiz

Kızlar aramaz heralde ya sanmıyorum çünkü bana son zamanlarda seninle ayrı olunca işlerim çok iyi gidiyor barışınca da hıc isim olmuyor diyodu herseyi bana bağlamış anlayacaginiz
hiç belli olmaz aklına eserde tekrar takar kafaya önlemin olsun yine

Ne yapayım peki ? Ona da çok üzülüyorum tedavi ol dedim olmadı sadece dua edebiliyorum onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…