Sevgilim şizofren mi ?

Pelinnmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
70
23
3
33
Ya 4 yıllık bi ilişkim var ayrıl barış sürekli çünkü beni sinir ediyor artık bende ayrılıyorum her defasında sürekli kafasında kurup kurup beni arıyor senin bunu bunu yaptın biliyorum hadi söyle kızmicam diyor tabi ben sinir krizleri geçiriyorum çok kıskanç diyorum bazen ama bunun ki onun da ötesi ve ruhen yoruldum artık şuan da ayrıyız 2 haftadır yine kafasında kurup kurup arayacak diye bana bi ton yeminler ettirecek diye ödüm kopuyor kızlar yardım edin şizofren olabilir mi ?

Sevgilin takıntılı ve siz ayrılmayı oyun işine çevirmişsiniz benim sözlümdede var bu sorun o yüzden günde 1 saat içini dökme vakti ayırdım ona tam bir 1 yıl çok yıprandım ama değdi artık öyle bi sorunumuz yok şükür ama seninki çok abartmış sinir hastası olmadan sen ya ayrıl ya da al karşına konuş zor iş bu..

Pff umutsuz vaka! :ruh: benim de vardı öyle bir şizofrenvari sevgilim. uğraşması zor Allah yardımcın olsun. sana tavsiyem kendini yıpratma. sal yani. oralı olma pek. he sensin de geç. ben çok uğraştım düzeltmek için olmadı. şimdilerde kendi hayatıma bakıyorum, kafa rahat :kahve:

Pff umutsuz vaka! :ruh: benim de vardı öyle bir şizofrenvari sevgilim. uğraşması zor Allah yardımcın olsun. sana tavsiyem kendini yıpratma. sal yani. oralı olma pek. he sensin de geç. ben çok uğraştım düzeltmek için olmadı. şimdilerde kendi hayatıma bakıyorum, kafa rahat :kahve:
Şizofreniye girmiyor bu daha farklı obsesif bir sorun ://

Konuşmadan anlamıyor ki bi de bana ulaşamayınca daha beter oluyor hemen ailem arkadaşlarım kim var kim yok arıyor ağlıyor bi de adımı söyleyerek

Konuşmadan anlamıyor ki bi de bana ulaşamayınca daha beter oluyor hemen ailem arkadaşlarım kim var kim yok arıyor ağlıyor bi de adımı söyleyerek
İlk zamanlar benim ki de öyleydi çok iyi anlıyorum yaşlı kkadını kapıma kadar getirirdi, sorunlarını dertlerini anlat bana de herşeyini neyin var neyin yok sıklmadan dinlersen bir süre sonra düzelme görebiliyorsun çünkü bu cidden obsesif bir sorun sana güvensede kafasında kuruyor böyle insanlar ve kendilerine kızıyorlar sonrada size

Hadi onu geçtim bi de ben dışarı çıkınca arar kimse laf attı mi yok yolda kimi gördün okulda bi erkek sana selam verdi mi bi gün kampüste oturuyodum o sırada da sevgilimle konuşuyodum sınıftan bi cocuk Günaydın dedi bana sevgilim de bunu duydu o gün okula geldi sana Günaydın diyen çocuk kim dedi gösterdim sorun çıkarmaz biliyorum sadece elimi tutup yanından geçti bu şekil bi insan makyaj yasak saçımı açık birakamam zaten kafelere hiç gidemem bunun gibi bir sürü şey

Hadi onu geçtim bi de ben dışarı çıkınca arar kimse laf attı mi yok yolda kimi gördün okulda bi erkek sana selam verdi mi bi gün kampüste oturuyodum o sırada da sevgilimle konuşuyodum sınıftan bi cocuk Günaydın dedi bana sevgilim de bunu duydu o gün okula geldi sana Günaydın diyen çocuk kim dedi gösterdim sorun çıkarmaz biliyorum sadece elimi tutup yanından geçti bu şekil bi insan makyaj yasak saçımı açık birakamam zaten kafelere hiç gidemem bunun gibi bir sürü şey
Çoğunu yaşadım dediğim gibi çözümler belli düzeltebileceğine inanıyorsan tabi ki kısaca diyeyim dertlerini dinle takıntılarını dinle şöyle yapablirsin böyle yapablirsin diye o rahatladıkca sizinde sınırlanırınızı kaldıracak

O ne ole :duduk: sizofren oldugunu sanmiyorum ama takintili. Uzak durmak lazim:kusmuk:

Yapamam göze alamıyorum 4 sene ömrümden ömür gitti stresten 16 kilo aldım neyseki ki 10 verdim kaldı 6 beni ararsa cevap vermezsem çok olay çıkacak bunu biliyorum

Yapamam göze alamıyorum 4 sene ömrümden ömür gitti stresten 16 kilo aldım neyseki ki 10 verdim kaldı 6 beni ararsa cevap vermezsem çok olay çıkacak bunu biliyorum
4 seneden sonra benden bu kadar diyorsan ve korkuyorsan ailene açacaksın durumu tehdit ederse tabi ki ayrılmayı deneyince tepkisi ne oldu ?

Simdiden stresden kilo aldim diyorsunuz. Zararin neresinden donseniz kardir.

Ya kimseyle görüşmeyeceksin o zaman ömür boyu diyor en çok ta ayrılmak yok diyor
Canım o zaman annene çıtllat konuyu ki ailenden biri bilsin daha fazla vakit kaybetmemeni öneririm çünkü takıntılı insanlar gün geçtikçe daha da bağlımlı olur karşısındakine

Psikolojik rahatsızlıkları size ve ilişkinize zarar veriyorsa ayrılmak tek çözüm.
Siz onun annesı babası, kardesi ailesinden biri değilsiniz kahrını çekmek niye?
Allah korusun zararı bile dokunabilir.
Çok dikkatli davranmanız gerek.
Ailesini tanıyorsanız ve iletişimizin iyi ise yardım istemelisiniz..
Olmadı onun tutumuna göre şikayetçi olun en korktuğum insan tipi.

Back
X