sevgilimin arkadaşı bundan 6 yıl önce bir olay işliyor, çoçuğu hapise koyuyorlar sırf sevgilim olay yerinde diye yargılanıyor...kamera görüntüsü, tanık falan var bunların hepsi dosyada zaten önceden bir sicil kaydı da yok karıncayı bile incitemez, kavga bile etmez bugün hastalandığı için kardeşiyle hastaneye gitti evlerine 2 tane sivil polis gelmiş çalıştığı yerden olduklarını söylemişler annesi de hastanede olduğunu söylemiş...Bunlar hemen hastaneye gidiyorlar sevgilimi alıp adliyeye sevk ediyorlar orada tutuklanıyor...20 gün önce karar çıkmış hapiste yatan çoçuğun ailesi son temyiz hakkını kullanmış ama sevgilimin gerçekten bir suçu yok olsa yatsın cezasını çeksin diyeceğim ama yok işte.
hapisteki çoçuk olayı kendisinin işlediğini söylemiş ama apar topar götürdüler yine de ve ben çok kötüyüm.
son temyiz hakkı diyorlar bu kesin karar olur mu tekrar mahkemeye çıkamaz mı özellikle avukat hanımlardan rica ediyorum suçsuz yere yatacak mı
Allah rızası için hem ben, hem ailesi çok kötüyüz lütfen dualarınızı eksik etmeyin buna çok ihtiyacım var:2:
son temyiz hakkı diyorlar bu kesin karar olur mu tekrar mahkemeye çıkamaz mı özellikle avukat hanımlardan rica ediyorum suçsuz yere yatacak mı
Allah rızası için hem ben, hem ailesi çok kötüyüz lütfen dualarınızı eksik etmeyin buna çok ihtiyacım var:2: