- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
konu sahibine sormuşsunuz amasanırım E.D. konu sahibinin sevgilisi ve karar kesinleşirse durum çok acı
![]()
hastanedeki yakalamaya kadar hersey benziyor
in$alalh tesaduftur ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibine sormuşsunuz amasanırım E.D. konu sahibinin sevgilisi ve karar kesinleşirse durum çok acı
![]()
Canım olayı çok net anlayamadım ama ne olursa olsun suçsuzsa eğer hiç kimse hepiste yatmaz, suçlu olanların bile üç beş ay yatıp çıktığı bir adalet sistemimiz var malesef. Temyiz olayına gelince, arkadaşı kararı kendi açısından temyiz eder. ona tebliğ edilmeyen bir kararın onun açısından temyiz süresinin geçmiş olması mümkün değil. Kararı görmeden birşey söylemek de yanıltmak olur. Acaba neden tutuklama kararı çıkmış bilmek lazım. İfadeye gelmeyince bile tutuklama kararı çıkabiliyor çünkü ama biz buradan ne desek boş. Kararı da alıp bir avukatla görüşmeleri en doğrusu.
buda oteki avukatin yorumu ..
ben $imdi onlara mynet deki haberide mi sorayim ..
excuse me ,25 yil yada 15 yil ba$kasi beklenmez , hemde cinayete yataklik edip ambulansin gelmesini acimasizca engelleyen biri 15 gun bile beklenmez ..senin için uzuldum inan ..
in$alalh senin sevgili bu çocuk dedilir demekden ba$ka bi$ey bulamiyorum soyluycek ..
yerde yaatani tekmeleyip ambaulansi engelledigi goruntu kamerada da mevcuttur ,sevgilin sanada yalan soylemi$ oluyor bu durumda ..
Bence de ambulansin gelmesini engellemekle bir bicak daha alip baska yerinden bicaklamak arasinda fark yok. Ikisi de olumune sebebiyet veriyor bir insanin. Hatta belki bicaklanma sonucu olmeyecekti mudahale edilseydi kurtarilacakti. Ama hastaneye gec yetistirildigi icin kan kaybindan olmus. Baktigin zaman asil olduren ambulansin gelmesine mudahale eden.
Bir insan hayati soz konusu. Ceza cok yerinde olmus. Beni mulakatta eledikleri icin trip atiyordum Yargitay'a :) ama bu karari cok mutlu etti beni.
Bu arada konu sahibesinin sevgilisi icin konusmuyorum. Haber icin konusuyorum. Insallah sevgilisi o degildir. Ama haberdeki sahsa iyi olmus. 19yasinda birinin hayatina sebep olan daha da beter olmali.
evet kan kaybindan öldügü du$unulunce çok canice yapilan, biçagi sokanla da ayni cezayi almi$,adalet yerini bulmu$ ..
omuz atma yuzunden kavga edilip bi insanin hayati söndürülürmü yaaaa
excuse me in$ sevgilin o deildir diyorum bende
Hastanede tutuklanma olayı bile benziyor bu kadar tesadüf olabilir mi :44:
o kadar tesaduf biraz zor tabide ama yinede konu sahibinden onay gelemdikçe ben kesin kesin konu$mak istemiyorum ..
ilk yazisina gore masum odluguna inandim ama bak ne çikdi
aslinda gozunle gormeden hiçbi$eye inanmayacksinda boyle durumlarda yapacak bi$ey yok tabi, insan sadece vijdanini bide mantigini dvereye sokuyor
o deilde ben $unu anladim , avukatlik inanilmaz zor bi meslekmi$, 30 ya$indayim bugun anladim bunu iyimi bu konu sayesinde :)
Ozellikle ceza avukatligi cok zor. Eger haberdeki konu sahibinin sevgilisiyse dedigin gibi bak ilk basta masum olduguna inandik ama sonradan ne cikti. Avukat icin de ayni sey gecerli. Adam masum olduguna bir sekilde avukati da inandirabilir. Suclu birini savunmanin, belki ceza almamasini saglamanin vebalini dusunemiyorum dahi. Tam tersi de mevcut tabi. Masum birini ozgurlugunden mahrum etmek de cok agir. Hatta daha agir. Ki zaten ceza kanunumuz ikinci ihtimalin olmamasi icin gerektigi durumlarda sucuna kesin gozle bakilmayanlari bile mahkum etmiyor. Tabi ayni sey hakimler icin de gecerli. Ki asil zor olan onlarin isi. Bir insanin kaderi iki dudaginin arasinda. Ne agir bir yuktur bu boyle...
Ozellikle ceza avukatligi cok zor. Eger haberdeki konu sahibinin sevgilisiyse dedigin gibi bak ilk basta masum olduguna inandik ama sonradan ne cikti. Avukat icin de ayni sey gecerli. Adam masum olduguna bir sekilde avukati da inandirabilir. Suclu birini savunmanin, belki ceza almamasini saglamanin vebalini dusunemiyorum dahi. Tam tersi de mevcut tabi. Masum birini ozgurlugunden mahrum etmek de cok agir. Hatta daha agir. Ki zaten ceza kanunumuz ikinci ihtimalin olmamasi icin gerektigi durumlarda sucuna kesin gozle bakilmayanlari bile mahkum etmiyor. Tabi ayni sey hakimler icin de gecerli. Ki asil zor olan onlarin isi. Bir insanin kaderi iki dudaginin arasinda. Ne agir bir yuktur bu boyle...
Aslında bu durumda o haberde ki kişinin suçlu olduğu çok açık sonuçta kamera görüntüleri varmış. Konu sahibi bize eksik anlattığı için biz masum olduğunu düşündük.
Tabi ki avukatların, hakimlerin işi çok zor masum birini hapse atmanın vebali çok büyük ama bu haber de adamın suçu gayet açık. Kamera görüntüsü varmış sonuçta. Bıçaklanan adamı dövmüş, yetmezmiş gibi ambulansı da engellemiş.
İnşallah konu sahibinin sevgilisi o haberde ki kişi değildir. Öyle bi adam beklenmeye değmez diye çünkü.
Aslında bu durumda o haberde ki kişinin suçlu olduğu çok açık sonuçta kamera görüntüleri varmış. Konu sahibi bize eksik anlattığı için biz masum olduğunu düşündük.
Tabi ki avukatların, hakimlerin işi çok zor masum birini hapse atmanın vebali çok büyük ama bu haber de adamın suçu gayet açık. Kamera görüntüsü varmış sonuçta. Bıçaklanan adamı dövmüş, yetmezmiş gibi ambulansı da engellemiş.
İnşallah konu sahibinin sevgilisi o haberde ki kişi değildir. Öyle bi adam beklenmeye değmez diye çünkü.
Yok ben bu olay icin degil genel konustum.
e tabi ba$tan dogru bilgilerimiz olsa masum demezdik
ama delil karartma saklama yapailan da çok olay vadir
her zaman kamera çekmez ki oyle kabak gibi
velhasil kelam aldikalri ucreti analrinin ak sutu gibi hakediyor bu i$i yapanlar , tabi savundugu dogru ki$iyse
bi insani yanli$likla içerde yatmakdan kurtaran yada oglunu oldurenin cezasini çekmesini saglayan avukata dunyalari verseler hakkini odeyemezler gibi geliyor sanki ...
Evet genelde zor tabi :) Siz genel konuşmuşsunuz ben olay için konuştum o yüzden karıştı biraz![]()
sanırım konu sahibi eksik bilgilendrilmis,
cünkü haberde temyize gidenin S.D olduğu yazıyor..
6 yıldır birşey yapmadılar diyor ama sanırım sevgiliside
bu konuda birşeyler yapmış..
ayrıca aynı kişi gibi geliyor,iş yerinden geldik demiş polisler,
hastanede oldğunu öğrenmişler anneden..