sevgilim suçu olmadığı halde hapiste kötüyüm bana yardım edin lütfen...

excuse me foruma geliyor ama buraya yazmiyor
ozelden konuna gle diye yazmi$tim halbuki
gerçekleri ogrendi herhalde :(

doğru mu anladım? Ambulansın yaralıya ulaşmasını engelleyen kışılerden bırı sevgılın mı?
Eğer öyleyse suçsuz sayılmaz, ceza verılmesı ıyı bıle
kasten öldürmeye gırıyor bu, belkı ambulansa engel olunmasaydı o adam şuan yaşıyor olacaktı?

En azindan simdi ogrendin
Yarin obur gun bu adamin sana ne yapacagi belli olmazdi oyle dusun
Unutursun nasilsa bosver

Konu sahibi sonunda konusuna teşrif etti artık aydınlatır bizleri :)

bugün işte olduğum için telefondan bir bakındım ama yorum yazamadım haber linkini gördüm şimdi umarım bu çoçuk değildir senin için üzüldüm, ambulansın önünü engelleyen birini bekleme gibi şeyler söylemişsiniz haberde fotoğraf yoktu ama evet e.d benim sevgilim çekinecek bir şeyim yok Allaha şükür.Dikkat ettiyseniz haber de bile iddia edildi, ön görüldü gibi şeyler yazıyor net bir şey olmadığı için şuan bu haldeyiz.Hapisteki adamı sevgilim ihbar etti vicdanı rahat etmediği için dosyada da bu ifade mevcut ama hapiste ki adam intikam almak için mi bilmiyoruz ben öldürdüm onlar da dövdü demiş ama otopsiden gelen raporda darp olmadığı açık.Sevgilimin herhangi bir sicil kaydı yok ki tutuklayanlar bile sevgilime bu avukat iyi diye bir isim vermiş, siz düşünün gerisini.Bugün o avukata dosyamızla gittik tek sorun kamera kayıtları çünkü görünmeyen anlar var mahkeme de suça yardım etmeden sevgilimi tutukluyor ama ortada bir suç yok ve avukatta ümit verici konuştu biz şimdi dosyamızla nöbetçi mahkemeleri bekliyoruz ve içim rahat.Adaletin kestiği parmak kanamaz diye bir laf vardır ama çoğunuz "iddia edildi" gibi net kavramların bile bulanmadığı haberden sevgilimi suçlu çıkardınız mahkeme ne yapsın? gerçekten üzüldüm bir çok yorumunuza.

evet sevgilim 25 yıldan yargılanıyor ama adam öldürdüğünü itiraf ettiği halde 15 yıl alıyor sevgilim suçu olmadığı halde delil eksikliğinden 25 yılla yargılanıyor adalet bu mu? ülkemiz de adam öldürenler bile 2 3 yıl yatıp çıkıyor, tutuksuz yargılanıyor, gerçekten bir suçu olsa cezasını çeksin derim, ama adalet yerini bulmadı hiç bir zaman bulmadığı gibi...

en çok kesin, net bile yazamayan habere inanıp sevgilimi suçladığınız için üzüldüm gerçekten."engel olduğu iddiasıyla, engel olduğu öne sürüldü" gibi yazılarla bile sevgilimi suçladıysanız mahkeme ne yapsın delil eksik işte onu kanıtlamaya çabalıyoruz.

Son düzenleme:
bugün işte olduğum için telefondan bir bakındım ama yorum yazamadım haber linkini gördüm şimdi umarım bu çoçuk değildir senin için üzüldüm, ambulansın önünü engelleyen birini bekleme gibi şeyler söylemişsiniz haberde fotoğraf yoktu ama evet e.d benim sevgilim çekinecek bir şeyim yok Allaha şükür.Dikkat ettiyseniz haber de bile iddia edildi, ön görüldü gibi şeyler yazıyor net bir şey olmadığı için şuan bu haldeyiz.Hapisteki adamı sevgilim ihbar etti vicdanı rahat etmediği için dosyada da bu ifade mevcut ama hapiste ki adam intikam almak için mi bilmiyoruz ben öldürdüm onlar da dövdü demiş ama otopsiden gelen raporda darp olmadığı açık.Sevgilimin herhangi bir sicil kaydı yok ki tutuklayanlar bile sevgilime bu avukat iyi diye bir isim vermiş, siz düşünün gerisini.Bugün o avukata dosyamızla gittik tek sorun kamera kayıtları çünkü görünmeyen anlar var mahkeme de suça yardım etmeden sevgilimi tutukluyor ama ortada bir suç yok ve avukatta ümit verici konuştu biz şimdi dosyamızla nöbetçi mahkemeleri bekliyoruz ve içim rahat.Adaletin kestiği parmak kanamaz diye bir laf vardır ama çoğunuz "iddia edildi" gibi net kavramların bile bulanmadığı haberden sevgilimi suçlu çıkardınız mahkeme ne yapsın? gerçekten üzüldüm bir çok yorumunuza.

İyi de arkadaşım adamlar haberde dövdüğü anı gösteren kamera görüntüsü var yazmış. Biz de doğal olarak adamı suçlu bulduk kendimizce. Bize niye kızıyorsun ki?

Cinayet anı ve ardından yaşananlar ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi yazmışlar habere.

Son düzenleme:
Yanlis anlama ama bize riyakarlik ettigini dusunuyorum ..

Biz o kadar sey yazdik, avukat arkadasina danisti bir arkadas ben de elimden geldigince yazdim.

Ama bence karsiliginda bizi suclaman cok yanlis.

Haber dogrudur yalandir ona bir sey diyemem ama senin konunda yazdigin kadar sevgilinin masum olmadigi ortada hele ki ambulansin onunu kesmek ciddi bir suc.

Ortada olen bir insan varsa tabi ki hakki aranacak yani 19 yasinda bir can gitmis. Ne olursa olsun siddet hic birseyin cozumu olmamali.

Ben acikcasi cok uzulmustum, dunya hali allah korusun sevgilimin basina gelse yikilirdim herhalde ama konu cok baska yerlere geldi.

Hakkinda hayirlisi insallah adalet herkes icin yerini bulur. Olen kisi de 19 yasindaymis daha gencecikmis yani allah rahmet eylesin ona da..

İyi de arkadaşım adamlar haberde dövdüğü anı gösteren kamera görüntüsü var yazmış. Biz de doğal olarak adamı suçlu bulduk kendimizce. Bize niye kızıyorsun ki?

Cinayet anı ve ardından yaşananlar ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi yazmışlar habere.

kızmadım ki içerledim sadece ben o görüntüleri izledim dosyada var ve olaylarla ilgisi yok, otopsiden gelen darp raporu bile yok sadece kameranın görüş olanının dışında olan yerler de kopukluk var iddia ediliyor, delil eksikliğinden bunlar oluyor en azından içimiz rahatladı kanıtlayacağız Allahın izniyle.

Yanlis anlama ama bize riyakarlik ettigini dusunuyorum ..

Biz o kadar sey yazdik, avukat arkadasina danisti bir arkadas ben de elimden geldigince yazdim.

Ama bence karsiliginda bizi suclaman cok yanlis.

Haber dogrudur yalandir ona bir sey diyemem ama senin konunda yazdigin kadar sevgilinin masum olmadigi ortada hele ki ambulansin onunu kesmek ciddi bir suc.

Ortada olen bir insan varsa tabi ki hakki aranacak yani 19 yasinda bir can gitmis. Ne olursa olsun siddet hic birseyin cozumu olmamali.

Ben acikcasi cok uzulmustum, dunya hali allah korusun sevgilimin basina gelse yikilirdim herhalde ama konu cok baska yerlere geldi.

Hakkinda hayirlisi insallah adalet herkes icin yerini bulur. Olen kisi de 19 yasindaymis daha gencecikmis yani allah rahmet eylesin ona da..
riyakarlık etmiyorum ki sadece bir kaç yoruma üzüldüm haklı olarak Allah yoksa düşmanımın başına vermesin evet ambulansın önünü kesmek tabiki suç ama bunların hepsi karşı tarafın iddiası haber de bile iddia edildi yazıyor ya yapmayın lütfen ya net birşey olmadığı için bu haldeyiz heber de bile kopukluk var ben de burası sayesinde öğrendim de okudum ve şok oldum kamera görüntülerini atayım size istiyorsanız yoksa ben de tanıyorum sevgilimi, ailesi de. iddia ediliyor işte net bir şey yok ve yargılanıyor

Ama haberde yazana gore sucunu bursa agir ceza mahkemesi onamis, sonradan yargitaya gidince ceza agirlastiriliyor . Bu durumda bursa agir ceza mahkemesi senin sevgilini suclu bulmus ilkinde bu dogru mu?

Ama haberde yazana gore sucunu bursa agir ceza mahkemesi onamis, sonradan yargitaya gidince ceza agirlastiriliyor . Bu durumda bursa agir ceza mahkemesi senin sevgilini suclu bulmus ilkinde bu dogru mu?

avukatın ve tutuklayanların dediği delil eksikliğinden suçlu bulunması, arkadaşına yardım ettiğini düşünüyorlar biz de 25 yıl diye duyduk sonra düştüğünü söylediler tam bilemiyoruz ama avukat hanım nöbetçi mahkemeyi beklememizi ve içimizi rahat tutmamızı söyledi şuan hükümlü değil mahkemeye kadar delil eksikliğinden tutuyorlarmış.

adalet yerini bulsun in$allah ..

amin inşallah Allah düşmanımın başına vermesin nöbetçi mahkemeyi bekliyoruz şimdilik içimiz rahat tutuklandığında bile polisler avukat ismi veriyor yoksa kim suçluya böyle davranır ki mahkemeye kadar mecburiyetten almışlar içeriye sicili temiz, bir kere bile karakola olaydan gitmedi, karıncaya bile zarar veremez ki Allah korkusu olduğu için kaldı ki yardım edecek suçu olduğunu bilsem cezasını çeksin derim ama ortada bir suç yok ki inşallah çözülür herşey.

Sucu kesinlesmedigi ve yargilama bitmedigi icin kullaniliyor o yuvarlak ifadeler. Evet ben oldurdum diyen biri icin bile katil denmez katil zanlisi denir hukum verilene kadar. Haberdeki ifadelerden anlam cikarmak yersiz yani.
Seni bile buradan yazdigin kadar taniyorken sevgilinle alakali boyle bir iddia varken ne tepki vermemizi bekliyordun? E.d yapmaz oyle sey falan mi diyelim tanimadigimiz insani mudafaa mi edelim? Haberde anlasildigi sekildeyse yani ambulansin onunu kesmek suretiyle 19yasindaki bir insanin hayatina kast edildiyse yineliyorum: beter olsun. Biz de dogruysa, eger oyleyse diye konustuk hep yorumlarimizda.
Oyle degilse gercekten masumsa da Allah yardimciniz olsun.

bence herseye hazirlikli ol, sevgilin sandigin gibi bir adam olmayabilir.

olayı siz de köşede boş boş duruyormuş da orada bir cinayet olmuş sevgiliniz koşmuş polise anlatmış gibi yansıtmışsınız. siz de eksik anlatıyorsunuz, ve eksik değil çok farklı anlatıyorsunuz. habere baktım haber son derece detaylı. sizin sözünüze inanıp yanınızda duranları yadırgamamışsınız ama habere inananları "daha açık" olmasına rağmen burada yadırgamışsınız biraz. dediğiniz şekilde köşede duran birisini de hapse atmazlar diye düşünüyorum.

sonuç ne çıkarsa çıksın sizin de olayları en azından olduğu kadar net bilmediğinizi düşünüyorum. birden çok kamera çekiyorsa delil yetersizliği olmaz orada muhtemelen. tek kamera ve eksik olsa bir nevi olabilir. siz yine de her denene bu kadar güvenmeyin. ama habere inanan insanları da ayıplamayın lütfen, sizin kaçamak cevaplarınızdan daha net bir yazı.

Yukarıdaki yoruma katılıyorum. İlk mesajınızda sevgiliniz için 7 yıl hapis cezası istendiğini, temyiz ettiğini falan söylememiştiniz. Polise haber veren sevgilimdi demiştiniz. Habere bakarsak ambulansın önünü kesen de sevgiliniz. Bi haber bu kadar çarpıtılamaz bence. Sizin eksik bildiğiniz şeyler olamaz mı? Bu adam ya hiçbir şey yapmadı ve polise haber verdi ya da haberdeki gibi davrandı. İkisi arasında dağlar kadar fark var.

Hayırlısı neyse o olsun.. Ama o 19 yaşındaki gencin ölmesinde ufacık da olsa payı varsa, çeksin cezasını inşallah.

Back
X