Sevgilim sürekli baska kadinlara bakiyor

HayatGuzelBe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
3
4
1
41
Merhaba arkadaslar!

Kafam cok karişik ve üzgünüm. Bu konu beni delirtiyor. Cok kisa yazayim:

Yaşlarimiz 33 (ben) ve 38
6aydir ciddi bir birliktelik
Evlilige dogru ilerliyor
Anlaşmamiz çok iyi
Seviyor ve seviliyorum
Topluma girince bunun gözler fıldır fıldır. Nerde güzel çekici açik saçik bir bayan görse bakiyor ve sonra tekrar bakiyor ve hatta arkasini dönüp bir daha bakiyor.
Kendisinin sadikliğindan hiç şüphem yok. Çok iyi bir insan ve temiz kalpli.

Artik bende evlenmek istiyorum. Ve yine terketmek istemiyorum çünki herkesin bir kusuru var gerçekten. Bütün terkettiģim arkadaslarimda hep aynisini dedim "buna göz yumamam"! Simdi yine mi dicem? Ayrilmak aslinda istemiyorum. Çünki gerçekten iyi biri. Ama bu huyu beni çok üzüyor. Bunu ona söyledim, inkâr ediyor. Veya ne var onda sadece baktim birsey yapmadimki diyor. Tamam da, 1 kere bakilir. Ama bu kendinden geçiyor :( eski hayati çok hareketliymis. Dans disco v.s.
Ben tam tersi.
Napim? Sabretmeli mi? Evlenince degisirmi? Ben mi kendimi degistireyim? Ama nasilllll?
Yaslandikça durulur diyorum bazen... ne bilim.... hani çok yakisikli falan da deģil.
Yine mi terketcem? Yine mi ? Offff..

Merhaba arkadaslar!

Kafam cok karişik ve üzgünüm. Bu konu beni delirtiyor. Cok kisa yazayim:

Yaşlarimiz 33 (ben) ve 38
6aydir ciddi bir birliktelik
Evlilige dogru ilerliyor
Anlaşmamiz çok iyi
Seviyor ve seviliyorum
Topluma girince bunun gözler fıldır fıldır. Nerde güzel çekici açik saçik bir bayan görse bakiyor ve sonra tekrar bakiyor ve hatta arkasini dönüp bir daha bakiyor.
Kendisinin sadikliğindan hiç şüphem yok. Çok iyi bir insan ve temiz kalpli.

Artik bende evlenmek istiyorum. Ve yine terketmek istemiyorum çünki herkesin bir kusuru var gerçekten. Bütün terkettiģim arkadaslarimda hep aynisini dedim "buna göz yumamam"! Simdi yine mi dicem? Ayrilmak aslinda istemiyorum. Çünki gerçekten iyi biri. Ama bu huyu beni çok üzüyor. Bunu ona söyledim, inkâr ediyor. Veya ne var onda sadece baktim birsey yapmadimki diyor. Tamam da, 1 kere bakilir. Ama bu kendinden geçiyor :KK43: eski hayati çok hareketliymis. Dans disco v.s.
Ben tam tersi.
Napim? Sabretmeli mi? Evlenince degisirmi? Ben mi kendimi degistireyim? Ama nasilllll?
Yaslandikça durulur diyorum bazen... ne bilim.... hani çok yakisikli falan da deģil.
Yine mi terketcem? Yine mi ? Offff..
eski hayatı hareketliymiş, dans disko... ya özel hayatı ona bakmak lazım önce.. Özel hayatı da öyleyse biraz daha bekle istersen; terket me ama evlenmek için de bir süre daha bekle. Bence iyice emin ol, evlendikten sonra ayrılmak daha zordur..

Bu durumdan bu kadar rahatsızsanız madem, ayrılın gitsin o zaman..
Ne diye yaşlanmasına kadar değişimini bekleyeceksiniz ki ?

Iyi yönleri de çok çok ama. Sadece bu beni rahatsiz ediyor. Oysaki bende cok güzelim ama resmen kendime güvenim gidiyor. Soluyorum. Sonra yine kendimi toparliyorum.
Bunu ona güzellikle anlattim. Hic gerek yok diyor. Saçma bi cevap. Beni anlamiyor.

Zaman... ama zaman geçiyor ve yas ilerliyor.

Özel hayati da sacma sapanmis anlattigin a göre.
Kötü olan o 1 saniye bile endiselenmiyo. Bu kiz bana bunu bunu dedi geçenlerde diye. Hata bende. Uzaklascam bundan sonra. Evet!

Şikayet ettiğin şey bir imzayla mi düzelecek ? Bile bile evlenirsen ,nasıl olsa artık elimde ,diyerek daha rahat sağa sola salça olur ..

Ama çok çok iyi huyları bunun üstünü kapatmaya yetiyorsa ve bizden de onay bekleyip icinı rahatlatmak için yazdıysan , üzgünüm ,ben olsam bırakırdım doğal ortamına ..

Şikayet ettiğin şey bir imzayla mi düzelecek ? Bile bile evlenirsen ,nasıl olsa artık elimde ,diyerek daha rahat sağa sola salça olur ..

Ama çok çok iyi huyları bunun üstünü kapatmaya yetiyorsa ve bizden de onay bekleyip icinı rahatlatmak için yazdıysan , üzgünüm ,ben olsam bırakırdım doğal ortamına ..

Herkesin ama herkesin 1 kusuru oluyor. Bununki de bu maalesef. Diger sevgililerimde biri sorumsuzdu, biri tembel, diğeri kahveci, v.s. Anlamiyorum.çok şanssizim ben gerçekten.

Çok çok çok iyi ama bakıyor . Bence iğrenç birşey çevremde var öyle biri okadar rahatsız edici ki resmen sapıklık . Her Çiçek'ten nasipleneyim misali . Ben olsam böyle biriyle baştan beraber olmam ama sizin 6 ay olmuş kabullenmişsiniz zaten kafanıza takmaya gerek Yok .

Herkesin ama herkesin 1 kusuru oluyor. Bununki de bu maalesef. Diger sevgililerimde biri sorumsuzdu, biri tembel, diğeri kahveci, v.s. Anlamiyorum.çok şanssizim ben gerçekten.
Kavun değil ki koklayıp anlayasin, mecbur deneye yanıla öğreneceksin. . Hiçbiri olmadıysa olan biri vardır illa ki bir yerlerde ..

Adam seni begenmiyor bence hic bulasma böyle erkeklerden korkulur bikere sadik olsa gözü niye disarda olsun evlenirse bu yüzükte takmaz ilerde

ya bir dizi var ya: 1kadin 1 erkek diye... zeyneple ozanin hikayesi gibi.. zeynep gayet güzel alimli olmasina ragmen, ozanin gözü hep baska kadinlarda. ama zeynep ona agzinin payini veriyordu, mutlu mesut geciniyorlardi.

benim böyle biseye asla tahammülüm olmazdi, ama madem ayrilmak istemiyosun, zeynep ve ozan misali, her baktiginda kafasina cantayi gecireceksin artik...

aldatir mi? orasini kimse bilemez.. asla yapmaz dedigimiz insanlar aldatiyor be...

cok itici. ve aldatma potansıyelı yuksek erkek türü. sana da saygısı yok sen yanındasın barı sen varken bakma degılmı. kaç arkana bakmadan

aldatmak yatakda olmuyor sadece gözle beyinlede aldatma olur. Nedemek arkasını dönüp bakıyor?
siz bunu kendinizze nasıl yediriyorsunuz anlayamadım. bence direk terk etme sebebidir
alenen capkınlık yapıyor.

neye göre kusur? ben eşimin bir kusuru oldugunu düsünmüyorum. O inatcidir ben biraz tembilimdir
ama isime gelirim hergun, evimi temiz tuatarım biraz daginkligim olabiliyor bunlar göz yumulcak seyler
ama capkınlık bir kusurdur erkekdede kızdada olur ama herkes de olmaz.
Oyuzden kusursuz birini hala bulabilirsin bence. simdi gözle aldatan bi kac zaman sora daha farklı aldatir.ozaman da buraya kocam beni aldatti 2 yasinda kizim var bosanmalimiyim diye konu acarsiniz. bile bile lades demeyin bence

Back
X