sen bana kafayı takmışsın ne desem laf atıcan o yüzden seni takmıyom2 saat önce üye olup hemen +18 konu açmak artık çok baydı ya
Allah bozmasın.çoktan yattık ve dzenli yatıyoruz
Muhittin abi sen misinsevgilim dışarıya çıktığımızda sürekli bana dokunuyor. Kafeye falan gittiğimizde ben oturmadan sandalyeye elini koyuyor ben oturunca popomu avuçluyor. Evlenmeden cinsel ilişkiye karşı olmadığımdan çoktan yattık ve dzenli yatıyoruz ama hep daha fazlasını istiyor. Çok azgın ne zaman beni görse çadır kuruyor ne yapmalıyım
Yilk aybi olduğuna göre Yıldıray abi gibi geldi banaMuhittin abi sen misin
Bu çadır pozisyonunu biri bana anlatsın meraktan catlicamÇadır mı kuruyor nereye size mi?
Sanırım ereksiyon olmasını kastediyor.Bu çadır pozisyonunu biri bana anlatsın meraktan catlicam
Adamı ateş basıyormuşBu çadır pozisyonunu biri bana anlatsın meraktan catlicam
Yok yok başka bı konu açtı orada çadır pozisyonunu bilmiyorum diye laf söyledi bana varmış demekki öyle bişeySanırım ereksiyon olmasını kastediyor.
Bu çadır pozisyonunu biri bana anlatsın meraktan catlicam
Ayyyy ilk defa gördüm duydumÇadır kurmak ne demek?
Erkeğin erekte olup sertleştiğinde, şişip kalkar yorganı kaldırır veya çarşafı havaya kaldırır, çadır şeklini alır çarşaf veya yorgan. -Buna...www.kizlarsoruyor.com
Buyrun efendim, amme hizmeti
Pozisyon değil bebeğim. Ereksiyon olunca pantolonda oluşan görüntü çadıra benziyor işteYok yok başka bı konu açtı orada çadır pozisyonunu bilmiyorum diye laf söyledi bana varmış demekki öyle bişey
Onun adının çadır olduğunu bilmiyordum ben yaPozisyon değil bebeğim. Ereksiyon olunca pantolonda oluşan görüntü çadıra benziyor işte
Bende bilmiyordum ama mantıken doğru tahmin etmişimOnun adının çadır olduğunu bilmiyordum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?