Sevgilim swarmdan kız ekliyor ne yapmalıyım

Kızların hepsi de çıplak çıplak fotolu belli ne oldukları da

O kadar üzülüyorum ki... Kadınlarımızın bu kadar aciz olmasına, benim erkeğimi kapmak istiyor bütün kadınlar mantığına. Kusura bakmayın ama o kadınlar sevgilinizi ayartmıyor, sizin sevgiliniz bile isteye sizi aldatıyor. Bunu kabulleniyorsanız ses çıkarmayın kabullenin ama elin kadınlarına da sevgilinizi kayırmak için laf söylemeyin rica ederim. Sizin sevgiliniz penisinin dikine giden biriyse bu o kadınların problemi değil, her erkek önüne gelen her açık saçık kadını eklemiyor.

Adam işin dalgasında demekki, ciddi bişey düşünülecek tipte biri değil

sevgilisiniz. bence cok didiklemeyin. eger didikledikce rahatsız oluyorsanız ayrılın.
sevgililikte ben telefonunu kurcaladım, sosyal hesaplarından baktım kızdım bagırdımları pek anlamıyorum. ilişkide ciddiyet oluştugunda erkek veya kadın sevgilisine cok farklı davranır.

Swarm ne ,nasıl bı uygulama, ay çok cahil kaldım ben

Swarm ne ,nasıl bı uygulama, ay çok cahil kaldım ben
"Swarm; ilk olarak 5 Mayıs 2014 tarihinde mobil yazılımlardan iOS ile Android'e uygun olarak, kullanıcıların nerede olduklarını paylaşması için çıkan bir uygulama. Foursquare tarafından üretilen bu uygulamanın işlevi; kullanıcıların olduğu yerde check-in yaparak yerlerini bildirmelerini, yerini bildiren kullanıcının ekli olan arkadaşlarının da bunu görüp ona ne kadar yakında olduklarını öğrenmelerini ve eğer gerçekten birbirlerine yakınlarsa herhangi bir yerde buluşmalarını sağlamaktadır. Foursquare den bulunduğunuz yerin özelliklerini yorumlayan kisilerden oranın hakkında bilgi edinebilirsiniz"
O kadar saçma bir uygulama ki bu, vikipediden kopyala yapıştırla bilgilendirme yapam dedim çok sıkıcı

Hep bi arayış içinde yani, söylemesi kolay fakat bence bitirmen yararına olur bugün ekler yarın seni terkeder oradan bir kız için..

uğraşmam. daha evlenmeden böyle birine zaman harcayamam. evlenmiş olsam konuşurum çabalarım belki ama şimdiden sallamayan birini napiym.

ayrılırdım. sebebini sen düşün derdim o küçük beyninş çalıştır derdim. delirsin.

Benim de başıma gelmişti. Israrla ekliyor sonunda kabul ettim ben evliyim dedim. Olsun ben de evliyim diyor. Böylelerini ne yapmalı bilmiyorum

cagimizin hastaligi maalesef, icin icini yer durur.geberirsin meraktan aglarsin kiskancliktan ama bi halt edemezsin. yol yakinken ayrilabilirsen ayril

ayrıl
ayrılmıyosan da böyle kabullen ses etme
sen de ekle erkeleri

Yaniii ,n'olmus kizlari eklediyse.

Hem belki kizlar zorla eklettirmistir ,beni ekle beni ekle diye pesinde kosmuslardir.

Bu kadar kucuk mevzular icin muhtesem iliskininizi bitirmeyin,ortada 1yillik emek var sonucta.

O kadar emek verdim daha geçen gün nişan gününü konuştuk bunun üstüne bunu nasıl yapar ya

Kızların hepsi de çıplak çıplak fotolu belli ne oldukları da

Siz yazmadan ben ilk mesajimda yazmistim bunlari ama tek farkla ben ironi yaptim,siz ciddisiniz.

Size de tuhaf gelmedi mi sizin yazacaklarinizi sizden once hic tanimadiginiz birinin yazmasi?

Benim de başıma gelmişti. Israrla ekliyor sonunda kabul ettim ben evliyim dedim. Olsun ben de evliyim diyor. Böylelerini ne yapmalı bilmiyorum
Evet o kadar yuzsuz konusuyorlar ki bende sildim o uygulamayi surekli ekleyip duruyorlar.Hatta bi erkek tanidgim demisti o uygulamayi gunubirlik iliski yasamak icin kullaniyorlar diye.Biyle 3 kisinjn evli oldugunu gordum faceden bakarak

Adamin swarm kullanmasi cok mu gerekli silsin. He yok kullancam illa diyorsa da gözü disarda olan erkek seni haketmez onu diyim.

Swarm'dan beni tiksindiren işte o sevgilin gibi tipler hiç girmiyorum artık. Bir yer bildirimi yapıyorsun anında üşüşüyorlar. Lütfen swarma kadar düşmüşse bu erkek arkadaşın bence gidip konuşmana bile gerek yok derim.

Aptalca birşey olsa rahatsız olmazdin. Adam aldatmaya meyilli. O kızlardan birinin bir şekilde karsilik verdiğini düşünsene..

ilk olsa öylesine tarzi birşeyler uydurulabilir.ama bu sebepten ayrilmişsiniz deekki o kizlaara seni değişiyor seni artik takmiyor bitmiş bbu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…