Kızların hepsi de çıplak çıplak fotolu belli ne oldukları da
sevgilisiniz. bence cok didiklemeyin. eger didikledikce rahatsız oluyorsanız ayrılın.Slm kızlar
1 senelik ilişkimiz var üzerime titreyen o adam çok değişti önceden hiç bakmazdım ilk defa bakayım dedim swarmdan kızları eklemiş daha önce bu yüzden kavga ettik ayrıldık tekrar barıştık bi hataydı vs vs dedi geçen bi baktım tekrar aynı şeyi yapmış bişe yaptığına buluşmadığına Emin'im zaten sürekli telefonla konuşuyoruz ne zaman arasam açar farklı şehirlerdeyiz dün yakaladım eklediklerini ama sölemedim şuan ne yapcağımı bilmiyorum acaba haftasonu gidip yüzyüze mi konuşsak çünkü ben bu aptal şeyden dolayı bitirmek istemiyorum ama gitmeyip arasam telefonda da kesin kavga etcez ve bitcek sizce ne yapmalıyım
"Swarm; ilk olarak 5 Mayıs 2014 tarihinde mobil yazılımlardan iOS ile Android'e uygun olarak, kullanıcıların nerede olduklarını paylaşması için çıkan bir uygulama. Foursquare tarafından üretilen bu uygulamanın işlevi; kullanıcıların olduğu yerde check-in yaparak yerlerini bildirmelerini, yerini bildiren kullanıcının ekli olan arkadaşlarının da bunu görüp ona ne kadar yakında olduklarını öğrenmelerini ve eğer gerçekten birbirlerine yakınlarsa herhangi bir yerde buluşmalarını sağlamaktadır. Foursquare den bulunduğunuz yerin özelliklerini yorumlayan kisilerden oranın hakkında bilgi edinebilirsiniz"Swarm ne ,nasıl bı uygulama, ay çok cahil kaldım ben
Slm kızlar
1 senelik ilişkimiz var üzerime titreyen o adam çok değişti önceden hiç bakmazdım ilk defa bakayım dedim swarmdan kızları eklemiş daha önce bu yüzden kavga ettik ayrıldık tekrar barıştık bi hataydı vs vs dedi geçen bi baktım tekrar aynı şeyi yapmış bişe yaptığına buluşmadığına Emin'im zaten sürekli telefonla konuşuyoruz ne zaman arasam açar farklı şehirlerdeyiz dün yakaladım eklediklerini ama sölemedim şuan ne yapcağımı bilmiyorum acaba haftasonu gidip yüzyüze mi konuşsak çünkü ben bu aptal şeyden dolayı bitirmek istemiyorum ama gitmeyip arasam telefonda da kesin kavga etcez ve bitcek sizce ne yapmalıyım
Benim de başıma gelmişti. Israrla ekliyor sonunda kabul ettim ben evliyim dedim. Olsun ben de evliyim diyor. Böylelerini ne yapmalı bilmiyorumNerden biliyorsun bulusmadigini.Ben bu sosyal medyalardan en cok swarmdan korktum.Adam ekliyo bende meraktan bazen faceden bakiyorum evli l,cocuklu.Seytan diyor adami kabul et sonra tehdit et karina gostercem diye ama zamanimi harcayamam.Swarm gercekten beter.Seninki de bakiniyor demek ki
Slm kızlar
Yaniii ,n'olmus kizlari eklediyse.
Hem belki kizlar zorla eklettirmistir ,beni ekle beni ekle diye pesinde kosmuslardir.
Bu kadar kucuk mevzular icin muhtesem iliskininizi bitirmeyin,ortada 1yillik emek var sonucta.
O kadar emek verdim daha geçen gün nişan gününü konuştuk bunun üstüne bunu nasıl yapar ya
Kızların hepsi de çıplak çıplak fotolu belli ne oldukları da
Evet o kadar yuzsuz konusuyorlar ki bende sildim o uygulamayi surekli ekleyip duruyorlar.Hatta bi erkek tanidgim demisti o uygulamayi gunubirlik iliski yasamak icin kullaniyorlar diye.Biyle 3 kisinjn evli oldugunu gordum faceden bakarakBenim de başıma gelmişti. Israrla ekliyor sonunda kabul ettim ben evliyim dedim. Olsun ben de evliyim diyor. Böylelerini ne yapmalı bilmiyorum
bişe yaptığına buluşmadığına Emin'im zaten sürekli telefonla konuşuyoruz ne zaman arasam açar farklı şehirlerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?