• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim swarmdan kız ekliyor ne yapmalıyım

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
Slm kızlar
1 senelik ilişkimiz var üzerime titreyen o adam çok değişti önceden hiç bakmazdım ilk defa bakayım dedim swarmdan kızları eklemiş daha önce bu yüzden kavga ettik ayrıldık tekrar barıştık bi hataydı vs vs dedi geçen bi baktım tekrar aynı şeyi yapmış bişe yaptığına buluşmadığına Emin'im zaten sürekli telefonla konuşuyoruz ne zaman arasam açar farklı şehirlerdeyiz dün yakaladım eklediklerini ama sölemedim şuan ne yapcağımı bilmiyorum acaba haftasonu gidip yüzyüze mi konuşsak çünkü ben bu aptal şeyden dolayı bitirmek istemiyorum ama gitmeyip arasam telefonda da kesin kavga etcez ve bitcek sizce ne yapmalıyım

Slm kızlar
1 senelik ilişkimiz var üzerime titreyen o adam çok değişti önceden hiç bakmazdım ilk defa bakayım dedim swarmdan kızları eklemiş daha önce bu yüzden kavga ettik ayrıldık tekrar barıştık bi hataydı vs vs dedi geçen bi baktım tekrar aynı şeyi yapmış bişe yaptığına buluşmadığına Emin'im zaten sürekli telefonla konuşuyoruz ne zaman arasam açar farklı şehirlerdeyiz dün yakaladım eklediklerini ama sölemedim şuan ne yapcağımı bilmiyorum acaba haftasonu gidip yüzyüze mi konuşsak çünkü ben bu aptal şeyden dolayı bitirmek istemiyorum ama gitmeyip arasam telefonda da kesin kavga etcez ve bitcek sizce ne yapmalıyım
İyi de bu aptal bir şey değil ki.
Adam resmen aranıyor.

Nerden biliyorsun bulusmadigini.Ben bu sosyal medyalardan en cok swarmdan korktum.Adam ekliyo bende meraktan bazen faceden bakiyorum evli l,cocuklu.Seytan diyor adami kabul et sonra tehdit et karina gostercem diye ama zamanimi harcayamam.Swarm gercekten beter.Seninki de bakiniyor demek ki

Yaniii ,n'olmus kizlari eklediyse.

Hem belki kizlar zorla eklettirmistir ,beni ekle beni ekle diye pesinde kosmuslardir.

Bu kadar kucuk mevzular icin muhtesem iliskininizi bitirmeyin,ortada 1yillik emek var sonucta.

Adam aranmaya başlamış sen de farkındasın en ufak şeyi bahane yapıp senden ayrılacağından.O yüzden ayrılmak istemiyorum ufacık şeyden diyosun ama ufak değil.Gururlu ol,sen ayrıl

Aptal bir şeyse niye dert edip konu açtınız ki buraya? Ki bence gayet de dert edilecek bir şey, siz Swarm'dan erkek ekleseydiniz erkek arkadaşınız bakalım "aptal bir şey" olarak mı görecekti? Bitirmek için yeterli bir sebep bence, ilişkisi varken başka kızları ekleyen adamla niye vaktimi harcayayım? Erkek kıtlığı yok dünyada. Siz bitirmezseniz herhangi bir kızdan yüz bulduğunda o bitirir, bundan emin olabilirsiniz.

O kadar emek verdim daha geçen gün nişan gününü konuştuk bunun üstüne bunu nasıl yapar ya

Arayışta sevgilin görmüyor musun?
Daha önce yaptığın hatayı tekrarladın bu ilişki burda bitti demelisin.
Ama sen ne denirse densin bitirmeyeceksin bu bariz belli.
E öyleyse bu konuyu neden açtın?

Kızların hepsi de çıplak çıplak fotolu belli ne oldukları da

Kızların hepsi de çıplak çıplak fotolu belli ne oldukları da
Ya kız boşver onlar ne mallar belli sen edepli uslusun işte erkek ya bırak iki yatsın kalksın gene sana gelir sen evde bekliyorsun evlenir senle. Evlenince de sıkma ya arada geneleve gider hamama masaja ter atar gelir boşver onlar ne mal belli mühür sende(!)

facebook ya da instagram ı anlarım
ama
onun dışındaki twitter snap swarm da bende hiç tanımadığım kişiler ekliyor çok yere gidiyorsa ya da söz paylaşıyorsa bende eklerim

bence swarm hemen ipleri koparacak bir sosyal medya değil

Bir kişi swarmndan tanımadığı birini tanışmak için ekler yoksa neden eklesin. Biliyosun o uygulamada da mesajlaşma özelliği var. Ordan mesaj atıyor konuşuyor olabilir.

Back
X