- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.231
- 498
Selam kızlar bi sorunum var . erkek arkadaşım pat diye arkadaşlarıyla plan yaptıgını ve tatile gideceğini söyledi . bütün yaz çalışmıştı bişey diyemedim ama çok agırıma gitti çünkü bizde bi süre görüşemicektik ve para biriktiriyoduk ben kurban bayramında görüşürüz dediğimde o zamana kadar paramız olmaz demişti oysa su an tatile gidecek kadar parası oldugunu görüyorum . herneyse 1 gün sonra gitti apar topar . benim smsm yok dkmda yok bu ay bitti kendisi bana günde 2 3 msj atıyo düşünün orda tl yükleyip aramıyo dahi beni . kafayı yicem iyce soğuttu beni kendinden . sizin erkek arkadaslarınız tatile cıkar mı izin verir misiniz ? bide ne sıklıkta haberleşirsiniz ?
sadece sevglilik dönemimde değil evliyken de insanlar göbek bağı ile bağlı gibi olmamalı. tamam tatil birlikte olmalı ama herkes de kendine bireysel zaman ayırabilmeli. yoksa kendi içinizde bir labirente düşersiniz. ancak sizinki biraz usulünde olmamış. farklı şehirlerdesiniz sanırım ki kurbanda görüşme planları sunmuşsun. eğer öyleyse zaten önceliği değer veriyorsa senin için kullanmalıydı diyorum. en azından önce seni görüp sonra tatiline gidebilirdi. sms ile bir kaç kere yoklaması da bu ilişkiye ya yeteri kadar değer vermediğini ya da sıkıldığını gösterir. ne kadar zamandır birliktesiniz bilemiyorum ama uzun zaman emek verdiyse konuşmalısın.