Ha benim ilgiye hasret kediciklerim aha böyle devam edin, sıkboğaz edin herifleri. Yahu adam dün gitmiş. 3-4 tane mesaj atmış. Dünden bugüne aramadı diye yakınıyorsun. Ben olsam hiç aramam kapatırım telefonu da.
Hep bu masallar yüzünden valla bak. Külkedisi ayakkabısını düşürür malak gibi oturur evde bekler. Zavallı prens ülkeyi ayağa kaldırır kıçı kırık bir ayakkabının sahibini bulacağım diye. Ne büyük aşk ama. Hala ağlarım hatırladıkça. Kırmızı yemenili kız bir kurt ile babaannesini ayırt etmek için sorular soracak kadar geri zekalıdır. Avcı gelir o kaslı kollarıyla kurdun karnını yarar çıkarır masum ve temiz kalpli kızceğizi. Bırak gebersin mal. Nedir bu erkeklere yüklenen mana anlamadım ki. Ay hep ilgilensinler, hep yazsınlar, hep arasınlar. Hep bizim olsunlar. Ley ley aşk meşk böcükler.
Ben kadın halimle tatilde telefon kullanmaktan nefret ediyorum. Denize gireceksin aç kurtlar şezlong kapmak için etrafını sarmışlar. Adeta bir yaşam kavgası yaşanıyor. Sayılı şemsiyelerden birini gözüne kestirmişsin ama şemsiyeye usul usul yaklaşan leopar bikinili hatun sinsice gülümsüyor karşıdan. Tam hedefe doğru ilerlerken çat mesaj sesi;
-dnze griosn snrm nyse ii ttller sna !!1!! :s
Parçalarım ben o telefonu. Denizdeki yengeçlerin midesine sokar, geri çıkarıp deniz analarına fırlatırım. Deniz analarının canını yaktım diye üzülürüm ama mesaja cevap vermediğim için üzülmem. Böyle kötü şeyler yaparım, kin kusarım şemsiyelerin üzerine. Allah aşkına bırakın artık bunları yahu. He duymak istedikleriniz bunlar değil biliyorum. Şöyle desem rahatlatır belki.
-uff cnm yha benimki dün ii gclr demeden uyumuş düşünebiliomusun??? Sabaha kadar ağladım :S Hemen telefonunu kapatıyorsun ve ararsa cevap vermiyorsun. Burnundan fitil fitil getir o tatili. Dünden beri nasıl aramaz ay dehşet, felaket, canilik!11!
Yapın, devam edin böyle. Süründürün, tatilden dönünce yüzüne kezzap atın. Çoraplarından birini saklayın, tekini ararken heba olsun. Serçe parmağının önüne sehpa koyun çarpsın. Banyo terliklerini ıslatın. Yapın bunları. Sonra adam terk edince de "ühühü beni çok sıkıyorsun aşkım bitti dedi gitti ühühü" diye yeni konu açın olur mu?