Sevgilim tatile çıktı arkadaşlarıyla

Benim sevgilim arkadaşlarıyla tatile çıkmaz.Benimle beraber tatil yapar bunun için para biriktirir.Sadece arada sırada istanbula maç izlemeye gider arkadaşlarıyla o da günü birlik,ben de bu durumda beni arasa da aramasa da kızmam.

Ama böyle bir şey yapsaydı tepki gösterirdim.İnadına ben de kendi arkadaşlarımla tatile çıkardım.

Yalnız şu var,eğer ilişkiniz yeniyse ve daha ciddi düşünmüyorsanız bence sevgiline bu kadar karışmamalısın.Ben ilk sene hiç karışmazdım,kısıtlamazdım.Şimdi 3 yılı geçti ve ciddi düşündüğümüz için tepki gösteririm dedim.

Benim sevgilim arkadaşlarıyla tatile çıkmaz.Benimle beraber tatil yapar bunun için para biriktirir.Sadece arada sırada istanbula maç izlemeye gider arkadaşlarıyla o da günü birlik,ben de bu durumda beni arasa da aramasa da kızmam.

Ama böyle bir şey yapsaydı tepki gösterirdim.İnadına ben de kendi arkadaşlarımla tatile çıkardım.

Yalnız şu var,eğer ilişkiniz yeniyse ve daha ciddi düşünmüyorsanız bence sevgiline bu kadar karışmamalısın.Ben ilk sene hiç karışmazdım,kısıtlamazdım.Şimdi 3 yılı geçti ve ciddi düşündüğümüz için tepki gösteririm dedim.
canım ciddiyiz zaten benim gelmemi cok istedi ancak ailevi durumlarım buna müsait değil , keşke gelsen beraber gitsek dedi ama imkanım yoktu .

Canım o erkek, emin ol ki arkadaşlarıyla senle geçirdiğinden daha eğlenceli zaman geçiriyordur. Bu bilinen bir şey siz arkadaşlarınızla mı daha çok eğlenirsiniz yoksa sevgilinizle mi? Herkes arkadaşının yanında daha rahattır hem siz daha sevgilisiniz ne belli 2 gün sonra ayrılıcaksınız ama dostluk sağlam olmalı belki dostluğa önem veren biri erkek arkadaşınız. Hem arkadaşlarıyla tatile çıkması sizi sevmediği anlamına gelmiyor ki. Eminim annesi bile bu kadar karışmıyordur çocuğa hele ki siz sadece kız arkadaşısınız 7/24 beraber olmaya ne gerek var bu ilişkinin büyüsünü bozar zaten. Benden size tavsiye bu kadar sıkarsanız yakında topuklar ;)

günde 100 mesaj atan telefonuma bakmayınca bana küsen işten eve gidene kadar yüz kere arayan adam tatilde bugn bi kere aradı sadece onda da denizden geldim odadayım banyo yapacam o kadar sen nasılsın ne yaptın felan yok:14:

Canım o erkek, emin ol ki arkadaşlarıyla senle geçirdiğinden daha eğlenceli zaman geçiriyordur. Bu bilinen bir şey siz arkadaşlarınızla mı daha çok eğlenirsiniz yoksa sevgilinizle mi? Herkes arkadaşının yanında daha rahattır hem siz daha sevgilisiniz ne belli 2 gün sonra ayrılıcaksınız ama dostluk sağlam olmalı belki dostluğa önem veren biri erkek arkadaşınız. Hem arkadaşlarıyla tatile çıkması sizi sevmediği anlamına gelmiyor ki. Eminim annesi bile bu kadar karışmıyordur çocuğa hele ki siz sadece kız arkadaşısınız 7/24 beraber olmaya ne gerek var bu ilişkinin büyüsünü bozar zaten. Benden size tavsiye bu kadar sıkarsanız yakında topuklar ;)
o arkadaslarını bi bilsen etle tırnak gibiler . böyle yıllardır bazen acayip kıskanıyorum :)

Tatile çıkmasında bence sorun yok, normal şartlarda..
Ama sizle görüşmeye para yok deyip, tatile gitmesi düşündürücü.. Bir tek buraya takıldım..

aramamak galiba en doğrusuydu akşam gece onbir oldu ses yok mesaj attım napıyosun diye yatıyorum dedi. keşke bi arasaydın dedim aradı bende ben ara dedikten aramanıın ne anlamı var dedim yüzüme kapattı.bende tekrar aradım açmadı meşgule attı.arama dedi bende dedim bütün gün aramanı bekliyorum uyumadan ararsın diye bekledim dedim.açmadı meşgule attı.arama diyorum git yat diye mesaj atmış.bende bir dk konuşalım lütfen dedim hayır kendin istedin dedi.bende bir dk bile konuşamıyor musun dedim aklın başına gelir dedi o anda buz gibi oldum cevap yazmadım on dk sonra mesaj atmış ii geceler diye cvp vermedim bi beş dk sonra allah rahatlık versin demiş yine cvp vermedim.ağlaya ağlaya uyudum gece.sabah aradı az bişey konuştum.sonra mesaj atmış sdc tek kelime yazdım.
niyetim süründürmek felan değil aslında sadce buz gibiyim bir dakika konuşmak için beni bütün gece yalvarttı bakıyorum ne yaptım hiç bişey tatil boyunca asla sıkboğaz yapmadım sadece akşamları konuştuk oda bir dakika onun dışında bir yada iki mesaj ya attım ya atmadım içim içimi yedi evet ama ona bişey demedim
demekki erkeklere fazla değer vermeye gelmiyor dönüşe kadar o ararsa açar konuşurum ama onun dışında artık benden bişey beklemesin.

Son düzenleme:
canım ciddiyiz zaten benim gelmemi cok istedi ancak ailevi durumlarım buna müsait değil , keşke gelsen beraber gitsek dedi ama imkanım yoktu .

o zaman niye kızıyorsun çocuğa ? gidip eğlenip stres atsın sana da daha yenilenmiş dinlenmiş olarak gelsin. beraber tatil yapaacağınız günler de olacak keyfine bak canım.

dün sabaha kadar kavga etti benimle sabah ayrıldı sonra barıştı sonra telefonum meşgul diye kavga etti sonra buraya gel uçak bileti alayım dedi şimdi aradı içmiş içmiş niye aramıyon diye kızıyo arasak bi türlü aramasak başka türlü

Bir insan bütün gününü, hayatını sevgilisiyle geçiremez. İş hayatından sıkılmıştır dedim kız arkadaşından değil. Hepimiz yorucu tempodan sonra dinlenmek tatil yapmak isteriz. Burada arkadaşlarıyla vakit geçirmesinde ben bir tuhaflık göremedim. Erkekler, erkek arkadaşlarıyla bizim kız arkadaşlarımızla vakit geçirdiğimiz gibi vakit geçirmek isterler. İnsanları bu kadar sıkarsanız, boğarsanız doğal olarak farklı şekillerde kafa dinlemek/dinlenmek isteyeceklerdir.

şimdi senin bu dediğin çok ayrı bir şey ilk dediğin başka bir şey. yani her anını sevgilisiyle geçirmek varken öyle bir eğilime giriyorsa, mutlaka sorun aranır canım.ya sırf çıkmak için çıkıyor yada yeterince aşık değil. günümüzde biliyoruzki sevmeden çok çıkane rkek avr hatta sevmeden evlenen bile var.

bence çok yanlış kesınlıkle arkadaşları ıle çıkamaz sevgılısı böle bışey yapsa ne yapardı acaba ben olsam kesın ayrılırdım ayrıl demiyorum ama dıkkat et

evet bende olsam bende ayrılırdım, resmen arkadaşalrını sevgilisine tercih ediyor. bazı arkadaşlar bu açıdan bakmıyor ama benim gururum incinir kaldıramam ve ayrılırım

evet bende olsam bende ayrılırdım, resmen arkadaşalrını sevgilisine tercih ediyor. bazı arkadaşlar bu açıdan bakmıyor ama benim gururum incinir kaldıramam ve ayrılırım

bencede çünkü aynı şey başıma geldi ordan bılıyorummm erkeklere yüz vermıceksın yaa yoksa tepene çıkıyolar

bencede çünkü aynı şey başıma geldi ordan bılıyorummm erkeklere yüz vermıceksın yaa yoksa tepene çıkıyolar

asla tercih ettiğini sanmam ama yaşam şekli meselesi çünkü bizim yaşadığımız toplumda aileler bekar kızlarını sevgilileriyle tatile göndermiyor. onlarda tatil hakkını erkek arkadaşlarıyla kullanıyorlar. sevgilim şu an arkadaşıyla ttailde ve her telefonda seneye dünya yıkılsa seninle gelecem yok deme sakın felan filan diyor. ama şu nokta da haklısınız yüz vermeyeceksin erkeğe ne trip ne kavga ne aşırı ilgi acaip tepeye çıkıyorlar çünkü

Back
X