• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim telefonunu kapatıyor açmıyor !! :(

bence bulmuş nasılsa nazını çeken birini yapabildiği kadar kapris yapıyo.. yakalamış ipin ucunu bikere bırakırmı..hep sen peşinden koşarsan o da kovalattırır böyle kendini..benim fikrim böyle tecrübe sonuçta...hep sen ona uyup onun istedigi zaman gel istedigi zaman git yaparsan o sana uymayı bırakır ve kukla olabilirsin dikkat derim.kırıcı olduysam kusura bakma sakın..lafı dolandırmadan söylemek istedim ..

ya bu sekılde sanırım yani ben nazını cekıyorum dıye tum kaprısını yapıyor kaydirigubbakcemile e pekı ne yapıcam boyleyse, ona uysam bı turlü uymasam bır turlu bende mı tafra yapayım cebımı kapıyım yani :sinifsinif:

Dur balım kimse anlayamadı zatenkaydirigubbakcemile3
Çözmeye çalışıyoruz
ya genelde benımde telım kapalıdır yada calır hıc anlamam:hulya:
dıkkat bıle etmem kı sadece ben degıl bazı ınsanlar oyledır sımdı bunda ters dusunemıyom kı sevgılımde yok evlıde degılım..

Aldatıyormu seni acaba takip etsen çok garip

ya genelde benımde telım kapalıdır yada calır hıc anlamam:hulya:
dıkkat bıle etmem kı sadece ben degıl bazı ınsanlar oyledır sımdı bunda ters dusunemıyom kı sevgılımde yok evlıde degılım..

senın sevgılın yok arada kapanıp acılıyor telın farkında mı olmuyorsun? dedıgını anlayamadım

en nefret ettigim konulardan biriiiii sevgilimi aradıgımdaaa telini açmıyor yada msjıma hemen cvp vermiyorsa deli oluyorum..kiiiiiiii hiç kapatmas telini...cnmm sneinki bi işler çevirebilirmi sence..

Başka bir hattı olabilir.. yok diyosun ama senin bilmediğin bi hattı vardır.. yoksa neden kapasın hep telefonunu..

senın sevgılın yok arada kapanıp acılıyor telın farkında mı olmuyorsun? dedıgını anlayamadım
soyle ızah edım..
ben hıc sevmıyom telefonu ve tasımamda genelde sevgılım var ıkende o ulasamıyom dıye kızardı ama ne yapıcamı nerde bulucagnı bılırdı benı ve ulasmak ıstese ulascagnıdıda bılıyodum..ha telım kapalı ıken nerdemıydım işdeydım yada sınavlarda kursda bı yerdeyımdır ve butun gunum yogun gectıg ıcın gun gelır 2 gun acılmaz ıdı..
yanı telefonun kapalı olması demek ınsanların aklına kotu bısı gelmesı degıldır..aldatıyodur baskası vardır evlıdır gıbı sozlere ınanmayınız derım..emınım sevgılınızınde acıkmalası vardır..

en nefret ettigim konulardan biriiiii sevgilimi aradıgımdaaa telini açmıyor yada msjıma hemen cvp vermiyorsa deli oluyorum..kiiiiiiii hiç kapatmas telini...cnmm sneinki bi işler çevirebilirmi sence..

yaa deliriyorum bende, yok işteyken kapamıyor işteyken ben arayınca acmıyor ama canı ıstemedı mı hepppp mesgulmüş, canı tee ne zaman ıster ozaman arar,
haftasonları aksamları falan kapalı yani telı, ama ıstedı mı canı nası ısterse ulasıyo ben kaparsam bana kızıyo :( :oklava: napabılcem bılmıyorum

soyle ızah edım..
ben hıc sevmıyom telefonu ve tasımamda genelde sevgılım var ıkende o ulasamıyom dıye kızardı ama ne yapıcamı nerde bulucagnı bılırdı benı ve ulasmak ıstese ulascagnıdıda bılıyodum..ha telım kapalı ıken nerdemıydım işdeydım yada sınavlarda kursda bı yerdeyımdır ve butun gunum yogun gectıg ıcın gun gelır 2 gun acılmaz ıdı..
yanı telefonun kapalı olması demek ınsanların aklına kotu bısı gelmesı degıldır..aldatıyodur baskası vardır evlıdır gıbı sozlere ınanmayınız derım..emınım sevgılınızınde acıkmalası vardır..

ya canım olmadıgını bılıyorum aldatmıyo pisliğine kapatıyor benımkı,
yani işteyken işten de ulasabılıyorum tamam yogun oluyo, sonra evdeyken kapalıysa evını arıyorum ulasıyorum sımdı kapalı mesela evını arasam ulasırım ya da annesıyle babasıyla dışardaysa yıne ulasmak ıstesem ulasıcam ama neden kendı telı kapalı ve neden bana bı haber bıle vermıo ıllet oluyorum ben buna nesen benı meraklandırmak ıstıyo bole delırtıyo yaalaelaelaelaelae
:sinifsinif:

Ah be canım dertsız basına dert mı arıyorsun? Nereye kadar böyle afra tafra devam edecek ki...
Yarına cıkacagımız bellı degıl,doya doya hayatını yasamak varken neden kendınızı böyle fındık kabugunu doldurmayacak seyler ıcın yıpratırsınız kı?...
Derdı neymıs sor bakalım,hep böyle ite kaka tafrayla mı devam edecekmiş?

ay özebüş öyle deme yaa şimdi hayatımda bu var işte, hafife mi alayım

Bende özebüş'e katılıyorum.
O seni hafife alıyorsa,sende onu al valla
Nedir yani telefon kapatmak?
İstemiyorsa konuşmak,kesiver biletini aklı başına gelsin.

bak canım madem tel.i açmıyor msj at söyle açık açık telefonu kapatma huyundan bıktım rahatsız oluyorum die açıklama yapsın.Mesela biz bastan konustuk kavga etsek bile telefonu kapatmıyoruz ikimizde.

bak canım madem tel.i açmıyor msj at söyle açık açık telefonu kapatma huyundan bıktım rahatsız oluyorum die açıklama yapsın.Mesela biz bastan konustuk kavga etsek bile telefonu kapatmıyoruz ikimizde.

yaaa soruyorum neden boyle deyınce, telının yok efendım sarjı bıtıyormus unutuvermıs!! falan boyle dıyorr,ee ben neden evden ulasmamısım, vsvs aılesı cıkıyor, aılesıyle normalde konusmuyormusmususm falan yaaa ayy bahane bol yaaa wala vucudumda mını mınık sıvılceler cıkıo snir stresen yaa böle yapmaya hakkı var mı bana :((
acmıycam ben de arasa ama daha da tafra yapıo boyle olunca dahaaa da sınırlenıooo :( asabı :gitme:

ay özebüş öyle deme yaa şimdi hayatımda bu var işte, hafife mi alayım

olur mu öyle be guzelım ya... bır kere gelıyoruz dunyaya... hepımız gectık bu yollardan...

Senı uzenı ya da senı hafıfe alanı sende alcaksın ya da almayacak arkana bıle dönup bakmayacaksın yoluna devam edeceksın canısı...

Annecıgın babacıgın senı boyle seyler de uzulmen ıcın mı getırdı dunyaya...Ne hakkı var senı uzmeye

Tahminim o beyefendi senin meraklanip,kuduracagini bildigi icin bunu yapiyor..
Bi nevi dikkatleri üstüne toplama politikasi da denebilir :kahve:

Bence hic üstüne düsme, arama sorma..
Dönüp dolasip er gec kendisi arayacaktir..
Telefonda da sakin "Telefonun niye kapaliydi" tarzi cümleler kullanma..
Sanki hic aramamis gibi davran,rahat ol..
Eger sana gicikligina yapiyorsa bu huyundan zamanla vazgececektir,cünkü artik onu ipleyen sevgilisi yoktur :lepi:

Ha,baktin vazgecmiyor, seni takmayani sen hic takmayip yol vereceksin :delphin:

bencede çok güzel yöntem.Onu hiç aramamış, merak etmemiş gibi gayet sakin davran ki merak edilmediğini sansın.Umarım vazgecer bu huyundan .Ne kadardır birliktesiniz

Back
X