Merhabalar. Bir yılı aşkın bir suredir ilişkim vardı.Erkek arkadaşımla Aynı iş yerinde çalışıyoduk. Sonra farklı yerlere tayinimiz çıktı.Yuzuk de takmıştı ama Kendisi evliliğe bir türlü yanaşmıyordu. Benı usteleme bırak biraz dusuneyım tam emin olamıyorum diyordu. ben de artık uzakta olacagımız için nişan olması için diretiyodum. Nişan olmadığı için surekli problem çıkartıyordum. Bzen tutarsız konuşmaları oluyordu seviyor muyum sevmiyor muyum emin olamıyorum gibisinden.. aradığım ne bi türlü bilmiyorum diyodu kusur buluyordu bazen. çok git gel yaşıyordu ben de oyle oldugunu görünce iyice hırçınlaşıyordum. ve gercekten de normal davranmamaya başlamıştım.nişan olmazsa ayrılalm dedim. Hiç beklemediğim bişey oldu ve bugune kadar butun kaprıslerıme dayanan adam tamam ayrılalım dedi seni daha fazla bekletmicem dedi.farklı ile gidince benim evlilik baskılarıma dayanamadı ve benden ayrılmak istedi. Şok oldum. Ben sonra baktım adam elden gidiyo pişman oldum tamam ayrılmayalım diye alttan aldım hatta yanına gittim bırakma beni dedim. hatta ayrılık aşamasında yapılmayacak ne varsa yaptım. tehditler, hakaretler, kıskandırmalar.. hepsini yaptım. Tamam nişan da olmasın dedim çünkü çok aşıktım. Ne yaptıysam kâr etmedi ve biraz uzaklık yaşayıp dusuneyım bırak biraz ozleyım seni, çok bunalttın dedı ben tutarsız bi adamım bende sorun var biliyorum ama dedi bi gün sana dönersem değil nişan inan ki direk nikah için döneceğim. zor karar veriyorum beni anla dedi. Düşünmek istiyorum dilersen yine arada konusuruz ama sana beni bekle de diyemem sen hayatına odaklan dönersem ve sana geç kalmış olursam kendımı hiç affetmıcem dedı.. Kendimi anlamak istiyorum beni nolursun bunaltma akışına bırak saplantı haline getirdn dedi. Ben seni artık beklemicem bıktım tutarsız konuşmalarından kaç yasına geldık hala ciddi adım atamıyosun beklemıcem dedım. kızgınlıkla soyledıgımı de bılıyo bnce. Sizce sonuç ne olur doner mi.