- 9 Kasım 2017
- 64
- 18
- 38
- Konu Sahibi Eylulll1739
Haklısınızdönse ne yapıcan seni yedekte tutan biriyle hayatını geçirmek istediğinden emin misin?
canının yanması normal yaşa acını bitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınızdönse ne yapıcan seni yedekte tutan biriyle hayatını geçirmek istediğinden emin misin?
canının yanması normal yaşa acını bitsin.
İyi de siz hazır olabilirsiniz ama adam hazır değilmiş demek ki. Neyse boşverin gideceği varmış gitti, ne yaparsaniz yapin duramazsiniz önünde .Ama maddi ve yaş olarak hazırdik zaten bı de yaşadığımız iller ayrıldı . Uzaklık var şimdi aramızda. Bizim evlilik olması en azından nişan olması gerekiyodu
Ama öyle olsa net konuşmaz miydi bak ben senle evlenmemen yolunuz çiz derdi . Kendi hislerimi anlayamıyorum der miydi. Benim anladığım daha iyi birini bulmak istediği. Bulamazsa da dönebilmek için böyle konustu
He dönersessizz kalsam iletişimi kessem kararını verp döner mi
Aşık olamayisini çok kafaya takiyordu zaten . Ya bı gün senin de askin biterse bizi ne tutar diyordu. Şunu biliyorum ki senden daha iyisi de karşıma çıkmaz senle olmazsa evlenemem bile ben gibi söylemleri oluyordu. Ama bazen de artık çok yoruldum başka hayatlarla mı devam etsek diyordu .ben çözemedim bi turlu.Evlilik fobisi aşık olana kadardır. aklıma eski bir erkek arkadaşım geldi, 5 yıl çıkmıştık ama evliliğe yanaşmıyordu, evlenmeyi istemiyordu, ben özgürlüğü seviyorum ama bir gün evlenmeye karar verirsem bu dünyada sadece seninle evlenirim diyordu, Daha sonra ayrıldık, kısa bir süre sonra ben de başkasıyla çıktım o da ve 2 yıl sonra o kızla evlendi :)) O kızı daha çok sevdi yada aklına mantığına daha çok uydu bilemicem ama ben evlenmeyi düşünmüyorum yada evlilik fobim var diyen birinin hayatında evlenmek istediği biri yoktur, kesin böyle düşünüyorum.
Henüz unutamadım kiNeden başka biriyle denemiyorsun Şutlayın adamı
Sanırım öyle oldu bana da öyle geldi. Başka biri gözüne hoş geldi sanırım.Gittiği yerde gözüne sizden daha hoş gelen biri oldu muhtemelen.
Şansını onda deneyecek. Eger onunla dikiş tutturursa gitti gider yok o kişiden yüz bulamazsa yine kapınızı çalacak.
Her şekilde sizin üzüleceğiniz bir ortam oluşmuş.
Herkesin yükü kendine ağırdır bunu unutmayın.Ya şu gencecik kadınların kızların sevgili muhabbeti arkadaşlar ortada 3 çocukla kalmış gibi davranmayın !! Sen usteledikce daha iyi mi oluyor değer vermeyenlerde ne biliyorsunuz allah aşkına
butun erkekler aynı benıde 1 ay once bırakıp gıttı..Merhabalar. Bir yılı aşkın bir suredir ilişkim vardı.Erkek arkadaşımla Aynı iş yerinde çalışıyoduk. Sonra farklı yerlere tayinimiz çıktı.Yuzuk de takmıştı ama Kendisi evliliğe bir türlü yanaşmıyordu. Benı usteleme bırak biraz dusuneyım tam emin olamıyorum diyordu. ben de artık uzakta olacagımız için nişan olması için diretiyodum. Nişan olmadığı için surekli problem çıkartıyordum. Bzen tutarsız konuşmaları oluyordu seviyor muyum sevmiyor muyum emin olamıyorum gibisinden.. aradığım ne bi türlü bilmiyorum diyodu kusur buluyordu bazen. çok git gel yaşıyordu ben de oyle oldugunu görünce iyice hırçınlaşıyordum. ve gercekten de normal davranmamaya başlamıştım.nişan olmazsa ayrılalm dedim. Hiç beklemediğim bişey oldu ve bugune kadar butun kaprıslerıme dayanan adam tamam ayrılalım dedi seni daha fazla bekletmicem dedi.farklı ile gidince benim evlilik baskılarıma dayanamadı ve benden ayrılmak istedi. Şok oldum. Ben sonra baktım adam elden gidiyo pişman oldum tamam ayrılmayalım diye alttan aldım hatta yanına gittim bırakma beni dedim. hatta ayrılık aşamasında yapılmayacak ne varsa yaptım. tehditler, hakaretler, kıskandırmalar.. hepsini yaptım. Tamam nişan da olmasın dedim çünkü çok aşıktım. Ne yaptıysam kâr etmedi ve biraz uzaklık yaşayıp dusuneyım bırak biraz ozleyım seni, çok bunalttın dedı ben tutarsız bi adamım bende sorun var biliyorum ama dedi bi gün sana dönersem değil nişan inan ki direk nikah için döneceğim. zor karar veriyorum beni anla dedi. Düşünmek istiyorum dilersen yine arada konusuruz ama sana beni bekle de diyemem sen hayatına odaklan dönersem ve sana geç kalmış olursam kendımı hiç affetmıcem dedı.. Kendimi anlamak istiyorum beni nolursun bunaltma akışına bırak saplantı haline getirdn dedi. Ben seni artık beklemicem bıktım tutarsız konuşmalarından kaç yasına geldık hala ciddi adım atamıyosun beklemıcem dedım. kızgınlıkla soyledıgımı de bılıyo bnce. Sizce sonuç ne olur doner mi.
Öyle canım ama kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana değer vermeyen biriyle asla olma evlenince değişirmi diye düşünüyorsun bı çok bdv konularını okudum nisanliyken vs neyse evlenince de aynı diyolar hayatına bak seni gerçekten seven biriyle ömrünü geçirmeyi düşün Allah yardımcın olsun ne diyimHerkesin yükü kendine ağırdır bunu unutmayın.
suan aynısını yasıyorum :) güzel gıden ılıskım vardı baskası akılına gırdı. dedıgınız dohru onda aradıgını bulamazsa sıze gelecek. bu benım ıcın de gecerli tabı ...Sanırım öyle oldu bana da öyle geldi. Başka biri gözüne hoş geldi sanırım.
Sevseydi ayrılığı kabul etmezdi seni gözden çıkarmış benceÖyle mi diyorsunuz ben belki özler sevdiğini anlar geri döner diye düşünmüştüm
Nasıl anladınız başkasının aklına girdiğini sezginlerinize dayanarak mi söylüyorsunuzsuan aynısını yasıyorum :) güzel gıden ılıskım vardı baskası akılına gırdı. dedıgınız dohru onda aradıgını bulamazsa sıze gelecek. bu benım ıcın de gecerli tabı ...
güzelim alımlıyım benım anlayıslı guzel oldugumu söylerdı. bır anda degıstı ayrılmak ıstedı cevrım ıcı devamlı geceleri. kendı kaybettı ben ona verdıgım degerı kımseye vermedım. öyle ıyı davrandım oyle anlayıslı davrandım kıı bunu allah goruyor. gıtsın bakalım mıllet benım gıbı ıyı ve anlayıslı olacak mı? sende öyle dusun o benı kaybettı.Nasıl anladınız başkasının aklına girdiğini sezginlerinize dayanarak mi söylüyorsunuz
sadece laf laf lafAma o da aslında bana hak veriyordu. Aslında bi karar vermelıyım artık bunu çözücem emin ol demişti. Biraz kendi hayatına yoğunlaş , kendi hayatını güzelleştir ben o arada düşüneyım dedi. kendimi dinliyim kıymetını biliyim biraz seni özleyim sensiz yapamıcagımı anlamak istiyorum dedi. bunun cevabını ben de kendıme veremiyorum bi turlu yanlış karar almaktan korkuyorum dedi.