- 13 Mayıs 2024
- 1.330
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi thereisnowayy
Bazılarına hakikaten okul iş güç falan fazla. Hele ki bir erkek için bölüm seçen ve bir erkek için geleceğini yakan biri için. Sevgilin doğru söylemiş okuma sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalama bir erkek için tıp okuyabilecekken,okumayacak mısın...Kendine gel...Seni gerçekten sevseydi tam tersine teşvik ederdiSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Sakın ona güvenip eğitim hayatından vazgeçme.ne belli evleneceğinizden.Kendisi okuyamadığı için size engel oluyor.Ayrılırsa ayrılsın.Sana denk biri değil.Aklı başında davranSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Şakamısınız siz? Saçmalamayın kendi yapamadığını sizin yapmanızı hazmedemiyor. Sakın sakın sakın.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Hayatınızda olup olmayacağı bile belli olmayan biri için gelecek hayallerinizden vazgeçmeyin.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Evladım sacmalamaSevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım
Allahim kinamayayim ama benim kizim olsan kahrolurdum. Bir cok sey yazasim var ama seni kirmadan yazamayacagim. Kisaca yazayim o yuzden: elin okumayi dotu yemeyen ergen oglunun akliyla kendi gelecegini karartma.Sevgilimle yaklaşık 2 yıldır beraberiz ve biraz kıskanç biri ama aynı zamanda bana çok değer verir ve hissettirir öyle olduğunu ben de öyleyim. Ama şu sıralar üniversite konusunda çok sorun yaşıyoruz ben bu sene sınava gırecegım ve derslerim iyi, yüksek bi bölüm düsünüyorum hatta onceden kendisi de öyle istiyordu ama çalışmadı ve mezuna kaldı bu sefer de okumayacagım babamın dukkanında calısıcam dıyor ama ben calısırsam senin tek basına üniversiteye gitmen sorun olur büyük ihtimal ayrılırız dıyor ama tabiki kendi de istemiyor böyle bir şeyi ben kendimi tanıyorum dayanamam diyor. Ben de bu yuzden bi ara ebelik okumayı dusunmustum bolumde erkek yok dıye ama o bolum de bana gore cok dusuk Şu an girsem bile kazanırım ve annemin babamın benden ümitleri çok yuksek durumumz da pek iyi olmadıgı için. Ben de okumak istiyorum ama onu da kaybetmek istemıyorum bana zaten evleniriz üni okumakta para yok okuma diyor okursam ayrılıcaz galiba napmam lazım bi dışarı gözüyle bakar mısınız? Şu sıralar tıp dışındaki bölümlerde adam akıllı iş olmadığı için benim de aklım çok karışıyor napmam lazım