Kızlar çok mutsuzum düşünmekten.. 1.5 senelik ilişkim var çok seviyorum, seviliyorum ama kırgınlıklarım var zamanında çok birikti alttan almalarım susmalarım onun tavırları beni çok yıprattı.. Şu sıralar bir arkadaş var arkadaş demek biraz zor galiba yani bilmiyorum benden hoşlandığını biliyorum daha sonra sevgilim olduğunu duyurdum ben buna ve çekti biraz kendini ama ister istemez sürekli aynı ortamlarda bulunuyoruz hani nasıl anlatsam ben onunla ilgilenmekten alıkoyamıyorum kendimi biliyorum yanlış bir şey tabii ki arkadaşça bir yakınlaşma ama doğru değil..
Sevgilimle zamanında çok zorluklar yaşadım çok üzüldüm incindim ve tükettim ve şimdi böyle bir durum olunca kendimi bu durumda buldum kaç gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum.. sevgilimi seviyorum ama sevgiden başka şeyler var olmuyor .. Sonra aklıma onsuz nasıl olacak ne yapacaksın diyorum onun mesela benden sonra başkasıyla olmasına dayanamazmışım gibi geliyor .. Ama yeterince mutluda değilim .. Biri bi fikir versin artık lütfen çok karamsar oldum .. :'(
Sevgilimle zamanında çok zorluklar yaşadım çok üzüldüm incindim ve tükettim ve şimdi böyle bir durum olunca kendimi bu durumda buldum kaç gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum.. sevgilimi seviyorum ama sevgiden başka şeyler var olmuyor .. Sonra aklıma onsuz nasıl olacak ne yapacaksın diyorum onun mesela benden sonra başkasıyla olmasına dayanamazmışım gibi geliyor .. Ama yeterince mutluda değilim .. Biri bi fikir versin artık lütfen çok karamsar oldum .. :'(