Sevgilim varken başkasından hoşlanmak..

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Kızlar çok mutsuzum düşünmekten.. 1.5 senelik ilişkim var çok seviyorum, seviliyorum ama kırgınlıklarım var zamanında çok birikti alttan almalarım susmalarım onun tavırları beni çok yıprattı.. Şu sıralar bir arkadaş var arkadaş demek biraz zor galiba yani bilmiyorum benden hoşlandığını biliyorum daha sonra sevgilim olduğunu duyurdum ben buna ve çekti biraz kendini ama ister istemez sürekli aynı ortamlarda bulunuyoruz hani nasıl anlatsam ben onunla ilgilenmekten alıkoyamıyorum kendimi biliyorum yanlış bir şey tabii ki arkadaşça bir yakınlaşma ama doğru değil..
Sevgilimle zamanında çok zorluklar yaşadım çok üzüldüm incindim ve tükettim ve şimdi böyle bir durum olunca kendimi bu durumda buldum kaç gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum.. sevgilimi seviyorum ama sevgiden başka şeyler var olmuyor .. Sonra aklıma onsuz nasıl olacak ne yapacaksın diyorum onun mesela benden sonra başkasıyla olmasına dayanamazmışım gibi geliyor .. Ama yeterince mutluda değilim .. Biri bi fikir versin artık lütfen çok karamsar oldum .. :'(

sizin belli ki aklınız karışmış hani bir söz vardır ..
yolda bulduklarını yola cıktıklarında değişirsen yolda kalan sen olursun diye otur biraz düşün..
tamam sevgilin iyi biri olmaya bilir ama seviyormuşun .. hallolmayacak şeyler değil hepimiz yaşıyoruz yıpranıyoruz ama kimi zaman bir davranışı bir sözü silip geçiyor unutturuyor herşeyi.
sil at aklından su cocugu sen sevgilini seviyorsun unutma bunu bilinç altın sana bir oyun oynuyo belli ki.
karamsar da olma inan bende çok karamsar biriymm. ama karamsar oldukça ne düşündüğünü istediğini bilmiyor insan .. lütfen dediklerimi unutma sonra çok pişman olursun

sizin belli ki aklınız karışmış hani bir söz vardır ..
yolda bulduklarını yola cıktıklarında değişirsen yolda kalan sen olursun diye otur biraz düşün..
tamam sevgilin iyi biri olmaya bilir ama seviyormuşun .. hallolmayacak şeyler değil hepimiz yaşıyoruz yıpranıyoruz ama kimi zaman bir davranışı bir sözü silip geçiyor unutturuyor herşeyi.
sil at aklından su cocugu sen sevgilini seviyorsun unutma bunu bilinç altın sana bir oyun oynuyo belli ki.
karamsar da olma inan bende çok karamsar biriymm. ama karamsar oldukça ne düşündüğünü istediğini bilmiyor insan .. lütfen dediklerimi unutma sonra çok pişman olursun

çok güzel yorumlamışsın ablacm sana katılıyırum..
ii düşün canım pişman olacagın şeyler yapma

Karşına çıkan hiç kimse seni sonsuza kadar mutlu etmeyecek canım kim olursa olsun elbet üzdüğü zamanlar olucak . Önemli olan hakeden bırı olması. Nekadar üzsede sevgilim benı sever yanımda olur dıyosan onunla kal. Ha yok o benı hem haketmıyo hem uzuyo sevmıyo dıyosan vakıt kaybetme ayrıl başkasıyla olmasanda acı çekmezsin. Başkasıyla olursa dıye düşünmen çok çok kadınsal her kadın vazgeçilmez olmak ister ama ayrılırsan elbet bırıyle olacak doğanın kanunu bu malesef.. İyi düşün canım..

Seni çok çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de aynı durumdayım. Ne yapsam aklımdan atamıyorum, her an onun olduğu ortamda bulunmak istiyorum. Konuşmak istiyorum. Sevgilisi var mı nedir onu bile bilmiyrum. İşin kötüsü sevgilime de birşey diyemiyorum ayrılırsam kendini kötü hissetmesinden korkuyrum. Ayrılmak istiyorum ama belki de bu gelip geçici bir heyecan. Aklım çok karışık benim de.

Bir dönem yaşamıştım bunu. Sevgiline aşık değilsin ve onu sevgili olarak sevmiyorsun. Kafanı karıştırmaya yetmişse o kişi, ilişkine devam etmen kendine azap olur.
Ama şu da var sevgilinden ayrılınca, hoşlandığın kişi sana artık etkileyici gelmeyecek. Nedenini bilmiyorum ama böyle.

Kızlar çok saolun hepiniz gerçekten en azından beni anladığınız için kendimi çok daha iyi hissettim.. Eğer şuan ilişkimi bitirirsem hep kendimi suçlarım biliyorum o yüzden boşa aldım yaşadıklarımı yani olurda sevgilimle aramda bi gerginlik yaşanır ve bana yine öncekiler gibi tepki verirse bu kez öncekiler gibi alttan alıpta ona yalvarmam en doğru karar bu galiba

Back
X