Sevgilim varken biri aklıma takıldı :(

Bakın bir kere sevdik konuştuk diye her insan tuttuguyla evleniyor mu ? Mecburmu sevgisi biten yada kafası karışan insan ilişki içinde kalmaya bununda ilgi görmek görmemekle hiç ilgisi yok sacma sapan.İnsan sadece bir kere sevmez öyle olsa insan nesli biterdi hikaye bunlar .Erkekler bu konuda daha mantıklı ve gaddar valla her tarafları kayıyor bazılarının ve kendi mutluluklarina bakıyorlar bunuda ölüm kalım meselesi haline getirmiyorlar.Caniniz ne isterse onu yapın sizin seçimleriniz sizin hayatınız .Seviyorsanız devam edersiniz olmuyorsa yolunuza bakarsınız.İliski için iki kişi istekli olur başlar biri istemezse biter .Fakat bizim toplumun arabeski takıntısı bitmediği için aman ne ayıp olur .Ne alaka asıl sevmeyip zorla devam etmek ayıp .İnsanlar vazgeçilmez olmak istiyor ama malesef öyle bir dünya yok biz ölümlüyüz ve bu yüzden işte kimseye garanti veremeyiz .Sizde bakın keyffinize ister devam edin sevgilinizle ister etmeyin .Kendinizi hirpalamaktan vazgeçin ama.Belkide herşey olacağına varacaktır . Belki de kader budur .Hem sanki tek ayrılan siz olacaksiniz dünya üzerinde .Hayırlısı kesinlikle suçlu değilsiniz devam da etseniz bitirsenizde .
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Yanlış bir şey yapmayacağım sadece bir süre düşüneceğim. Allah büyük hayırlısı olsun.

Selam kızlar 3 senelik bir ilişkim var sevgilimle ilk görüşte aşktı bizimkisi gayet normal huzurlu bir ilikimiz var, hatta kavga bile etmeyiz diyebilirim. Şöyle bir sorun var ki bu sevgilimden önce benim görüp beğendiğim bir çocuk vardı (yani 4-4.5 sene önce) bir şey olmamıştı konu öylelikle kapanmıştı. Ancak bu bahsettiğim 4-4.5 sene önce görüp beğendiğim çocuktan yakın zamanda haber geldi (bir arkadaş vasıtasıyla) uzun zamandır görüyorum beğeniyorum sevgilisi var mı diye sormuş. Arkadaşım zaten ilk sorduğunda var demiş yakın zamanda yine sormuş. Hal böyle olunca benim kafam karıştı. Bu bahsettiğim çocukla konumumuz gereği aynı yerdeyiz sık sıkta görüyorum bi merak oluştu çocuğa karşı ve içimden şöyle derken buldum kendimi neden daha önce değilde şimdi? Günlerdir kendimi suçluyorum bu düşüncelerimden dolayı sevgilime karşı suçlu hissediyorum gayet sadık bir insanımdır neden böyle oldu kızlar ne yapacağım..
Ya ben gayet iyi anladım seni. Şu kızların üstüne gitmeyin bu kadar ya konu açmayacak kimse sizin yüzünüzden artık :D Şöyle düşün sevgilin olduğunu bildiği halde zorluyor, karakteri hakkında sana bir ipucu verir bu, iki olmuş neyi soruyor ki hala? Başkasının sevgilisine nedir bu istek bu kadar kız mı kalmamış dünyada? Mis gibi ilişkin var hiç heyecan arama.

Ağzınıza sağlık Allah razı olsun. Sanki ben aldatmışım gibi bana saldırdılar maalesef ve bunu yapanların hepsi de kadın.. Kendi kocalarını yatakta kadınla bassalar affedecek gurursuzlukta olanlardan nasihat dinlemek üzücü.
Evet
Kocaları aldatınca burda konu açarlar: “eşim aldattı ama çok iyi bir baba, çocuğum ona çok düşkün” diye

Size bir şey kanıtlamak zorunda değilim. İlgiye aç bir insan değilim bunu belirtmek istedim. Yani önüme gelen tanışmak istedi diye kafamın karışması gibi bir durum yok. Bu belirttiğim kişide oluşan bir düşünce anlamlandıramadığım şekilde.

Bu kisiye özel hislerin degisiyorsa ayril yani ne diyelim. Evli cocuklu musun da sorguluyorsun ki alti ustu sevgili. Eski iliskilerimin 1-2 tanesinde benim de kafamin karistigi oldu hem yasim geregi hemde iliski yeterince saglam degilmis ki kafam kariisyordu ama ben ayriliyordum.
Kafa baskasina gittiyse ayrilirsin bunun bi bahanesi yok.

Sizinki elimdeki garanti devam eden 3 sene bildigim iliskiden olmayayim ama öteki de olur mu acaba pirince giderken bulgurdan olmak var düşüncesi. :)

Bu kisiye özel hislerin degisiyorsa ayril yani ne diyelim. Evli cocuklu musun da sorguluyorsun ki alti ustu sevgili. Eski iliskilerimin 1-2 tanesinde benim de kafamin karistigi oldu hem yasim geregi hemde iliski yeterince saglam degilmis ki kafam kariisyordu ama ben ayriliyordum.

Sizinki elimdeki garanti devam eden 3 sene bildigim iliskiden olmayayim ama öteki de olur mu acaba pirince giderken bulgurdan olmak var düşüncesi. :

Sizinki elimdeki garanti devam eden 3 sene bildigim iliskiden olmayayim ama öteki de olur mu acaba pirince giderken bulgurdan olmak var düşüncesi. :)
Hayır son dediğiniz gibi hiç değil. Sevmesem ayrılırım sevgilimden. Bu düşünce beni suçlu hissettirdi neden böyle oldu biraz fikir almak istemiştim bin pişman oldum herkes saldırdı :) Teşekkürler öneri için

Insan tum omrunu gecirecegi kisiyi bulana kadar saga sola bakiyo iste, isin dogasinda var.
Maalesef bu düşüncenize katılmıyorum. Konu sahibinin hayatında zaten birisi var. Gayet de güzel giden bir ilişkileri varken bu durum çok yanlış geldi bana. Karşıdaki insana çok büyük haksızlık. Daha iyisini bulunca kıyafet değiştirir gibi insan mı değiştirmeli? Bir insanı seviyosan gözün kulağın kalbin başka kimseyi görmez duymaz.

Tüm ömrümü geçireceğim kişiyi arıyosam konuştuğum kişiye de sevgilim demem. Sevgilim diyorsam başkasını aramam🙃

Maalesef bu düşüncenize katılmıyorum. Konu sahibinin hayatında zaten birisi var. Gayet de güzel giden bir ilişkileri varken bu durum çok yanlış geldi bana. Karşıdaki insana çok büyük haksızlık. Daha iyisini bulunca kıyafet değiştirir gibi insan mı değiştirmeli? Bir insanı seviyosan gözün kulağın kalbin başka kimseyi görmez duymaz.

Tüm ömrümü geçireceğim kişiyi arıyosam konuştuğum kişiye de sevgilim demem. Sevgilim diyorsam başkasını aramam🙃
Aslında benim dediğimin aynısını demişsiniz 😅 Mesajımın tümünde belirttigim gibi eğer gerçekten iyi giden bi ilişkisi olsaydı zaten aklı karışmazdi.Akli karistiysa hiç de öyle süper bi ilişkisi yokmuş demek ki. İnsan 'bu kişi benim hayatımın sonuna kadar beraber olmak istediğim erkek' derse başka kimsenin ona ilgi duymasi onu heyecanlandırmaz. Bu duyguyu yaşayana kadar da 'bu benim son ilişkim, evleneceğim kisi' dememeli bence insan. Sonra evliyken de kafası karışırsa işte o zaman işler iyice sarpa sarar. O yüzden aramaya devam. 😀 Öyle olmasa herkes ilk sevgilisiyle evlenirdi ki cogumuzun ilk sevgilisinin dandirik olduğuna dair bir his var içimde nedense 😅

Aşık oldum öldüm bittim demiyorum. Yargılamak ne kadar kolay sizinde başınıza gelebilir ki inşallah gelmesin. Bile isteye bu düşünceye kapılmadım böyle bir şey aklımdan geçtiği içinde kendimi yedim bitirdim, keyif almıyorum bu durumdan.
Ben yorumlara katılmıyorum. Bazen zihnimize hakim olamıyoruz. Merak da normal bişey ama bunun yanlış olduğunu bilip konuyu kapatmanız gerekiyor. Eğer ileriye giderseniz o zman yorumların da haklılar. Şu seviyede ayıp günah bişey yok bence insanız merak edebilriz sadece dikkat edin bu duygular sizi esir almasın aldatmaya götürmesin önünü kesin bi şekilde.

Evli degilsin bisey degilsin.Sevgilik nisanlilik filan bunun icin var zaten. Gercekten bir omru o kisiyle gecirip geciremeyecegini olcup tartman icin. Sen demek ki dusundugun kadar sevmiyosun, ya da sıkıldın vs vs. Olur boyle seyler. Dedigim gibi, evli degilsin... Ayril gitsin. Ben simdiki esimle evlenmeden once gorustugum zamanlar dunyadaki en yakisikli erkegin o oldugunu dusunurdum 🤣 Nasil onu goren tum kadinlar asik olmuyo filan diye sasirirdim. 😅 Bence insan bu sekilde hissetmeden evlenmemeli ya. Seni heyecanlandiran obur cocuksa o zaman ona bi sans ver, simdiki sevgilinin vaktini de kendi vaktini de bosa harcama derim. Hele sonu aldatmaya filan giderse isler igrenclesir. Dedigim gibi su anki durumu ben normal buldum. Insan tum omrunu gecirecegi kisiyi bulana kadar saga sola bakiyo iste, isin dogasinda var.Sevgiliyken evli gibi davranmaya, kendine mecburiyetler yaratmana gerek yok.
Uc yıldan fazla sevgili olduğu kişiyi, gecmiste hicbirsey yaşamadığı dünkü adam jcin bırakırsa, yazik etmiş olur. O çocukla mutlu olacağını sanmıyorum, bu güne kadar adam harekete geçmemiş çünkü. Isteyen erkek o kadar beklemez , o sure icinde kimlerle gorustu, bu kizi tercih etmemis.Bir beraberlikte verilen emeğe saygı duyulmalı diye düşünüyorum.cubku kimse bulunmaz hint kumaşı degil, her zaman herkesten daha iyi biri var. Bu mantikla daha hos birini görünce yanimizdaki insani birakalim.Dusuncenize saygi duyuyorum ama sadakat sadece evlilik içinde degil sevgililikte de olmalı diye düşünüyorum. Ustelik uc yıllık bir ilişkide.
Yada sevgilisini bırakır, diğer cocukla konuşur kısa sürede ayrılır, yaşayarak görür. Bunca zaman harekete geçmeyip beni yedekte tutan kişi icin bana değer veren birini ben bırakmazdım

Uc yıldan fazla sevgili olduğu kişiyi, gecmiste hicbirsey yaşamadığı dünkü adam jcin bırakırsa, yazik etmiş olur. O çocukla mutlu olacağını sanmıyorum, bu güne kadar adam harekete geçmemiş çünkü. Isteyen erkek o kadar beklemez , o sure icinde kimlerle gorustu, bu kizi tercih etmemis.Bir beraberlikte verilen emeğe saygı duyulmalı diye düşünüyorum.cubku kimse bulunmaz hint kumaşı degil, her zaman herkesten daha iyi biri var. Bu mantikla daha hos birini görünce yanimizdaki insani birakalim.Dusuncenize saygi duyuyorum ama sadakat sadece evlilik içinde degil sevgililikte de olmalı diye düşünüyorum. Ustelik uc yıllık bir ilişkide.
Yada sevgilisini bırakır, diğer cocukla konuşur kısa sürede ayrılır, yaşayarak görür. Bunca zaman harekete geçmeyip beni yedekte tutan kişi icin bana değer veren birini ben bırakmazdım
Malesef memleket 'çok emek verdim' diye sevmedikleri adamlari bırakmaya kıyamayan kadınların mutsuz evlilikleri ile dolu. Sevgiliyken sağa sola bakabilecek kadar aklı karışık biri evlenmesin. Tek dediğim bu.

Back
X