• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve ailem :(((

Kubram66

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
9
0
6
30
Selam kızlar daha öncede bi konu acmıştım erkek arkadaşımla ilgili ve erkek kuzenimle ilgili...
Çok şükür erkek arkadaşımla 3. Ayımıza girdik aramızda herşey güzel gidiyor güven sorunu olmuyor benide kesinlikle üzmüyor belki daha çok yeni ama umarım hep böyle kalır... Erkek arkadasım babamın kuzeninin oglu oldugu icin akraba yani uzaktanda olsa kendisi Türkiye'de ve ben almanyadayım sorun şu Türkiye'de cok kıskanç bi amcamın oglu var bana daha önce dayak bile atan... :( ( okuyanlar bilir )
Herşeyime karışır yazın asla rahat vermez cok sinirli deli bîrisi... Erkek arkadaşımla arkadaslardı ve aynı sehirdeler daha sonra kuzenim ögrendi bunu ne küfürler ne tehditler savurdu bana ve tabikide erkek arkadasıma böyle birşey asla olamazmış aramızda ( kendisi erkek arkadaşımın ablasıyla cıktı kimsenin haberi yok ) kendi yaparken iyi biz yapınca kötü neyse sagda solda erkek arkadasımı kötülemiş amcamın kızıyla çıkıyor serefsiz bilmem neler neler... Aradan 1 ay geçti ve kuzenim babamı aradı cok affedersiniz bunu yazıyorum ama demis kızın or...... Yapıyor amca şunla çıkıyor söle böle tabi babam karsı böyle seylere etmediği küfür kalmadı eger böyle birşey Birdaha duyarsam senin ölünü çıkartırım bu evden gibi seyler ve ağza alınmıycak seyler :( şimdi konuşmuyoruz babamla.. Kuzenimde Türkiye'deki aileme herkese kötülemiş sölemiş beni.. Erkek arkadaşımın ailesi biliyor beni bi sorunları yok ama babam asla vermem ona diyor tek sebeb sevgili olup evlilik olmazmış bize tersmiş öyle seyler yani görücü usülü olcakmıs:( erkek arkadasıyım çok iyi hep destekçi bana tabiki oda üzülüyor bu duruma senin iyiliğin icinse ayrılalım dedi baban dövmesin falan dedi ki yapar biliyorum :( ama ayrılmak istemiyorum bu devirde kim görücü usulü evleniyor kızlar ..... Cok kötü baskı altındayım ne annem destekçi ne ablam ... Napcam bilmiyorum
Teşşekürler okuduğunuz icin :*

Sen okuyor musun çalışıyor musun ??
Ve babanız neden böyle birşeyi savunuyor nasıl açıklıyor sana bunu ?
Araya girecek bir aile büyüğü de yok mu ?

Sen okuyor musun çalışıyor musun ??
Ve babanız neden böyle birşeyi savunuyor nasıl açıklıyor sana bunu ?
Araya girecek bir aile büyüğü de yok mu ?
Ben çalışıyorum
Sevgili olayı tersmiş kuzenime herkes hak verir ailem akraba ister herzaman yabancı olmaz ama şimdi buna karşı çıkıyorlar :(
Var... Ama babam kimseyi dinlemez dedigim gibi sevgili olayı ortaya cıktıkdan sonra asla olmaz kimsede onaylamaz bunu:(

Eğer seviyosan kimseyi dinleme ve kimseye susma. Cidden sinirlendim amcaoğlun kim oluyomuşta karışıyomuş ben olsam birbirine katmıştım sülaleyi

Ben çalışıyorum
Sevgili olayı tersmiş kuzenime herkes hak verir ailem akraba ister herzaman yabancı olmaz ama şimdi buna karşı çıkıyorlar :KK43:
Var... Ama babam kimseyi dinlemez dedigim gibi sevgili olayı ortaya cıktıkdan sonra asla olmaz kimsede onaylamaz bunu:KK43:
Biraz zamana bırak bakalım baban elbetteki ikna olur . Yaşlarınız kaç bu arada ?

Kuzenin kim oluyor ya , hadsize bak sen . Babam 3 kurusluk o adi kuzenine laf soylemeyip sana ne baski yapiyor, kacinci kusaktayiz yahu pes! Agirliginizi koyun ortaya , kucuk mu yasin neden boyle bu insanlar?

Ayy inanmiyorum ne bicim insan bunlar yya allah akil fikir versin bu cahillere sizinde Allah YARDIMCINIZolsun . Daha yeniymis erkek arkdsnz gerçekten tanidiginiza inaniyorsaniz sonradan pişman olmayacaksnz ailenize rest çekin yani en azindan ben öyle yapardim. Ama iyi düşünmek karar vermek lazim.

Zamanla hersey yoluna girer. Siz istikrarlı şekilde askinizi yasarsaniz,dag olsa duramaz onunuzde ;)

Bune ya ne bicim Aile ,kusura bakma ama ben öyle kuzene telefon acar haddini bildirirdim ...
Ne demek dayak atmak ? Ozel hayatina karismak , kime ona bu hakki veriyor ?
annen baban neden haddini bildirmiyorki ?

hayretler icinde okudum yazdiklarini , sinir oldum.
.

Madem sevgili olduğunuz için baban istemiyor ve ayrılmanızı istiyor. Siz de ayrılın. Sonra oğlan anne ve babasıyla istemeye gelsin ve görücü usulüyle evlenin:KK58:

• Beğen
Reactions: twe
kuzeninmi ne sikayet etsene onu almanyada kadin haklari var cicim

bu konuları okudukça inanılmaz üzülüyorum. sene 2014 hatta bittiyor bile. ve aileye ,kuzene bak. nasıl bir kafa bu.

Aklıma ilk gelen şey "akrabayla evlenme konusunda" kuzenin gözü olduğu... Görücü usulünü kabul ediyorlarsa kaçmayı da kabul ederler. Evlen gitsin işin gücün var nasıl olsa.

sevgiliyin ailesi gelip seni istese olacakmis galiba
senin kuzen isi b.. etmis
simdi ayrdildim de sen, yazinda gelsinler isteesinnler olmazmi : )

kuzene bak sen.o kim oluyorda seni el aleme kötülüyor,babana kötülüyor ve en önemlisi o kim oluyorda seni dövüyor.
resmen aile içi meselelere karışıyor.
yalnız sevgilin keşke "senin iyiliğin için ayrılalım"kelimesini kullanmasaydı ve keşke sizde ayrılmayı aklınızın ucundan geçirmeseniz.birbirinizi seviyorsanız dimdik durun aşkınızın ve herkesin karşısında.kuzenmiş oymuş buymuş kimse engel olamaz size.inşallah herşey istediğin gibi olur.

Yaşın küçük dur bakalım daha...Üstelik cicim aylarındasınız, siz sadece dürüstçe sevginizin arkasında durun,zamanla herkes kabullenir ilişkinizi.

Kurusa bakma da baban da ayrı bir manyakmış,

ne demek illa görücü üsulü olacak tek sebep buysa çok saçma.

hani çocuğun ailesini tasvip etmez o yüzden karşı çıkar anlarım da.

kuzenin de ayrı bir psikopat çocuğun ablasıyla ayrıldı filan da aklınca intikam mı alıyor?

Back
X