• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ailesi kafama pek yatmiyor

blabla0123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
31
6
86
Herkese merhaba,

cok dusundum bunu yazsammi yazmasammi diye ama yinede yazmaya karar verdim. sevgilim benim kafama yatmiyor, yani yaptiklari kafama hic yatmiyor. fikir uyusmamazligi var aramizda ve buyuzden ailemde artik sicak bakmiyor bu olaya. uzun yillardan beri beraberiz ve sevgilim artik resmiyet istiyor ama ben cok kararsizim. sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu. ben hayatim boyunca boyle seyler gormedim ama artik bunlar beni tedirgin etmeye basladi. ortada birsey yokken herseyden supheleniyor ve kimseye guvenmiyor. bana bile guvenmiyor okadar yildir beraber olmamiza ragmen. bu guvensizlik yada suphe duygusu benimle alakali birsey degil ve bunu bircok kez onunla konusmaya calistim doktora gitmek icin ama istemedi. Ve beni bircok seyde kisitliyor, bana normal gelen seyler ona gore normal degil yani bu konuda cok carpisma oluyor. hemen cok sinirlenen birisi ve surekli ben yatistirmak zorunda kaliyorum durumlari. Ve surekli hersey hakkinda soyleniyor yani hicbirseyi begenmiyor. Simdi size sromak istedigim su: ben sevgilimi seviyorum ama bu durumlar kafami ck karistiriyor neyapacagimi bilmiyorum, ailem pek sicak bakmiyor ama biz yillardir beraberiz. ve eger ayrilirsam onu sanki yuz ustu birakmis gibi olurmuyum> ayrimak dogru bir kararmi onuda bilmiyorum bana lutfen yardimci olurmusunuz kizlar?

tesekkurler

Bu kadar zaman sevgili olmak daha doğrusu böyle tartaklanmak filan da dahil olduğu bir ilişkide yaşamadığınız ne kalmış? Tüketmişsiniz zaten ilişkiyi. Onsuz nefes alamam çok aşığım demiyorsan yol ver gitsin. Böyle evli gibi ilişkide herşeyi tüketip sonra da evlenenler zaten mutlu olmuyor ki...

İnsanlar evlenip boşanıyor allah aşkına şu vicdan işini bi bırakın ne demek onu bıraksam yüz üstü kalır mı sizi tartaklayan adam değil yüz üstü tepe üstü kalsın efendim...

Yol yakınken dön zira dönmezseniz üzgünüm ama o yolun sonunda sizi koca bi uçurum bekliyor sanırım

Herkese merhaba,

cok dusundum bunu yazsammi yazmasammi diye ama yinede yazmaya karar verdim. sevgilim benim kafama yatmiyor, yani yaptiklari kafama hic yatmiyor. fikir uyusmamazligi var aramizda ve buyuzden ailemde artik sicak bakmiyor bu olaya. uzun yillardan beri beraberiz ve sevgilim artik resmiyet istiyor ama ben cok kararsizim. sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu.

Buradan sonra okunmayacak kadar önemsiz olmalı sizin için .
Tartakladı
Sevgilisiniz hala
Evlenseniz mi acaba ?

Evlenin yazarsınız buraya
eşimden şiddet görüyorum ne yapmalıyım ?

Yapmayın şunu kendinize yapmayın . Def edin gitsin

Eğer evlenirseniz çok geçmeden burda bu seferde ‘kocam beni dövdü, pişmanım , çocuğum var boşanıyorum ‘ temalı konularınızı okuruz .
Aileniz birşey dese , dedirtmezsiniz yaşınız kaç bilmiyorum ama bizim kadınlarımız/genç kızlarımızda da aile birşey dese Çata çat kavga edip ,özgürlük ilan etme , sevgiliyi gelince tartaklanmaya müsade etme moda oldu .

Şiddet uygulayana da , uygulanana müsade edene de saygım yok . Sizin kendinize saygınız olsun , iş resmiyete dökülmeden kurtulun , sonra da şükredin .

Herkese merhaba,

cok dusundum bunu yazsammi yazmasammi diye ama yinede yazmaya karar verdim. sevgilim benim kafama yatmiyor, yani yaptiklari kafama hic yatmiyor. fikir uyusmamazligi var aramizda ve buyuzden ailemde artik sicak bakmiyor bu olaya. uzun yillardan beri beraberiz ve sevgilim artik resmiyet istiyor ama ben cok kararsizim. sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu. ben hayatim boyunca boyle seyler gormedim ama artik bunlar beni tedirgin etmeye basladi. ortada birsey yokken herseyden supheleniyor ve kimseye guvenmiyor. bana bile guvenmiyor okadar yildir beraber olmamiza ragmen. bu guvensizlik yada suphe duygusu benimle alakali birsey degil ve bunu bircok kez onunla konusmaya calistim doktora gitmek icin ama istemedi. Ve beni bircok seyde kisitliyor, bana normal gelen seyler ona gore normal degil yani bu konuda cok carpisma oluyor. hemen cok sinirlenen birisi ve surekli ben yatistirmak zorunda kaliyorum durumlari. Ve surekli hersey hakkinda soyleniyor yani hicbirseyi begenmiyor. Simdi size sromak istedigim su: ben sevgilimi seviyorum ama bu durumlar kafami ck karistiriyor neyapacagimi bilmiyorum, ailem pek sicak bakmiyor ama biz yillardir beraberiz. ve eger ayrilirsam onu sanki yuz ustu birakmis gibi olurmuyum> ayrimak dogru bir kararmi onuda bilmiyorum bana lutfen yardimci olurmusunuz kizlar?

tesekkurler
(tartakladı )Buradan sonra okunmayacak kadar önemsiz olmalı sizin için .
Tartakladı
Sevgilisiniz hala
Evlenseniz mi acaba ?

Evlenin yazarsınız buraya
eşimden şiddet görüyorum ne yapmalıyım ?

Yapmayın şunu kendinize yapmayın . Def edin gitsin

İleride artık yatıştırmaktan yorulacaksın eziyet gibi gelecek sana ve sevgi kalmayacak belki de İyi düşün

Herkese merhaba,

tesekkurler

Siz ondan ayrıldınız diye sizi polise şikayet edemez. Ama siz onu size fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı için polise şikayet edebilirsiniz. Ki bence etmeliydiniz. Ayrıldığınızda duygu sömürüsü yapmaya kalkarsa “şikayet etmediğime şükret” deyin.

SAKIN SİNİR HASTASI BİRİSİ İLE EVLENME ANNEM SİNİR HASTASI NELER YAŞADIĞIMI BABAMLA ABİM VE BEN BİLİYORUM HAYATIN KARARARIRRRR SAKINnnnN

anlattıklarınıza göre kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden biri bu olur

saygı bitince belirttiğiniz o sevgi de kalmıyor..

Tartakladı kısmını kadar okudum gerisine gerek bile duymadım. Sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz. Ayrıl hiç düşünme, azıcık kendine değer veriyorsan ayrıl.

Yol yakınken ayrıl derim
Evlenince emin ol daha zor olacak
Tartaklamak ne demek ya nasıl müsade edebiliyorsun

Herkese merhaba,

tesekkurler
Seni hırpalıyor ve sen hala ona sevgilim mi diyorsun. Kardeş hiç mi tv izlemiyorsun. Kendine saygi duy kaliteli davran. Bu adama da yol ver gitsin. Kadin cinayeti kurbani mi olmak istiyorsun.
Balık baştan kokar uzak dur

Back
X