- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi blabla0123
Herkese merhaba,
cok dusundum bunu yazsammi yazmasammi diye ama yinede yazmaya karar verdim. sevgilim benim kafama yatmiyor, yani yaptiklari kafama hic yatmiyor. fikir uyusmamazligi var aramizda ve buyuzden ailemde artik sicak bakmiyor bu olaya. uzun yillardan beri beraberiz ve sevgilim artik resmiyet istiyor ama ben cok kararsizim. sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu. ben hayatim boyunca boyle seyler gormedim ama artik bunlar beni tedirgin etmeye basladi. ortada birsey yokken herseyden supheleniyor ve kimseye guvenmiyor. bana bile guvenmiyor okadar yildir beraber olmamiza ragmen. bu guvensizlik yada suphe duygusu benimle alakali birsey degil ve bunu bircok kez onunla konusmaya calistim doktora gitmek icin ama istemedi. Ve beni bircok seyde kisitliyor, bana normal gelen seyler ona gore normal degil yani bu konuda cok carpisma oluyor. hemen cok sinirlenen birisi ve surekli ben yatistirmak zorunda kaliyorum durumlari. Ve surekli hersey hakkinda soyleniyor yani hicbirseyi begenmiyor. Simdi size sromak istedigim su: ben sevgilimi seviyorum ama bu durumlar kafami ck karistiriyor neyapacagimi bilmiyorum, ailem pek sicak bakmiyor ama biz yillardir beraberiz. ve eger ayrilirsam onu sanki yuz ustu birakmis gibi olurmuyum> ayrimak dogru bir kararmi onuda bilmiyorum bana lutfen yardimci olurmusunuz kizlar?
tesekkurler
Şimdiden ufak ufak tartaklayan adam evlendikten sonra seni pamuklara falan saracak diye düşünmüyorsun heralde? Şimdi ayrılması mi daha kolay? Yoksa kucağında bir iki çocukla ayrılması mi? Kendini ondan daha çok sev. Yıllarını daha da heba etme o adama dicem de gerçekten adam gibi adamlara ayıp olacak ya. Neyse ban yemeden konuşmamı burda kesiyorum.