• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ailesi kafama pek yatmiyor

Herkese merhaba,

cok dusundum bunu yazsammi yazmasammi diye ama yinede yazmaya karar verdim. sevgilim benim kafama yatmiyor, yani yaptiklari kafama hic yatmiyor. fikir uyusmamazligi var aramizda ve buyuzden ailemde artik sicak bakmiyor bu olaya. uzun yillardan beri beraberiz ve sevgilim artik resmiyet istiyor ama ben cok kararsizim. sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu. ben hayatim boyunca boyle seyler gormedim ama artik bunlar beni tedirgin etmeye basladi. ortada birsey yokken herseyden supheleniyor ve kimseye guvenmiyor. bana bile guvenmiyor okadar yildir beraber olmamiza ragmen. bu guvensizlik yada suphe duygusu benimle alakali birsey degil ve bunu bircok kez onunla konusmaya calistim doktora gitmek icin ama istemedi. Ve beni bircok seyde kisitliyor, bana normal gelen seyler ona gore normal degil yani bu konuda cok carpisma oluyor. hemen cok sinirlenen birisi ve surekli ben yatistirmak zorunda kaliyorum durumlari. Ve surekli hersey hakkinda soyleniyor yani hicbirseyi begenmiyor. Simdi size sromak istedigim su: ben sevgilimi seviyorum ama bu durumlar kafami ck karistiriyor neyapacagimi bilmiyorum, ailem pek sicak bakmiyor ama biz yillardir beraberiz. ve eger ayrilirsam onu sanki yuz ustu birakmis gibi olurmuyum> ayrimak dogru bir kararmi onuda bilmiyorum bana lutfen yardimci olurmusunuz kizlar?

tesekkurler

Şimdiden ufak ufak tartaklayan adam evlendikten sonra seni pamuklara falan saracak diye düşünmüyorsun heralde? Şimdi ayrılması mi daha kolay? Yoksa kucağında bir iki çocukla ayrılması mi? Kendini ondan daha çok sev. Yıllarını daha da heba etme o adama dicem de gerçekten adam gibi adamlara ayıp olacak ya. Neyse ban yemeden konuşmamı burda kesiyorum.

Herkese merhaba,

cok dusundum bunu yazsammi yazmasammi diye ama yinede yazmaya karar verdim. sevgilim benim kafama yatmiyor, yani yaptiklari kafama hic yatmiyor. fikir uyusmamazligi var aramizda ve buyuzden ailemde artik sicak bakmiyor bu olaya. uzun yillardan beri beraberiz ve sevgilim artik resmiyet istiyor ama ben cok kararsizim. sevgilim cok cabuk sinirlenen birisi ve bu yil beni bir cok kez tartakladi hirpaladigi oldu. ben hayatim boyunca boyle seyler gormedim ama artik bunlar beni tedirgin etmeye basladi. ortada birsey yokken herseyden supheleniyor ve kimseye guvenmiyor. bana bile guvenmiyor okadar yildir beraber olmamiza ragmen. bu guvensizlik yada suphe duygusu benimle alakali birsey degil ve bunu bircok kez onunla konusmaya calistim doktora gitmek icin ama istemedi. Ve beni bircok seyde kisitliyor, bana normal gelen seyler ona gore normal degil yani bu konuda cok carpisma oluyor. hemen cok sinirlenen birisi ve surekli ben yatistirmak zorunda kaliyorum durumlari. Ve surekli hersey hakkinda soyleniyor yani hicbirseyi begenmiyor. Simdi size sromak istedigim su: ben sevgilimi seviyorum ama bu durumlar kafami ck karistiriyor neyapacagimi bilmiyorum, ailem pek sicak bakmiyor ama biz yillardir beraberiz. ve eger ayrilirsam onu sanki yuz ustu birakmis gibi olurmuyum> ayrimak dogru bir kararmi onuda bilmiyorum bana lutfen yardimci olurmusunuz kizlar?

tesekkurler
ya hu böyle adama sevgilim demişsin pesss...Böyle adam için yüzüstü bırakmış olurmuyum demişsin 2.pess..Ya hu bazı kadınlar gerçekleri neden göremiyorlar neden ?neden görmek istemiyorsunuz ve neden kendi değerininzi bilmiyorsunuz?Sevgiliyken seni hırpalayan adam sana evlenince neler yapmaz ,bunu hiç mi sağlıklı kafayla düşünemiyorsun.Bence düşün taşın ,bu adamdan bir halt olmaz sevgili falan bile deme .Kafanın uyuşmadığı şizofren olma ihtimali olan (kimseye sana güvenmeyen ,şüpheci,sinirli) bir adamdan bu genç halinde ne umuyorsun.

Adam olsaymış ayrılmazdın, yarı yolda bırakmazdın. Onun saçmalıkları yüzünden ayrılmak zorunda kalacaksın. Hiç de vicdan azabı çekme. Şimdiden şüphe varsa kafanda hiç düşünme ayrıl... Evlenince daha beter olur.

ayrılmalısın bak burda bu kadar ınsan soyluyor pişman olursun evlenmeden bunları yapan evlenınce neler yapar... evlenmeden hıçbir sorunu olmayanlar bile sorun çıkarıyor...

Kimseye güvenmiyor sana bile güvenmiyor ama seninle evlenmek istiyor.ilgincc :KK12:
Birde fikir çatışması var diyorsun kendi fikrimi söyleyeyim bana göre evlilikte en büyük sorunlardan biri fikir uyusmazligidir ayrılın gitsin niye vicdan yapiyorsunuzki kocanız değil sonuçta evlenip boşanmaktansa şimdiden ayrılın Allan karşınıza daha hayırlı değeriniz bilecek insanla karşılaştirsin :KK200:

Psikoloji-sosyoloji sorunları var yoksa bunca seneden beri tanıdığı kişi yakın zamanda hayat arkadaşı eşi olsun istiyorsa böyle davranmadı anormal sıkıntısı neyse sanırım seni kaybetmekten korkuyor endişe bozukluğu olabilir tedavi olsun yoksa ikinizede yazık olur

Seni hırpalıyor ve sen hala ona sevgilim mi diyorsun. Kardeş hiç mi tv izlemiyorsun. Kendine saygi duy kaliteli davran. Bu adama da yol ver gitsin. Kadin cinayeti kurbani mi olmak istiyorsun.
Balık baştan kokar uzak dur

Tv'deki rezil diziler programlar bunun sebebi aslında. Kadına şiddeti tacizi hayır'dan anlamayan her adımını takip eden kıskanç keko maço tipleri göstere göstere aşık olan adam bunları yapar fikrini empoze ediyorlar. Sonra bu tiplerle karşılaşınca aşık olduğunu ayaklarının yerden kesileceğini sanıyor bunlar da. Ayakları yerden kesiliyor ama adam bunu boynundan tutup duvardan duvara çarparken. Bir insan daha sevgiliyken bile bunların yapılmasına nasıl izin verir kendisine ya. Aklım almıyor gerçekten.

Aynı benim eski sevgilim. Demekki bütün hanzolarin ortak hareketleri... ben 1 seneme yanarım. Sadece zaman kaybı . Nasıl öyle bir okuzu hayatıma almisim nasil yakistirmisim iyy. Senin bide 7 sene... ilerde seni nasil mutsuz ettigini zaman kaybi olduğunu ,böyle bir insanla yıllar geçirmenin utanç verici olduğunu anlayacaksın. Eşimin tırnağı etmez ,eşim nereee o nere dersin umarım sen de benim gibi.

Back
X