Sevgilim ve akraba sevgisi

Sizin aile ilişkileriniz iyi değil diye sevgilinizi de ailesinden akrabalarında soyutlamaya hakkınız yok. 1 hafta akrabalarıyla görüşse ne olur kaldı ki bu insan hala kızının nikahına ve nikah yemeğine de katılamayacaksa ne yapacak ayıp denen birşey var sırf sevgilinizi alıkoymak için nikah yapmadılar herhalde ya da yemek demek ki düğün yapmıyorlar yemek veriyorlar ne yacapacaklarını size sorup yapacak değiller size inat yapıyorlar sanki öyle anlatmışsınız ki yani.

Siz demek ki akrabalarınızn nikahına düğününe de katılmıyorsunuz amcası arabası varsa bizi şuraya götür diyemez mi? şimdiden böyle yapıyorsanız evlenince hiç görüşmek gidip gelmek istemezsiniz bunun bayramı seyranı var yazık arada kalır çocuk.

Hım; bunlar hep sorun...
Bizde de misafir geldi mi on kişi birden geliyor. Gelinler sürekli hürmet saygı nefes almıyorlar, mecbur idare ediyorlar.
Ha! Çekilir mi hayır çekilmez.
Ben evin kızı olduğum halde bazen yeter ula diye bağırasım geliyi.

Anlayacağınız siz yapamazsınız, öyle görünüyor.

Ailesinin sehrinde yasamak istiyor. Ben calisirsam baska sehir olurmus anca. Kpss falan kazanmam lazim cok ugrasiyorum okul bitmek uzere ama atanamazsam ayni sehirde olucaz
Başka şehirde olsanız bu sefer yatılı misafirliklerden şikayetçi olabilirsiniz eğer çok çok uzak mesafe olursa pek gelip gidemezler belki. Bu durum sizin için hep bir sorun olacak gibi. Iyi düşünüp tartın

Ayrı dünyaların insanısınız,ayrılın çocuğum

Nikah yemegini ben ilk defa duyuyorum oyle bisey mi var
Düğün tercih etmeyen çiftler nikahtan sonra bir yemek verebiliyorlar. Benim cevremde de çok yaygın değildir ama abes bir durum da değil. Konu sahibinin adet uyduruyorlar diye buna takılması normal gelmedi bana. 3 gün 3 gece düğün yapsalar ne olacaktı acaba :)

Yeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgilim akrabalariyla cok icli disli bu ailesindede ayni hatta ondan daha fazlalar. Oyle yakinlarki sevgilimi amcasi arar bizi arabayla al gel derler sevgilim hayir deyince babasini ararlar sevgilim gitmek zorunda kalir. Ama cogu zamanda o gider zaten. Birbirlerine cok baglilar. Bense akrabalik iliskisi cok iyi olmayan biriyim. Ailemlede sorunlarim var. Sevgilim son 1 haftadir hergun akrabalariyla. En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Sevgilini boyle kabul ettin bastan kabul etmeseydin diyenler olabilir ama biz Üniversitede tanistik yani sevgili olduğumuzda baska sehirdeydik memleketine döndüğünde anladim bu akraba sevdalarini. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum uyku tutmuyor.
Bu konulari cok fazla konustuk her seferinde daha 2 gun once kendime ceki duzen vercem bundan sonra surekli gitmicem demisti
ne kadar güzel bir özelliği, kötü birşeymiş gibi anlatmışsısınız..

Bu konusa sorun yapışık olmaları ,
Amca istediğini yaptırmak için babasını arıyor,o da mecbur yapıyor .
Bu siz evlenince de böyle olacak .
Üzgünüm sevgiliniz birey değil malesef ipli kukla

Yeni uyeyim nerden baslasam bilmiyorum bugun kavga ettik. Sevgilim askerden geldi su ara is ariyor 1-2 aydir da evde. 2.5 yildir sevgiliyiz aileler tanisti okulum bittiginde evlenmeyi düşünüyoruz.
Sevgilim akrabalariyla cok icli disli bu ailesindede ayni hatta ondan daha fazlalar. Oyle yakinlarki sevgilimi amcasi arar bizi arabayla al gel derler sevgilim hayir deyince babasini ararlar sevgilim gitmek zorunda kalir. Ama cogu zamanda o gider zaten. Birbirlerine cok baglilar. Bense akrabalik iliskisi cok iyi olmayan biriyim. Ailemlede sorunlarim var. Sevgilim son 1 haftadir hergun akrabalariyla. En son ki kavgamizda sabah hala kızının nikahina gitti aksamda nikah yemegi olacakmis zaten kac gündür hergun akrabalar bulusuyor resmen bulusmak icin garip garip adetler cikariyolar.
Sevgilini boyle kabul ettin bastan kabul etmeseydin diyenler olabilir ama biz Üniversitede tanistik yani sevgili olduğumuzda baska sehirdeydik memleketine döndüğünde anladim bu akraba sevdalarini. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum uyku tutmuyor.
Bu konulari cok fazla konustuk her seferinde daha 2 gun once kendime ceki duzen vercem bundan sonra surekli gitmicem demisti
Sizin akraba ilişkilerinizin iyi olmaması size özgü her ailenin bir yapısı var ve bu durum da asla değiştiremezsiniz artık oturmuş bir aile ilişkileri var çünkü ya bu şekilde olduğu gibi kabul edip hoş göreceksiniz ya da buna dayanamayıp size sıkıntı oluyorsa yol yakınken ayrılacaksınız onlar o şekilde devam eder siz evliliğe döküp işi ilerlerseniz ve bu şekilde onu baskılamaya çalışırsanız siz kötü olursunuz kendinize bu açıdan güvenmiyorsanız bence ayrılın en mantıklısı bu sizin için böylece ne hayatı kendinize ne de ona zindan etmiş olursunuz

Okulun bittiğinde evleneceksiniz de iş aş ne durumda?
Adam işsiz, aranızda iletişim sorunu var hele dur şu sorunları çöz de evlenme işini o zaman düşünün.
Bir de demek ki onların akraba ilişkileri daha sıkı ne var bun da? Adama neden kuzeninin nikah yemeğine gittin diye mi kızdın? Ve adam da bir şey demeden kabul etti öyle mi?

Bak kızım bu adam böyle yetişmiş. Bunu değiştiremezsin. Ha, evlenene kadar sana değiştim numarası yapar evlenince eskiyedönersiniz benden söylemesi... Çünkü, erkekler aie bağları konu oldu mu kolay kolay karşı gelemiyorlar..

Bu siteye yeni uye oldum sirf bunu sorabilmek icin o yuzden yanlis birsey mi yapiyorum bilmiyorum 2den beri uyumuyorum. Babasi araba kullanamiyor ve akrabalardan da pek kullanan yok bu yuzden sevgilimden istiyorlar hep bunu onceden daha cok abartiydi her gun birini hastaneye falan goturuyordu sadece sevgilim mesgul degilmis gibi. Gece calisiyordu sabah uyumadan akrabalarinin islerini halletmeye gittigi oluyordu ben ilk bastan beri sevdigim icin yavas yavas sakince anlatmaya calistim banada cok seyler dedi aileme haftada 1 kesin gideriz onlarda gelir her hafta. iste akrabalarim gelirse bisey diyemem ne kadar gelirlerse gelsin ayip olur denmez falan.
Şimdi askerden dönmüş işi yokmuş. E bu arabayı kim aldı gökten inmediyse. Babası aldığı için babası isteyince götürecek mecburen.

Back
X