Sevgilim ve Anlamsız Tavırları

Farkındayım ama seviyorum.Tabi sevmem ona böyle davranma hakkını vermiyor.Sadece kafam karışık ve aynı durumda olsaniz sizler ne yapardiniz merak ediyorum
Bu sekilde davranan bir insani sevmek.. Bilemiyorum mantikli gelmiyor arkadasim.
Ben olsaydim istedigin gibi birini bul der ayrilirdim. Sansli olanlar disinda çoğumuz ilk tanistiklarimizla evlenmedik zaten , yanlis durumlarda ayrildik.

Sen annenin babanın biriciğisin hiçbir paşa beyi sana böyle davranamaz. AYRIL kesinlikle sonra çok pişman olursun

Ayrica sana su an bunu diyen yetersiz goren sıkılan evlenince aniden büyülü bir sekilde degismeyecek. Aldatacak hatta.

İstediği alır derken canim..o kadar çok mutsuzum ki bende.Ne vermedim ne yetmedi de bana bu saygısızlığı yapıyor diye.Ayrılırsam belki çok üzüleceğim ama sonunda mutlu olacağım bununda farkındayım
İnsanların her istediğini vermek zorunda değilsin. Karakterini, kendine olan saygını, özgüvenini ... Alıp gidecek bu adam eğer sen zamanında kendini toparlamazsan . Bence ...

Aşk değil bu takıntılı bir baglanma bence. Kimse kimse olmadan ölmüyor Allah aşkına bırakın sizi aşağilayan adami biterse uzulen sadece siz olursunuz o neden bitti diye dusunmez bile. Nefret ediyorum her yer bunlarla dolu siz de onu bu fikirsiz tavirlariyla aşagilayin gorsun

sen böyle bir ilişkiyi mi hakettiğini düşünüyorsun? sana tek sorum bu.

Hanımefendi hiç aramayın siz artık bu adamı.Sizi aradığında da açmayın.Çok yetersizim kendimi geliştirmem gerekiyor.Vaktim yok bu yüzden sana ayıracak.Haydi uğurlar ola yazın.

Siz olsanız ne söylersiniz diye sormuşsunuz üyelere
Ezik, sinik ve korkak olmayan hiç bir kadın
Kendini böyle aşağılayan bir adama seviyorum diye katlanmaz
O sizi sevmiyor ki
Kendi aklındaki kadın profiline sokmaya çalışıyor
Öyle olmayıncada acizliğini size empoze ediyor
Eğer hayalinizde sürekli eleştirildiğiniz
Değiştirilmeye çalışıldığınız
Aşağılandığınız bir ilişki varsa size kimse ayrıl demez
Ama seviyorumlar kimseye mutluluk getirmedi bu dünyada
Bir kadın defalarca ısınabilir isterse
Adam mı kalmadı bu kadar korkuyorsunuz yalnız kalmaktan