Sevgilim ve arkadaşım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nzfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
44
0
36
Denizli
mrb arkadaslar öncelikle anlatmaya söyle basliyim. Beni sevgilimle tanistiran kisi Benim en yakinim arkadasim Meltem .. tanisdik anlastik bu böyle bir sene sürdü simdi yaklask 6 aydir beraberiz .. Sorun Sevgilimin arkadasimla benim görüsmemi istememesi.. Sevmiyor onu artk nefret ediyo bile diyebilirim .. nedenler onun bazi davranislari iliskileri vs. bitürlü orta yolu bulamadm .. en son nrdeyse ayrilmanin esigindeydk bu arkadasm yznden.. cogu zaman tartismalar cikdi.. ben kizi savunmuyorm yapdigi bazi seyler gercekten hata ama bu bizi baglamaz.. ama kiz gercekten cok iyi biri .. biz onunla ayni okullara gittik kardes gibiydik .. hep beraber konusrdk beraber dertlesirdk bi kardesim olsa bukadar anlasmazdk .. sevgilim konuyu konusmani istemiyorm ama hayat tabi senin diyerek kapatti.. :53::43: "hayat senin" bu aslinda konusursan cok kirilirm ve kiyamet kopar demek gibi bisi .. napmaliyim bilmiyorum ..:18: tabikide Sevgilim öncelikde onu cok seviyorum benim iyiligimi düsündügü icin böyle diyo ama oda kac yillik arkadasm ..

arkadaşım işin çok zor...arkadaşının yanlışlarına seni de sürüklemesinden korkuyordur ya da başka bir sebeb vardır.aynı şeyi bende yaşamıştım.eşim sevgiliyken kardeş gibi yakın olduğum bir arkadaşımla görüşmemi istemiyordu.aslında bende senin dediğin gibi arkadaşımın yanlışlarını biliyordum ama çocukluktan beri herşeyimize ortak olmuştuk bu yüzden zaman zaman benide sürüklediğini bilsemde kıyamıyordum.ben eşime eğerki sana yada bana yada ilşkimize herhangi bir zarar verirse ancak ozaman arkadaşlığımı bitiririm bunun için bir gerekçe olmadan bitiremem ama sen istemiyorsan görüşmezsin olur biter demiştim.hatta bir ara aralarında benim bilmediğim bir şeyler mi yaşandı diye de düşünmüştüm.bir yandan her zaman olduğu gibi arkadaşıma doğru yolları gösterirken bir yandan da ilişkimi korumaya çalışıyordum.ama ne yaptıysam arkadaşıma faydalı olamadım yanlışlarına yeri gelip ortak olmaktan yoruldum.sonra o kendi dünyasına ben kendi dünyama döndüm.öylede olmalıydı çünkü artık sadece ilişkime değil bana da zararı oluyordu o da bunun farkındaydı sessiz sedasız çekti kendini ben yine onu aradım sordum ama cvp.alamadım.sen bence ilişkinden önce kendine bir zararı varmı onu görmeye çalış...eğer ki varsa ilişkinden çok kendin için vazgeçmelisin...ben çok yaralandım onu doğrularıma çekmek isterken anlamadan ben hata yapmaya başlamıştım...bak şimdi aklıma geldi içim yine burkuldu...

canım galıba arkadasın pek ıyı işler yapmıyo sevgılınde senı suruklemesınden korkuyo ve haklı da senın sevgılının oyle bı arkadası olsaydı sende korkardın ıstemezdın ,bende zararlı ınsanlardan once kendın ıcın uzak dur

canım ilk başta tepki toplayacaksın bi benzeri bnm başımda idi bi erkek için en yakın arkasını terk etti gb sözler ama sen hiç kimseye aldırma gercekten arkadsın yarın öbür gün seninde başına hoş işler açmaycak türden seyler yapıyorsa ilişkini kes bncede ama bu kararı sevgilin istyo die değil kendi huzurun için vermelsn bnun dışında sevgilin de bşiler sezmiş demkki arkdşlıklar malesef gecicı oluyo menfaat girince araya ama ynede son karar senin canım

oluruna bırak. kötü bır ınsansa eğer arkadaşın kes ılışkını.ama sevğılın dedı dıye değl.tamamen kışılığıne etkı edeceğını dusunuyorsan. tabıığ arkadaşın ıyı sevğılın uysuz yapıyorsa arkadaşına durumu anlat tepkı ğostermemelı.:40:

:54:canım sonuçta sen herşeyin farkındasın. arkadaşının yanlışlarını görüyosun onunla beraber aynı yanlışları yapmazsın. aynı şey benmde başıma geldi. benim erkek arkadaşım hiç bi arkadaşımı sevmezdi. konuşmamı istemezdi. bende çok seviyordum o zaman. sevgilimi tercih eder gibi oldum. sevgilim 4 tane çok yakın kız arkadaşımla aramı bozdu. sonunda ne oldu. ayrıldık. değdimi dersen hayır değmedi. yanımda kimse kalmadı. elimde arkadaşlarımla eski günlerden kalma fotoğraflarım kaldı bakıp bakıp ağlıyorum. sakın seçim yapma. eğer bi seçim yapmak zorunda kalırsanda sana şunu diyim sevgili bulunur dost bulunmaz bence. arkadaşınla arana mesafe koy ama ilişkini kesme. umarım kısa zamanda hallolur bu mesele

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz,dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

yrmlarniz icin cok saolun arkadaslar gerckten böyle konularda konusmaya insan cok ihtiyac duyuyor hepnizn yormlarni göz önünde bulundurcam .. :) asla bi tercih yapmam cnkü ikisinin de yeri cok ayri.. arkdasmla bu aralar mesafe koydm öyle tek tük konusuyorz bnu svglime de dedm hic konusma diyor allahim delirticek beni :) hayir diyemiyorm hayir dersem "o degerli ben degersizmiym" gibi düsncek .. ama evet de diyemiyorm cnkü kiz elinde sonunda bana msj aticak yada aricak yada bulusalim dicek dertlesmek isticek byle olncada sözmde duramadm icin ben kendimi yiyip bitircem .. zamana birakiyorm artk napim ..

valla aynı kendi yaşadıklarım aklıma geldi..
bizi sevgilimle arkadasım tanıstırmamamıştı ama..
sürekli onunla görüşmeyi kesmeni istiyorum..arkadaşlığını bitir der dururdu..bende bitirmezdim.. konusurdum..onun yanında sana da değişik şeyler söyliycekler derdi..
belki bana değişik şeyler söylemediler ama..
onun yüzünden arkadaş nasıl satılır tam anlamıyla öğrendim..
en nefret ettiğim kişi için sattı beni..
üstelik bizim aramızı da iyi yapmaya çalışıyodu sürekli..
o kızdan nasıl nefret ettiğimi bildiği halde..
ve o yıl dersaneye yeni yazılmıştık..
onun yüzünden dersaneyi bıraktım..
o yıl üniyi kazanamadım..
dersane parasını gitmediğim halde ödedik..
işte oan sevgilimin haklı olduğunu anladım..ve arkadaşlığımı bitirdim..
kardeşim gibi diyosun..bizi görseydin şaşırırdın..bu arkadaşlık dostluk biter mi diye..
beraberken sevgilime ben nasıl sarılıyosam oda gelir sarılırdı aynı şekilde omzuna yatar otururdu ya abartmıyorum vallai..elini tutardı öperdi..şirinlik yapcak sözde..bende güler geçerdim..dostluktan gözüm kör olmuş:D:D
aklıma geldikçe sinir oluyorum..

yani sonuçolarak..
"BANA ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLİYİM" diye bir söz vardır..
dikkate al derim..
o gitti..bitti..
ama sevgilim hala yanımda bak..
iyi düşünmelisin..

aynı şey banada olmuştu canım hatta daha yeni yeni düzeltebildim durumları.eğer yanlış işler yapıyosa sevgilin haklı ne yazıkki ne kadar da sevsen arkadaşını senin zarar görmeni istemiyo.ben önce tamam konuşmam dedim ama gizliden konuşmaya devam ettim.sonra sevgilim bunu öğrendi.hala der bu konuda güvenimi kaybettin diye.bu hataya düşme derim.arkadaşım sevgilimin gözüne girebilmek için çok uğraşmıştı ve sonunda başardı şimdi konuşuyoruz eskisi gibi.bence durumu kırıcı olmadan arkadaşına anlat.kendini toplasın eğer gerçek dostunsa emin ol çaba gösterir bunun için:34:

O kadar sene tanıdığın, kardeşin gibi gördüğün insandan sevgilin daha mı öncelikli? İlginç.. Tabii yaptıkları ne tür şeyler bilemem ama benim kardeşim dediğim insanı sevmeyen insana hayatımda yer yoktur.

O kadar sene tanıdığın, kardeşin gibi gördüğün insandan sevgilin daha mı öncelikli? İlginç.. Tabii yaptıkları ne tür şeyler bilemem ama benim kardeşim dediğim insanı sevmeyen insana hayatımda yer yoktur.

şu kadar yorum içinde tek katıldığım yorum.. 2 tane can dostum vardır aklına gelebılecek en kötü şeyleri yapsalarda onlar hala benm dostumdur silemem ! heleki sevglim istyo dye asla!

benim iyiligimi düsündügü icin böyle diyo ama oda kac yillik arkadasm ..

eger gerçekten iyiliğiniz için oldugunu düşünüyorsanız demek ki arkadaşınızın yanlış olan davranışları var. o zaman mesafe koyun ama arkadaşınızın yanlış bir insan olmadıgını düşünüyorsanız. arkadaşınızı seçin. tabi illaki bir seçim yapmak zorundaysanız.

valla bence gerçek dostluk diye bir şey yok
gün gelip en canım ciğerim dediğin insanlar arkandan öyle bir bıçaklıyorlar ki senii...
o yüzden eğer sevgilin adam gibi bir adamsa seni 2 gün sonra satcak insanlar için aranızı açma.
benim kankam dostum kardeşim dediğim insanlar bile gün geldi benim yanımda bile neler söyledi.
5 yıllık 2 arkadaşım vardı 3ümüz çok iyi dosttuk sonra ikisi çıkmaya başladı.
geçen arkadaşlarla oturuyoruz ben birşey anlatıyordum
ablam da vardı o duymuş kız olanı benim için erkek olana "salak" demiş sonra da gülmüşler
bundan sonra da bi daha da zerre umrum olmadı valla arkadaşlar dediğin böyle boşver gitsin.

aynısı benim başıma da geldi ama ben senin yerinde değil istenmeyen arkadaş durumundaydım
demem o ki bence arkadaşını hayatından silmeden önce bir düşün altında çok farklı sebepler gizli olabilir.
şahsen benim durum aynen öyleydi o arkadaşıma ayarladığım kişinin pisliği yüzünden uzaklaştırılmak istenen kişi durumuna düştüm.
beraber büyüdüğüm bir arkadaşım vardı, kardeşten öteydik bebeklikten arkadaştık neredeyse.
her gün ama her gün beraberdik, sabah akşam gece, aynı apartmanda otururduk.
ya ben onlarda kalırdım, ya o bizde kalırdı, yediği içtiği ayrı gitmeme durumu vardır ya aynen öyle.
bu arkadaşım öyle çok sosyal biri değildi, hep platonik aşklar yaşardı.
neyse benim arkadaş çevremde genişti.
bi gün bir arkadaşımı tanıştırdım onunla,bu arkadaşım bikaç sene önce benden hoşlandığını söyleyen birisydi ama ben reddettikten sonra tamamen arkadaşca davrandıgından geçti bu durum diye düşünmüştüm.
o kız arkadaşımı o çocukla tanıştırma nedenim de düzgün bir ilişkisi olsun istedim.
ilk zamanlar çok iyidik, çok eğleniyoduk beraber.

ki ikisiyle ayrı ayrı da görüşürdüm. bu çocuk doğum günümde okuluma gelmişti akşama da arkadaşımı da okulundan alacak hep beraber kutlayacaktık.
neyse beklerken laptoptan msnde kuzeniyle konuşuyodu kamera da açıktı kuzenine beni göstererek kız arkadaşım dedi şok olmuştum, anladı idare et şaka yapıyorum dedi.
ben de tamam o zaman dedim ondan sonra sen beni reddetmeseydin şuan 3 senelik sevgilim olacaktın dedi.
ben de bana bak, kardeşim dediğim insanla çıkıyosun, dua et seni seviyor ondan bu dangalalık aramızda kalacak dedim. Ama bir daha asla böyle bir saçmalık görmek istemiyorum dedim.
O gün işim çıktı diyip gitti, daha sonra arkadaşıma beni kastederek, onun çok saçma sapan bir hayatı var özel ünide okuyor, çevresi çok iğrenç, o kızın hareketlerini beğenmiyorum, ne yaptığı belirsiz falan, ilişkileri hep kısa sürüyo vs. gibisinden laflarla görüşmemi istemediğini söylemiş bunları da tesadüfen ortak bir arkadaşımızdan aylar sonra öğrendim.
o kız arkadaşımla kopmadık ama sıradan arada sırada görüşen arkadaşlara dönüştük. mesafelileşti bir anda ve ben aylarca bana görüşmemek için uydurduğu bahanelere anlam verememiştim.
sonra öğrenince her şey dank etti ama yine de sustum gerçeği söylemedim hem o kız arkadaşım ne olursa olsun üzülmesin istedim, hem de aşık olduğu biri sonuçta çok rahat beni suçlu,yalancı,arabozanmış gibi de gösterebilirdi diye sustum.
hala birlikteler, o arkadaşımla da çok nadir görüşürüz.

yani özetle durumu bir anla, araştır.. ondan sonra bir hamle yap derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okudugum yorumlarda hep o kiz arkadasin suclanmis... Neden tek tarafli yargilamadan infaz ediliyorki bu zavalli kiz....

Peki sunu hic düsündünüzmü... Senin sevgilin Meletemi seviyorsa ya... Belkide ona ilgi duyuyor. Ona söyledi ama kiz senin arkadasin oldugu icin sana ihanet etmek istemedi reddetti.. Sevgilinde belki demistir sizin arkadasliginizi bitiricem... Neden durduk yere böyle arkadasinla görüsmemenizi istiyor,, Bence kesinlikle meltemden karsilik bulamadi Ondan intikam almaya calisiyor.cünkü genelde hep öyle olur... erkegin sevgilisinin kiz arkadasi erkek sevgiliye daha güzel gözükür bence kesinlikle neden bu...

Okudugum yorumlarda hep o kiz arkadasin suclanmis... Neden tek tarafli yargilamadan infaz ediliyorki bu zavalli kiz....

Peki sunu hic düsündünüzmü... Senin sevgilin Meletemi seviyorsa ya... Belkide ona ilgi duyuyor. Ona söyledi ama kiz senin arkadasin oldugu icin sana ihanet etmek istemedi reddetti.. Sevgilinde belki demistir sizin arkadasliginizi bitiricem... Neden durduk yere böyle arkadasinla görüsmemenizi istiyor,, Bence kesinlikle meltemden karsilik bulamadi Ondan intikam almaya calisiyor.cünkü genelde hep öyle olur... erkegin sevgilisinin kiz arkadasi erkek sevgiliye daha güzel gözükür bence kesinlikle neden bu...

yeslihan yap yok olamaz öyle bisey hic sanmiyorummmmmmm :)

Back
X