aynısı benim başıma da geldi ama ben senin yerinde değil istenmeyen arkadaş durumundaydım
demem o ki bence arkadaşını hayatından silmeden önce bir düşün altında çok farklı sebepler gizli olabilir.
şahsen benim durum aynen öyleydi o arkadaşıma ayarladığım kişinin pisliği yüzünden uzaklaştırılmak istenen kişi durumuna düştüm.
beraber büyüdüğüm bir arkadaşım vardı, kardeşten öteydik bebeklikten arkadaştık neredeyse.
her gün ama her gün beraberdik, sabah akşam gece, aynı apartmanda otururduk.
ya ben onlarda kalırdım, ya o bizde kalırdı, yediği içtiği ayrı gitmeme durumu vardır ya aynen öyle.
bu arkadaşım öyle çok sosyal biri değildi, hep platonik aşklar yaşardı.
neyse benim arkadaş çevremde genişti.
bi gün bir arkadaşımı tanıştırdım onunla,bu arkadaşım bikaç sene önce benden hoşlandığını söyleyen birisydi ama ben reddettikten sonra tamamen arkadaşca davrandıgından geçti bu durum diye düşünmüştüm.
o kız arkadaşımı o çocukla tanıştırma nedenim de düzgün bir ilişkisi olsun istedim.
ilk zamanlar çok iyidik, çok eğleniyoduk beraber.
ki ikisiyle ayrı ayrı da görüşürdüm. bu çocuk doğum günümde okuluma gelmişti akşama da arkadaşımı da okulundan alacak hep beraber kutlayacaktık.
neyse beklerken laptoptan msnde kuzeniyle konuşuyodu kamera da açıktı kuzenine beni göstererek kız arkadaşım dedi şok olmuştum, anladı idare et şaka yapıyorum dedi.
ben de tamam o zaman dedim ondan sonra sen beni reddetmeseydin şuan 3 senelik sevgilim olacaktın dedi.
ben de bana bak, kardeşim dediğim insanla çıkıyosun, dua et seni seviyor ondan bu dangalalık aramızda kalacak dedim. Ama bir daha asla böyle bir saçmalık görmek istemiyorum dedim.
O gün işim çıktı diyip gitti, daha sonra arkadaşıma beni kastederek, onun çok saçma sapan bir hayatı var özel ünide okuyor, çevresi çok iğrenç, o kızın hareketlerini beğenmiyorum, ne yaptığı belirsiz falan, ilişkileri hep kısa sürüyo vs. gibisinden laflarla görüşmemi istemediğini söylemiş bunları da tesadüfen ortak bir arkadaşımızdan aylar sonra öğrendim.
o kız arkadaşımla kopmadık ama sıradan arada sırada görüşen arkadaşlara dönüştük. mesafelileşti bir anda ve ben aylarca bana görüşmemek için uydurduğu bahanelere anlam verememiştim.
sonra öğrenince her şey dank etti ama yine de sustum gerçeği söylemedim hem o kız arkadaşım ne olursa olsun üzülmesin istedim, hem de aşık olduğu biri sonuçta çok rahat beni suçlu,yalancı,arabozanmış gibi de gösterebilirdi diye sustum.
hala birlikteler, o arkadaşımla da çok nadir görüşürüz.
yani özetle durumu bir anla, araştır.. ondan sonra bir hamle yap derim.