- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhabalar.nerden başlasam bilmiyorum benim ciddi bir ilişkim var fakat sevgilim özel nedenlerden dolayı okulunu 2 yıl uzatmak zorunda kaldı bu sene mezun olabilecek inşallah. benim mezun olalım 1 sene oldu. sevgilim ise sadece sınavlara gidip geliyor okuduğumuz şehre ama memleketinde şuanda boşta yani genellikle evde boş zamanlarında ise dayısıyla takılıyor çok iyi anlaşıyor dayısıyla ama ben dayısıyla harcadığı zamanın bir kısmını kendisini geliştirebileceği başka uğraşlarla uğraşmasını istiyorum. yaşı daha 24 yapabileceği o kadar uğraş varken boş zamanlarının tamamını dayısıyla harcamasını ben istemiyorum. ona bu durumu söyledim bana çalışınca zaten boş vaktim olmayacak dayımı doğru düzgün görmeyeceğim bile diyor benim amacım zaten aman dayısıyla görüşmesin değil yine görüşsün ama kendine yarar sağlayacak başka bişeylerde bulsun kendisine.. önceki arkadaş çevresinden hiç kimseler ile görüşmüyor zaten örüşmesinide istemem asla hayatı çok hızlı yaşamış birisi.. kendisi şuanki halinden gayet memnun aslına bakarsanız bu durum elbette güzel bişey yani endişeleneceğim bir ortamı yok ya evde ya dayısında oluyor ama ben sevgilimin boş durmasını istemiyorum çalışmaya başlamadan önce kendisini yararlı uğraşlar bulsun önceki hayatında çok aktif biriydi bana yardımcı olurmusunuz bu konuda neler diyebilirim sevgilime?
Son düzenleyen: Moderatör: