• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgılım ve benım maddı durumum ??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar sevgılım gelıcek ama az param var yetmeyebılır. arkadaslarımdan ıstedım ama malum oğrencı herkes off napcam bılmıyorum olan varsada vermıyo ınsan bu zamanda arkadaslarını tanıyor .napcam bılemedım :S

sevgılınız yanına para almadan yola cıkmamıstır dıye umuyorum canım. erkekler bole seylere dıkkat eder..

Sevgilinize söyleseniz, bu durumu birlikte halledebilirseniz daha iyi olur.

ne kdr paranız varsa o kdr harcama yaparsınız sizde.. Kimse size para vermek zorunda deilki.. hem sevgilinizin gelecegi ne zmn belli oldu önceden ayarlama yapabilirdiniz..

İyi de daha öğrencisin zaten, sevgilin şehirdışından gelse bile bütün masraflarını sen üstlenmek zorunda değilsin. Ortaklaşa birşeyler yapmanız daha mantıklı, zaten senin parana güvenerek gelmemiştir eminim sevgilin. Üstelik öğrenciysen belli bir bütçeyi belli bir süre yetirmeye çalışmanın zor birşey olduğunu bilirsin, arkadaşların senin ilişkin için bütçelerini yeniden ayarlamak zorunda değil. Bence etrafındakileri suçlama ve çok takılma para konusuna, sevgilini gezdirmek istiyorsan bile aşırı pahalı yerlere götürmene gerek yok ki, gençsin, aşıksın hayat sevgilinle sana güzel olmalı şu durumda, sokakta dolaşırken bile eğlenebilirsiniz. Yaşadığın şehri söylersen daha çok yardımcı olabiliriz yapılacaklar konusunda?

arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkur edrım ama tam anlatamadım derdımı neyse ılgınıze tesskurler.yeterlı

zaten seni görmeye geliyo illaki aktivite yapmanız lazım değilki bence sen film ayarla patlatılacak mısır felan al makrna vs. öğrenci eviniz var sanırım

zaten seni görmeye geliyo illaki aktivite yapmanız lazım değilki bence sen film ayarla patlatılacak mısır felan al makrna vs. öğrenci eviniz var sanırım

Katılıyorum bunu geçtim, pahalı bir yerde kahve içmek yerine çay, yemek yerine simit, film yerine manzarası güzel bir yerde oturmak. Oldu bitti. Alternatif mi yok canıımm :)

sevgilin sana değer veriosa zaten para ödetmemesi gerekir,sana güvenip gelmio ya..böyle gereksiz bi dert tasa yapmış olmanı yaşına bağlıorum :) zaten para sorun yapıcaksa sevgi lin olmaz o..ama sen gösteriş yapıp kendini zengin gösteriosan bilemem,gittiğiniz yerlerde bişi yemezsin içmezsin param yok dersin madem gurur yapıcaksın o da ya peki der yada ısrarla ödemek ister

erkek arkadaşın bunu düşünmüştür herhalde.onda da yoksa gidersiniz simit sarayında iki çay iki simit yer oturursunuz.maksat beraber zaman geçirmekse.

Basligi gorunce konuyu bir erkek acmis zannettim. Zaman cok degismis, biz sevgilimiz geldiginde nasil olsa hesaplari erkek oder diye hic boyle endiselerimiz olmazdi. Simdilerde yuku kizlar mi cekiyor?:53:

Back
X