• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgılım ve benım maddı durumum ??

hem "ogrencıyım malum ogrencı butcesını bılırsınız" dıyorsunuz
hem de,fazlasıyla yuksekten ucuyorsunuz .
dedıgınız gıbı ,sız ogrencısınız .ogrencılerın de gıdebılecegı mekanlar bellıdır .
cok pahalı yerlere gıtmeye de gerek yok degıl mı .
ogrencı butcene gore taılırsınız

'' Ah gençlik '' diyesim geliyor sonrada çok mu yaşladım ki ben deyip uzaklaşıyorum bu cümleden.Bünye kabul etmiyor. :)

Arkadaşlar bugünde belli olur diyorsunuz, siz bu sınırlı bütçenizle arkadaşınız para isterse nasıl vereceksiniz ?

Demek ki onlarda da yok ya da kendilerine göre ayarlıyorlar paralarını.

Sonuçta öğrenciler ailelerden gelen paralarla geçiniyorlar.

Bir konuda daha yazmıştım, ne olursa olsun borç istemeyi kendinize prensip haline getirmeniz gerekiyor hele ki keyif için.

Yaşlarınız kaç bende merak ettim ?

Çok arkadaşıma benim ve ailemin ciddi miktarda maddi manevi destek olduğu oldu ve onların durumu düzeldiğinde gerçekten iyi durmda olduklaında, elimde 2 lira yokken ve karşımda yemek yiyip illa birşey ye dediklerinde bir çorba aldığmı ve yarın nakit 2 lira verisin dediklerini gördüm.

Yani arkadaşlarınızı siz tanıyorsunuz ama bu kadar üstün körü bahsederseniz her yorum yapılır.

Haklı da olabilirsiniz haksızda
ama anladığım kadarıyla konu bu değil

bene yemek hazırlamaya çalışın mümkünse, uygunsa evde film vs yada piknik hoş bir fikir

arkadaslar sevgılım gelıcek ama az param var yetmeyebılır. arkadaslarımdan ıstedım ama malum oğrencı herkes off napcam bılmıyorum olan varsada vermıyo ınsan bu zamanda arkadaslarını tanıyor .napcam bılemedım :S

erkek arkadaşın öğrenci mi?

Back
X