sevgilim ve eski sevgilisi

teşekkürler. çok ilginç bir hikayeymiş gerçekten.

teşekkürler. çok ilginç bir hikayeymiş gerçekten.
Sorma ya ben bile anlamıyorum birde benden sonra biriyle düğünden döndü şimdi de evlendi ama ne yapsa millet beni Arıyor sana mı Demiş sana mı Yazmış yani insanlarda biraz tetikliyor herkesin aklına o deyince ben ben deyince hala o geliyor çok üzücü insan düşününce de içi burulıyor ama Hayatımız devam esiyor anılarda da yaşanmıyor

keşke herkes anılarda yaşanmadığını idrak edebilse.

Ben normalde çok geniş açılardan bakmaya çalışırım olaylara, elimden geldiğince geniş açıdan bakıp farklı ihtimallerin de olabileceğini hep aklıma getiren bir insanımdır, bu yüzden yine geniş açıdan bakmaya çalışıyorum fakat aklıma gelen en ağır basan fikir, sevgilinin kalbinden tam anlamıyla eski sevgilisini atamadığı.

Yani bu kadın o adam için tamamen bitmiş değil bence.

keşke herkes anılarda yaşanmadığını idrak edebilse.
Birde erkekler için imkansıZ aşk çok çekici birşey o Yüzden hep kaçanı kovalarlar ya yani o kadının evlenmesi çocuğunun olması havaya daha çok melankoli katıyor ve Aşkı depreşiyor olabilir , Kadınlara derler ama erkekler imkansızı seviyor bence

buna tamamen katılıyorum. aslında ümitsiz bir durum onunki de. ama bunu ne kendine ne bana itiraf edebildi. çünkü normal gelmiyo bana üzerinden yıllar geçmiş anıları saklamak. ben de zamanla unutturabillirim gibi düşündüm galiba. ilk başlarda bu kadar önemsemedim ama zaman geçtikçe zihnimi kapladı tamamen.

çok ilginç bir tespit. böyle düşünmemiştim ama haklısınız kadın daha ulaşılmaz gibi görünüyordur herhalde ona.

Siz kendisine eski sevgilisini ima ettiginizde verdigi cevap "evli barkli zaten" olmamaliydi bence. Ne yani evli barkli olmasa ne olacakti? Verecegi cevap "biz kendisiyle yillar once ayrildik. Icimde bir sey yok ki sen hayatimdasin su an" benzeri bir sey olmaliydi. Yani bana unutamamis gibi geldi. Uzmek istemem ama "benim sevgilim evlendi gitti ben de seninleyim iste" der gibi.
Fotograflara nota deginmiyorum bile..

çok gurur kırıcı buldum ben de cevabını. yani yarım kalan bir mevzu var aralarında belli ki ama herkes kendi yoluna gitmiş. erkek arkadaşım da zaman içinde başka ilişkiler kurmuş. ama bir şekilde hatırasını yaşatmaktan vazgeçmemiş. buna bir tarafım saygı duymak isterken bir tarafım asla mutlu olunamayacak türden bir ilişki içinde olduğumu söylüyor. sanırım aklın yolundan gitmem gerekiyor artık. çok teşekkürler. başkasından duymak iyi geldi aksine kırılmadım.

Siz sevgilinize saygi duyuyorsunuz. Duymak istiyorsunuz. Sevgiliniz hayatindaki kadina saygi duymuyor ama gorundugu kadariyla.
Ben olsam boyle bir duruma saygi duymak istemem bile mesela. Hayatinda 2 yildir ben varim ve bilgisayarinda eski sevgilisine ait bir dosyayla karsilasiyorum..
Cok sabirlisiniz ve anlayis gostermeye calisiyorsunuz.

gereğinden fazla bağlandım sanırım ondan.

ondan emin değilim çünkü uzun bir dönem, ikisi de bekarken yani, görüşmemişler. peşinden gitmek istese hiç bırakmazdı sanki. ama son söylediğinize katılıyorum artık. biraz geç oldu ama anlamam.

Yaşınız küçük değil zaman kaybetmemenizi öneririm. Bu adamın kafası hala karışık gibi.
Şunu yapın diye tavsiye vermem yanlış olur uzaktan ama kendinizi üzecek bir şey yapmayın. Devam etmek zorunda değilsiniz.

bu konuda yazılacak çok şey var ama kısa kesmek istiyorum.
adam hakkında doğru ve yerinde tespitler yapılmış zaten.ben sana odaklanacağım.güzel ve mutlu bir geleceği hakeden,aşkın ve tutkunun tadını çıkarman gereken bir yaştasın.hani sormuşsun ya,yanlış anlama sakın soruna cevaben yazıyorum;evet aptallık ediyorsun..çünkü seni en basit ifadeyle sığınacak limanı kabul etmiş bu adam başka da birşey değil.
bu adamla zaman kaybetme,boşuna acabalar içinde boğulma..hayat çok kısa.

Herkesin hayatında unutamadi gi derin iz bırakan biri vardır cart curt ben bunlara inan bir insan değil .insanlar yaşadıkları acıların yaslarini tutmuyorlar yaşadıklarını sindirmiyorlar başka gönüllere koşuyorlar sonrada ama bizim tutkumuz baskaydi o yüzden derin izler bıraktı bende lafları da hep boşuna .Kişi kendini hayatı boyunca duygusal psikolojisinde kandirdigi için malesef böyle düşünüyor .sevgiliniz gelince ben hikayeyi daha once okudum sonunda kadın boşanmıs. adamda gidip kadınla evlenmiş. .sonra adam ile kadin boşanmışlar. Hani hersey goze alinmis adam unutamamis kadinda bosaninca fırsat dogmus evlenmislerdi .Ne oldu ? Gercekler agir geldi .Herkes Aynı midir .Hayır değildir .Ama sen kesinlikle geçmişine takıntılı kendisini tanımayan duygularını bilmeyen biri ile birliktesin. kimse unutulmaz vazgecilmez değildir .Bir el öteki eli tutuyorsa hayat devam ediyorsa gerisi tamamen psikolojik sorunlardir.Sevgilin de de durum böyle .

Adamın ahi gitmiş vahi kalmış ,herşeyini geçmişinde birakmis.daha 30yasndasin.tutkusuz romantizm olmadan aşk ,evlilik beraberlik olur mu yahu..ay ben deliririm ,benle opusurken onu mu dusunuyo acaba vs..vs...diye... bunlarla yaşanmaz.hayata bir daha gelmiceksin.aşkı tutkuyu romantizmi yaşadığın adamla beraber olmalısın.tabiki bunlar herşey demek değil ama içinin huzurlu olduğu kafanın rahat olduğu biri olmalı hayatında.şimdi aşkı sevgiyi tutkuyu yasatamicaksan nezaman yasican.omur kısa valla canim bas tekmeyi gitsin.saplantili dünyasında tek başına yaşasın dursun.bi kitap daha yazsın..

Bazen birini ne kadar sevse de sevdiğin kişi bir şeylerde takılıp kaldıysa o ilişkinin yürümesi zor gibi.Yürümeye çalışsa da bir taraf sonunda pes eder,biter ilişki.
İlişkinin bitmemesi için en önemli şey tarafların birbirine duyduğu saygı.Ama bu saygıyı gösterebilmek çok böyle durumda zor olabilir.Hele de böyle bir durumda.Şahsen benim sevgilim eski aşkına kitap yazacak ve ben çenemi tutup ondan ilgi bekleyeceğim,öyle mi?Sabır taşı olsam çatlarım yani...
Bence devam etmeniz durumunda en çok yıpranan siz olacaksınız,acı ama gerçek sevgiliniz yalnızca kendi dünyasında,onu o dünyadan çıkarmaya çalışırken yine üzülen siz olursunuz.

Seninki boşa kürek çekmek.

Adam büyük ihtimalle aşık olduğu kadın artık evli kavuşamadığını biliyor ee hayatına devam da etmesi lazım seni iyi, güzel, hoş bulup seviyordur.

Bu sana yeter mi orası mühim.

Herkesin hayatında unutamayacağını, uktesi vs vardır. Ancak maziye gömmeyi de bilmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…