- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi hepyazolsun
-
teşekkürler. çok ilginç bir hikayeymiş gerçekten.Az önce eşim ve kızımla bir düğündeydik, 5 sene çıktığım ve ayrıldığım sevgilimde 2 ay önce evlendiği eşi ile beraber oradaydı , biz ayrılırken beni seviyordu şuan ise sadece nefret ettiğini düşünüyorum o kadar kötü BAKIYOR ki bize boğacak gibi bu arada biz ayrılalı 7 yıl ben evleneli 5 yıl oldu, ha evlenmeden önce de yani o evlenmeden önce internette ^sevdiğim ikinci kadınsın sen^ diye bir şiir yayınladı millet beni aramıştı bu ne diyor diye, bence bu adamla evlenme seni çok arzulayan isteyen dileyen bir adamla evlen
Sorma ya ben bile anlamıyorum birde benden sonra biriyle düğünden döndü şimdi de evlendi ama ne yapsa millet beni Arıyor sana mı Demiş sana mı Yazmış yani insanlarda biraz tetikliyor herkesin aklına o deyince ben ben deyince hala o geliyor çok üzücü insan düşününce de içi burulıyor ama Hayatımız devam esiyor anılarda da yaşanmıyorteşekkürler. çok ilginç bir hikayeymiş gerçekten.
Çok zor bir durum. Ona bunu söyleyince tepkisi ne oldu, ya da bu yüzden senden ayriliyorum desen ne olur[/QUOTE
sadece saygı duyduğu için saklıyormuş. ayrılık konuşması yapıyoruz belirli aralıklarla ama bir şekilde bir araya geliyoruz. yani onun için değersiz değilim galiba ama yeterince değerli de değilim sanırım.
keşke herkes anılarda yaşanmadığını idrak edebilse.Sorma ya ben bile anlamıyorum birde benden sonra biriyle düğünden döndü şimdi de evlendi ama ne yapsa millet beni Arıyor sana mı Demiş sana mı Yazmış yani insanlarda biraz tetikliyor herkesin aklına o deyince ben ben deyince hala o geliyor çok üzücü insan düşününce de içi burulıyor ama Hayatımız devam esiyor anılarda da yaşanmıyor
Birde erkekler için imkansıZ aşk çok çekici birşey o Yüzden hep kaçanı kovalarlar ya yani o kadının evlenmesi çocuğunun olması havaya daha çok melankoli katıyor ve Aşkı depreşiyor olabilir , Kadınlara derler ama erkekler imkansızı seviyor bencekeşke herkes anılarda yaşanmadığını idrak edebilse.
Ben normalde çok geniş açılardan bakmaya çalışırım olaylara, elimden geldiğince geniş açıdan bakıp farklı ihtimallerin de olabileceğini hep aklıma getiren bir insanımdır, bu yüzden yine geniş açıdan bakmaya çalışıyorum fakat aklıma gelen en ağır basan fikir, sevgilinin kalbinden tam anlamıyla eski sevgilisini atamadığı.
Yani bu kadın o adam için tamamen bitmiş değil bence.
çok ilginç bir tespit. böyle düşünmemiştim ama haklısınız kadın daha ulaşılmaz gibi görünüyordur herhalde ona.Birde erkekler için imkansıZ aşk çok çekici birşey o Yüzden hep kaçanı kovalarlar ya yani o kadının evlenmesi çocuğunun olması havaya daha çok melankoli katıyor ve Aşkı depreşiyor olabilir , Kadınlara derler ama erkekler imkansızı seviyor bence
Siz kendisine eski sevgilisini ima ettiginizde verdigi cevap "evli barkli zaten" olmamaliydi bence. Ne yani evli barkli olmasa ne olacakti? Verecegi cevap "biz kendisiyle yillar once ayrildik. Icimde bir sey yok ki sen hayatimdasin su an" benzeri bir sey olmaliydi. Yani bana unutamamis gibi geldi. Uzmek istemem ama "benim sevgilim evlendi gitti ben de seninleyim iste" der gibi.
Fotograflara nota deginmiyorum bile..
Siz sevgilinize saygi duyuyorsunuz. Duymak istiyorsunuz. Sevgiliniz hayatindaki kadina saygi duymuyor ama gorundugu kadariyla.çok gurur kırıcı buldum ben de cevabını. yani yarım kalan bir mkadarvar aralarında belli ki ama herkes kendi yoluna gitmiş. erkek arkadaşım da zaman içinde başka ilişkiler kurmuş. ama bir şekilde hatırasını yaşatmaktan vazgeçmemiş. buna bir tarafım saygı duymak isterken bir tarafım asla mutlu olunamayacak türden bir ilişki içinde olduğumu söylüyor. sanırım aklın yolundan gitmem gerekiyor artık. çok teşekkürler. başkasından duymak iyi geldi aksine kırılmadım.
gereğinden fazla bağlandım sanırım ondan.Siz sevgilinize saygi duyuyorsunuz. Duymak istiyorsunuz. Sevgiliniz hayatindaki kadina saygi duymuyor ama gorundugu kadariyla.
Ben olsam boyle bir duruma saygi duymak istemem bile mesela. Hayatinda 2 yildir ben varim ve bilgisayarinda eski sevgilisine ait bir dosyayla karsilasiyorum..
Cok sabirlisiniz ve anlayis gostermeye calisiyorsunuz.
ondan emin değilim çünkü uzun bir dönem, ikisi de bekarken yani, görüşmemişler. peşinden gitmek istese hiç bırakmazdı sanki. ama son söylediğinize katılıyorum artık. biraz geç oldu ama anlamam.Evli olmasaydı şu an birliktelerdi bence bırakmazdı kızın peşini söyleyeyim. Sizi sevdiğini düşünmüyorum bunda geçmişini silememesinin payı var zira silmek isteyen çoktan silmişti o resimleri, notları vs.
Bazen birini ne kadar sevse de sevdiğin kişi bir şeylerde takılıp kaldıysa o ilişkinin yürümesi zor gibi.Yürümeye çalışsa da bir taraf sonunda pes eder,biter ilişki.bu konuyu şimdiye kadar kimseyle konuşamadım. zaten bu tarz konuları paylaşmak her zaman zor gelmiştir. ama sanırım dışarıdan birinin görüşlerine ihtiyacım var fena halde. durum şöyle genel olarak:
erkek arkadaşımın çok uzun yıllar öncesinde kalmış sevgilisi onun için son derece derin bir anlam ifade ediyor. ona ithaf ettiği bir kitap yazmış örneğin. ve onun yazdığı bir notu hala saklıyor. bilgisayarında ona dair onun adıyla bir albüm var ki erkek arkadaşım bunu bildiğimi bilmiyor tesadüfen gördüm ve bunu ona söylemedim.
biz iki yıldır birlikteyiz ve oldukça inişli çıkışlı, şiddetli kavgaların yaşandığı bir ilişki oldu. bana karşı hep mesafeli ve bana göre ilgisiz. hatta romantizmden uzak bir ilişki diyebiliriz. yine de benden ayrılmadı ya da ben ondan ayrılamadım. iki yıldır durum bu. geçen akşam öfkeme yenik düşüp patladım. hep onu düşündüğü için bana yeterli ilgiyi gösteremediğini söyledim. kadının şu an evli ve çocuklu olduğunu böyle bir şey olamayacağını söyledi. bu bilgiye facebook sayesinde sahip olduğunu biliyorum. ortak bir arkadaşı vasıtasıyla görmüş. valla yazarken ne halt ediyorum ben deyip duruyorum ama birileriyle konuşmazsam hepten sıyırıcam gibi hissediyorum. aptallık mı ediyorum? beni sevdiğini söyledi sadece yaşı ilerlediği için eski heyecanlarının kalmadığını hatırlattı ben sitem ederken. bu arada kırka yakın yaşı. durum bu. onu seviyorum ama bu ilişkiden ne kadar mutlu olunabilir bilmiyorum. dışarıdan nasıl görünüyor acaba? zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?