- Emoji Skoru
- 198
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi asksizmevsim
ciddi değilsi umarım. ben bir insanın bu kadar saf olduğunu düşünmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kıyamam şaka olsun diye şettimZalımsın Nazo![]()
![]()
O kadarda değil canım aldatirsa şiddet uygularsak 100 bin TL tazminat ödeyeceğine dair anlaşma yapacağız o kendi söyledi bunu bana ben istemedim kendi teklif etti
Mantığını dinle sakin yapma kaçma bastan sonu belli hikayenin.Pisman olma sakın ayril kac kac kac kacSon bahar diyorum ama şuan çok mutluyum onla hani hic bi anlasilmamazligimiz yok ama aşktan kör oldum beklemek en iyisi sağlıklı bi karar veremiyorum mantigim hayır kalbim evet diyo
Allahim kaderinde çile cekmek yazıyor galiba göz göre göre gideceksin belli.Kimse bosanmak icin evlenmiyor zaten pişman olduktan sonra neyleyim o eşyayı o parayı ahh ahhhh ...YazıkKötü biri değil huylarıda iyidir benimle cok ilgilenir ben benim güvencem yok dedim oda kim boşanmak için evlenir dedi hatta kendi gitti 7bin TL ye eşya aldı ben diyorum. Ki hani bende birşeyler alayim sen sadece yanımda ol herşeyi ben yaparım diyo deli mi bu adam boşanacak olsa bu kadar borca girer mi