Sevgilim ve Gürcü Kadınlar

Bir gürcü asilli olarak konu basligin beni rahatsiz etti demeye geldim....
Sadece gürcü olduğunu belirttim.
önüne sonuna kötü bir kelime koymuş veya kötü bir cümle içerisinde mi kullanmışım?
Yabancı asıllı olduklarını belirttim ve bu bir Rus olsaydı da Rus kadınlar derdim.
Lütfen biraz saygı ve empati.

Şu sevgilisinin aldattığını düşündüğü halde ayrılmayanlari anlamıyorum ya?Yani evli olsanız çoluk çocuk olsa düşünürsünüz ne yapayım diye ama sizi ona bağlayan birşey yokken nesini araştırıp uğraşıyorsunuz..herşey ortada.Basın tekmeyi defolup gitsin

Şu sevgilisinin aldattığını düşündüğü halde ayrılmayanlari anlamıyorum ya?Yani evli olsanız çoluk çocuk olsa düşünürsünüz ne yapayım diye ama sizi ona bağlayan birşey yokken nesini araştırıp uğraşıyorsunuz..herşey ortada.Basın tekmeyi defolup gitsin
Haklısın canım tabiki ama ben yanlış davranmak istemiyorum.
Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyorum hep
Çok kafamı kurcalıyor of:KK43::KK43::KK43:

Haklısın canım tabiki ama ben yanlış davranmak istemiyorum.
Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyorum hep
Çok kafamı kurcalıyor of:KK43::KK43::KK43:
Saf olmayın bu kadar. Elalemin kadınları ile ne diye mesajlassin ki?Gecenin bilmem kaçında ve sabahın köründe?Ayrılmaya cesaretiniz yok sadece o kadar..

Saf olmayın bu kadar. Elalemin kadınları ile ne diye mesajlassin ki?Gecenin bilmem kaçında ve sabahın köründe?Ayrılmaya cesaretiniz yok sadece o kadar..
Evet kesinlikle
Ayrılmaya cesaret edemiyorum.
Bunun gecenin bir köründe aramasının
sabah konuşmasının
başka ne açıklaması olabilir ki..

Henüz cevap vermemiş canım.
Diğer kadında 8:40da günaydın yazmış bizimki cevap vermemiş
8:49 da aramış kadın günaydın dedikten sonra
Simdi benim aklima takilan dey demekki baya bir samimiler ki msj atmasina ragmen duramayip ariyor kadin?
Acaba iki kadinin bir birinden haberi varmi?
Bu da kafa karistirici canim..
Ben olsaydim hic beklemez tekmeyi basardim acikcasi!!

Arladaslar demek ki...absurt bbisey kinusmadiklarina gore
Tabi sana soylememesi kusku yaratiyor
Bir beklemede kal az daha bakalim

Gecenin o saati niye konusuyor yada ne gerekceyle konusuyor. Boyle dusunmekte haklisiniz. Takipte kalin bence de

Merhaba kızlar.

Sevgilim 3 aydır başka bir şehirde akrabasının yanına otelde çalışmaya gitti.
Ben gitmesine pek sıcak bakmıyordum ama gitti.
Sevgilimin yanında çalışan iki gürcü hizmetli kadın vardı.
Kadınlar 30 yaşlarında ve profil fotoğraflarından anladığım kadarıyla çocuğu olanda var.
Daha sonra bu kadınlar bir gerekçeyle işten ayrıldılar.
Kızlar sevgilimin messengeri benim telefonumda açık kalmış ama kendisinin bilgisi yok bu durumdan.
Sevgilim bu kadınlarla gece 11-12 de yaklaşık 15-30 dakika konuşuyor her ikisiyle de.
Aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama içimde rahat değil.
Ona belli etmeden sordum işte gelecekler mi felan diye tekrar konuyu sarsakladı bişey demedi görmezden geldi.
Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bişey olabilirmi?
Konuşmasında birsey yok olmasını bırak ekli olup konuşması bile gereksiz "bence".

Merhaba kızlar.

Sevgilim 3 aydır başka bir şehirde akrabasının yanına otelde çalışmaya gitti.
Ben gitmesine pek sıcak bakmıyordum ama gitti.
Sevgilimin yanında çalışan iki gürcü hizmetli kadın vardı.
Kadınlar 30 yaşlarında ve profil fotoğraflarından anladığım kadarıyla çocuğu olanda var.
Daha sonra bu kadınlar bir gerekçeyle işten ayrıldılar.
Kızlar sevgilimin messengeri benim telefonumda açık kalmış ama kendisinin bilgisi yok bu durumdan.
Sevgilim bu kadınlarla gece 11-12 de yaklaşık 15-30 dakika konuşuyor her ikisiyle de.
Aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum ama içimde rahat değil.
Ona belli etmeden sordum işte gelecekler mi felan diye tekrar konuyu sarsakladı bişey demedi görmezden geldi.
Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bişey olabilirmi?

Herkes gecenin o saati demiş de Ada'm otelde çalışıyor ancak boş kalır ki

Günaydın naber nasılsın gayet olağan

Biraz önce telefon çaldı bir arkadaş flash belleğe bir şey atamadım diye aradı sordu

Dün de tarayıcı ile ilgili aradı

Otu b ku bana sorup bana mı asılıyor yani

Bence konuşmada falan yoksa kendinizi doldurmayın maksat muhabbet işte

Lakin kadınlar birlikte Adama tuzak vs kurmasınlar yahut hırsızlık vs için zemin hazırlamasınlar zira yurt dışına kaçınca bulunamadıkları için ayrıldıkları iş yerine komplo yahut hırsızlık ike veda eden yabancı çok

Back
X