Sevgilim ve ısrarcı ailesi?

Niye evlenmiyorsunuz anlamadım ben ne iş yapıyor eşya düğün evi geçindirmek konuları tamammi siz çalışıyor musunuz ben böyle Hadi hadi oldumu sevmiyorum birşey saklanıyor gibi geliyor ben öyle düşünüyorum.Konu ne ailesi ile oturacaksaniz evlenmeyin

Konun içinde sanki tüm kk varmış da olaya herkez hakimmis gibi anlatmışsın ben bişey anlamadım anlayan bordo bereli 🤣🤣🤣

Niye evlenmiyorsunuz anlamadım ben ne iş yapıyor eşya düğün evi geçindirmek konuları tamammi siz çalışıyor musunuz ben böyle Hadi hadi oldumu sevmiyorum birşey saklanıyor gibi geliyor ben öyle düşünüyorum.Konu ne ailesi ile oturacaksaniz evlenmeyin
Ne saklanıyor Olabılır pekı

Ben konunuzu çok anlamadım ki verdiğiniz ayrıntılardan sadece erkek ailesinin hadi hadi demesi iyi birşey değil .Benim fikrim bu .Karar evlenecek insanlara bırakılır onlar biz evleniyoruz der .Sonuçta kimse yoğurdum ekşi demez dediğim gibi konuyu anlamadım niye evlenmek istemediğinizi

Düğün kelimesini nasıl duyun diye yazmayı becerdin menekşe? En son sırf benim diye kötü yorum yapıyorsunuz diyordun, çareyi yeni hesap açmakta buldun galiba ama kokundan tanırız seni 😭

Back
X