Sevgilim ve Kafa Karışıklığı

Çok anormal bi durum değil beyniniz yapmanızı yanlış bulurken duygularınız ve hormonlarınız bunu istiyor. Olmuş şeyler için canınızı sıkmayın ama devam etmemesi için sevgilinize de söyleyin, tekrar etmesini istemiyorum. Bi daha o kadar yakınlaşmayalım , yaşadığım bir anlık mutluluğun diğer zamanlarda mutsuzluk olarak dönmesini istemiyorum deyin. Ve unutun
Evet oldu fakat ben ona Nasıl konusacagimi da bilmiyorum bi yandan.Ne söylemeliyim sence? Onu kırmak istemiyorum:KK43:

Herşey yerinde zamanında güzel, böyle şeyleri yaşamak için erken olduğunu düşünüyorum, ben böyle şeyleri seninle yaşamak isterim elbette ama bu yaşta ve bu şekilde değil diyebilirsin.
Tamam canim cok tesekkur ederimm:)

Öpüşmemeniz anormal olmaz mıydı?
Yakınlaşmak istemeyen bir çift patolojiktir bence.

Haa ama cinsel iliski meselesine gelince, çok küçük yaşlarda yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Tövbe et bir daha yapmamaya. Ben gunah olarak bakiyorum. Kimileri çok normal demiş kizin memesine bacaklarini elliyo oksuyor çok normal yaziyorsunuz. Bence anormal bir durum. Müslüman bir insan kendini eine saklamali. Evlendiginde her seyi yaşa. 2 dakikalik anlik zevk icin bu dunyani da öbür dunyani da yakma. Yarin birgun ayrilsan baska kizla sevgili olsa nasil unutacaksin bu anini? Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Sesini cikartmazsan daha da ileri gidebilir. Normal karşılayan bayanlar empati kurun kendi kiziniz olsa ve bunu sorsa nasil normal diyeceksiniz?

Bu konular çok fazla kişisel ya. Bence hiç problem olmayan bir şey bir başkası için sorun olabilir. Kendinizde hissettiğiniz tuhaflık size dokunulmasını istemediğiniz içinse ve buna maruz kaldıysanız bir daha izin vermezsiniz. Bu insana kendini kötü hissettirebilir, istenilmeyen en küçük temas el ele tutuşmak da dahil taciz etkisi yaratıyor insanın üzerinde.

Ama bunlar sizin için aslında problem değil de siz "bir kız bunu asla yapmamalı, güzel bir şey bence yanlış bir şey değil ama yapmamalıyım." gibi kendinizi baskılıyorsanız ve bu yüzden kötü hissediyorsanız yaşadıklarınız iki genç yetişkin için gayet normal diyebilirim. Siz ne kadarına izin verirseniz o kadarını yaşarsınız. Bu sizi kötü, pis, kirli biri yapmıyor, ilişkinize de bir şey olmaz. "Basit kız" falan da olmadınız çünkü öyle bir insan grubu yok.

Olay dini hassasiyetler de olabilir. O zaman da buna saygı duyulmasını elbette talep edebilirsiniz. Kendinizde hata görüyorsanız da dini açıdan telafinin yollarına yönelirsiniz, tövbe ve ibadet gibi.

Ya evet haklısın canım aslında öyle ama ilk defa oldu bu onu çok seviyorum ama böyle olunca bir garip hissettim. Bana olan duygularından eminim kötü hissettim diyince ağlıycaktı anneemmmm

yaaa siz gerçek misiniz? hala böyleleri kaldı mı:oha:
gece gece güldürdün beni :D

Merhaba kızlar.1 senelik bir birlikteliğim var.Sevgilimle geçen ay ilk defa öpüştük oda ikimizin doğum günüydü.Geçen hafta buluştuğumuzda evlerine gittim ailesiyle tanıştım odada otururken tekrar öpüşmeye başladık bacağıma ve göğüslerime dokundu.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Onada söyledim çok tuhaf hissediyorum diye dün mesaj attı kendini kötü hissedince soğursun diye çok korktum dedi.Çok pişmanım çok.Sizce ben simdi ona nasil davranmaliyim? Kendimi çok kötü hissediyorum böyle hissetmem normal mi? Kendimi kötü hissediyorum onunla konuşasım gelmiyor. Bu durumdan mı kaynaklı sizce?
Nasil guvenip opusebildin o adamla? Hem de daha 1 sene olmus. Inanamiyorum. En az 3-4 sene beklemen gerekiyordu.
Benim 8 yillik nisanlim oldugu halde elimi bile benden izin alarak tutar. Evlenmedigim adama elimi neden vereyim dunyanin binbir turlu hali var sonucta.
Her seyin ilkini kocacimla yasamak isterim.

Onceki yorumumda saka yapiyorum lutfen ciddiye alip kendini daha da kotu hissetme bu arada

Tövbe et bir daha yapmamaya. Ben gunah olarak bakiyorum. Kimileri çok normal demiş kizin memesine bacaklarini elliyo oksuyor çok normal yaziyorsunuz. Bence anormal bir durum. Müslüman bir insan kendini eine saklamali. Evlendiginde her seyi yaşa. 2 dakikalik anlik zevk icin bu dunyani da öbür dunyani da yakma. Yarin birgun ayrilsan baska kizla sevgili olsa nasil unutacaksin bu anini? Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Sesini cikartmazsan daha da ileri gidebilir. Normal karşılayan bayanlar empati kurun kendi kiziniz olsa ve bunu sorsa nasil normal diyeceksiniz?

Normal karşılıyorum, empati kurdum, kendi kizim bunu yaparsa "19 yaşındasın çocuğum, reşitsin, böyle şeyler yaşaman normal. Yaşamak istiyorsan yaşa, istemiyorsan sınırını koy" derdim konu sahibine de diyeceğim gibi.

Konu sahibi 19 yaşındasın, bunlar çok normal şeyler. Kendini kötü hissetmene gerek yok. Ama kötü hissedeceksen izin verme, sınırını koy.

Normal karşılıyorum, empati kurdum, kendi kizim bunu yaparsa "19 yaşındasın çocuğum, reşitsin, böyle şeyler yaşaman normal. Yaşamak istiyorsan yaşa, istemiyorsan sınırını koy" derdim konu sahibine de diyeceğim gibi.

Konu sahibi 19 yaşındasın, bunlar çok normal şeyler. Kendini kötü hissetmene gerek yok. Ama kötü hissedeceksen izin verme, sınırını koy.
Kotu hissettigini belirtmis zaten. Hissetmese konu bile acma geregi duymazdi

Back
X