- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
:) Ilk öpüsmeden sonra karisik hissetmen normal ama birdaha hissetmiyorsan acikca söyleyeceksin erkek arkadasinda saygi duymak zorunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldu fakat ben ona Nasıl konusacagimi da bilmiyorum bi yandan.Ne söylemeliyim sence? Onu kırmak istemiyorumÇok anormal bi durum değil beyniniz yapmanızı yanlış bulurken duygularınız ve hormonlarınız bunu istiyor. Olmuş şeyler için canınızı sıkmayın ama devam etmemesi için sevgilinize de söyleyin, tekrar etmesini istemiyorum. Bi daha o kadar yakınlaşmayalım , yaşadığım bir anlık mutluluğun diğer zamanlarda mutsuzluk olarak dönmesini istemiyorum deyin. Ve unutun
Aslında bu onunla 2. ama bana dokunduğu için çok daha fazla tuhaf hissediyorum:) Ilk öpüsmeden sonra karisik hissetmen normal ama birdaha hissetmiyorsan acikca söyleyeceksin erkek arkadasinda saygi duymak zorunda
İnan benimde çok şaşırdığım bir olaydı fakat bozuldu1 yıl sevgili kalıp öpüşmemeyi nasıl başarıyosunuz?
Tamam canim cok tesekkur ederimm:)Herşey yerinde zamanında güzel, böyle şeyleri yaşamak için erken olduğunu düşünüyorum, ben böyle şeyleri seninle yaşamak isterim elbette ama bu yaşta ve bu şekilde değil diyebilirsin.
hala evde değil miydiniz?Yok öyle birsey ihtimali yoktu
Ya evet haklısın canım aslında öyle ama ilk defa oldu bu onu çok seviyorum ama böyle olunca bir garip hissettim. Bana olan duygularından eminim kötü hissettim diyince ağlıycaktı anneemmmm
Nasil guvenip opusebildin o adamla? Hem de daha 1 sene olmus. Inanamiyorum. En az 3-4 sene beklemen gerekiyordu.Merhaba kızlar.1 senelik bir birlikteliğim var.Sevgilimle geçen ay ilk defa öpüştük oda ikimizin doğum günüydü.Geçen hafta buluştuğumuzda evlerine gittim ailesiyle tanıştım odada otururken tekrar öpüşmeye başladık bacağıma ve göğüslerime dokundu.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Onada söyledim çok tuhaf hissediyorum diye dün mesaj attı kendini kötü hissedince soğursun diye çok korktum dedi.Çok pişmanım çok.Sizce ben simdi ona nasil davranmaliyim? Kendimi çok kötü hissediyorum böyle hissetmem normal mi? Kendimi kötü hissediyorum onunla konuşasım gelmiyor. Bu durumdan mı kaynaklı sizce?
Kendi yaptığım şeyi kızım sorarsa niye anormal diyeyim?Normal karşılayan bayanlar empati kurun kendi kiziniz olsa ve bunu sorsa nasil normal diyeceksiniz?
Ben onu konu sahibine değil buradakilere bence gayet normal yazanlara sordum anlamadiysan tekrar okuKendi yaptığım şeyi kızım sorarsa niye anormal diyeyim?
Tövbe et bir daha yapmamaya. Ben gunah olarak bakiyorum. Kimileri çok normal demiş kizin memesine bacaklarini elliyo oksuyor çok normal yaziyorsunuz. Bence anormal bir durum. Müslüman bir insan kendini eine saklamali. Evlendiginde her seyi yaşa. 2 dakikalik anlik zevk icin bu dunyani da öbür dunyani da yakma. Yarin birgun ayrilsan baska kizla sevgili olsa nasil unutacaksin bu anini? Hayatta hicbir seyin garantisi yok. Sesini cikartmazsan daha da ileri gidebilir. Normal karşılayan bayanlar empati kurun kendi kiziniz olsa ve bunu sorsa nasil normal diyeceksiniz?
Kotu hissettigini belirtmis zaten. Hissetmese konu bile acma geregi duymazdiNormal karşılıyorum, empati kurdum, kendi kizim bunu yaparsa "19 yaşındasın çocuğum, reşitsin, böyle şeyler yaşaman normal. Yaşamak istiyorsan yaşa, istemiyorsan sınırını koy" derdim konu sahibine de diyeceğim gibi.
Konu sahibi 19 yaşındasın, bunlar çok normal şeyler. Kendini kötü hissetmene gerek yok. Ama kötü hissedeceksen izin verme, sınırını koy.